Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen ya kısmet bakalım o nasıl isterse öyle olacak belli oldu ağanın lafının üzerine laf söylenmiyor
aynen canım dogum gercekten her sey oldugu gıbı nasıp.arkadasım o kadar bekledi cam bıle sıldı sancısı gelsın dıye sancı geldı cekti bebıs kaka yapıyor dedıler sezeryan oldu yeterki saglıklı olsunlarda nası olursa olsun

yat dınlen arkadasım rızkınvarsa dünyada hayırlısıyla dogar ınsAllah ama dr un dedıklerıne harfıyen uy çok guzel beslen

Selam kızlar yemekler yendi sofra toplayıp cay keyfi yapiyorum eşimi tirtıkladim şarj aleti al ddim unutmuş çocuğa ceviz fln almis abur cubur sut meyve suyu biseler bi süre alınmaz artık apartman aidati var 25 onun icin verdi gune girdim eltimlerle 4 yada 5 kişi olcak c tesi ilki vercem eltimin kızına sonra çekiliş yapcas kim ne zmn diye aylık 200 tl verces öyle aldim gun için 200 aldim oda hazır verdiğinden 50 zulaya atcam

Dinlen bol bol allahin izniyle sağlıkla kucagina alirsin canim. Peki ise gidiyomuydun sen dinlenme ımkanin olacak mi

Yaa bana da çok kramp girerdi. Allahtan eşim çözümünü biliyordu hemen geçiyordu. Futbolcuların yaptığı bi hareket varmış bacağı düz tutup ayağı parmaklardan geriye itmek. Eşinize sorun. Benimkini o hemen kesiodu. Çok çığlık atmışlığım vardır kramp yüzünden

Allah razı olsun Allah sıze de nasıp etsın ınsAllah kolay gecer bu surec cuma gunu 2ay asılarını olduk çook mızmız 3gundur
Anası yanında nazlanıyor.sizdende Allah razı olsun biz hala hamilelik telaşındayız.psikopat gibi karnımı dinliyorum sanki hareketleniyor
Bana yakışmaz kesin ya kollarım ince komik duruyor bence
Yok kız her kadına çok yakışıyor bence altın sen model bak bence ben şimdiden başladım hediye alcak bize baba diye aklına yer eder inş

Çok yaramaz senin oğlan bildiğin özerkliğini ilan etti sen küçücük bebişsin yatsana.tuce buda senin gibi hareketli olcak

Çok şükür gözün aydın canım.kanama alanıda gecer biraz daha dikkat et annesi.bu arada bizimde doktorumuz kıza benziyor dedi.içimdende geçiyordu

Günaydın millet
sabah simit çay 4 tlyle günü açtım

bu ay kredi kartına çok ödeme yaptık baya sıkıştık
gelseydi şu ay sonu artık
Günaydın
Canım ne iş yapıyorsun bilmiyorum amq evden bişeyler götürsen hem sabah kahvaltı hem öğle dışardan yiyorsun herhalde biraz bütçeyi azaltabilirsin böyle

Günaydın kramplar kraliçesi geldi Erkenden uyandık bacağıma giren kramp sağ olsun ya çay suyu koydum bebişkom oturmaktan sıkılıp ayağa kalktı eşim akşama gelecek bende tavada etli patates yemeği yapayım mercimek çorbası ama salçasız yapmak istiyorum hiç öyle yapmadım kızlar . Ordu evinde yiyoruz salçası yok denecek kadar az ve üzerine salçalı biberli yağ gezdiriyorlar değişiklik olsun dedim . Bugün ekmek alırız birde geçen pastahaneden şeker pare almıştık az beğendim bir kere daha yesek iyi olacak yarın kurabiye yapacağım yeni bir tarif buldum arkadaşta yedim hayatımda yediğim en güzel kurabiyeydi denemek istiyorum

Günaydın
Canım ne iş yapıyorsun bilmiyorum amq evden bişeyler götürsen hem sabah kahvaltı hem öğle dışardan yiyorsun herhalde biraz bütçeyi azaltabilirsin böyle

Günaydın canım
mühendisim ben özel bi şirkette çalışıyorum
evet hem sabah hem de öğlen dışarda yiyorum mecburen öğlen için ticket var neyseki
sabahları bişi hazırlamaya çok üşeniyorum açıkçası uykumdan feregat edemiyorum ama çok kilo da alıyorum hep hamur işi napcam bilmiyorum

Sabahları 5 dk tost yapsan aslında yada akşamları ekmek arası hazırlayıp buzdolabına koysan İnan çok rahat edersin

Slm cnm bir şey soracağım. Magnesyum takviyesi ve soda alıyor musun? Bir de uzanırken ayağının altına yastık koyup biraz yukarıda olacak şekilde yatıyor musun? Çünkü pire gibi hem mutfak hem temizlik hem market hem gezme ..... biraz artık dur demek istiyor olabilir oğluşun

Magnezyumu yeni bıraktım ama hemen geri başlıyorum hergün 1 soda 1 de muz yiyorum . Hamileliğin balayı bitiyor bence ışıklar söndü alya loş bir ortam oluştu dün hastanede bir kadın yanıma geldi lazer merkezi var hastanenin gittiniz mi acaba diye sordu filan neyse bana diyor ki biraz yemek ye bu çocuk karnında aç kalmıştır kg al biraz ben 3 tane doğurdum sen ilk mi aaaa çok zor vallahi sinir etti 5 saniyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…