- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.221
aynen canım dogum gercekten her sey oldugu gıbı nasıp.arkadasım o kadar bekledi cam bıle sıldı sancısı gelsın dıye sancı geldı cekti bebıs kaka yapıyor dedıler sezeryan oldu yeterki saglıklı olsunlarda nası olursa olsunAynen ya kısmet bakalım o nasıl isterse öyle olacak belli olduağanın lafının üzerine laf söylenmiyor
yat dınlen arkadasım rızkınvarsa dünyada hayırlısıyla dogar ınsAllah ama dr un dedıklerıne harfıyen uy çok guzel beslenHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
50 tl kuruyemiş,süt,dometes,ekmek,
Çok şükür minnosumuzun kalp atışlarını duydukDualrinizi eksik etmeyin lütfen çünkü kanama alanı halen duruyor ve biraz da büyümüş malesef.iğneye hap da eklendi,sık,sik kontrol edeceğiz dedi.Insallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun
Istirahtte bir süre daha uzayacakmış.Hic birşey yapmak yol bol bol uzanacaksın,iş yapmayacaksın,ağır falan kesinlikle kaldırmayacaksın dedi doktor.
Dinlen bol bol allahin izniyle sağlıkla kucagina alirsin canim. Peki ise gidiyomuydun sen dinlenme ımkanin olacak miHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
Çok şükür minnosumuzun kalp atışlarını duydukDualrinizi eksik etmeyin lütfen çünkü kanama alanı halen duruyor ve biraz da büyümüş malesef.iğneye hap da eklendi,sık,sik kontrol edeceğiz dedi.Insallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun
Istirahtte bir süre daha uzayacakmış.Hic birşey yapmak yol bol bol uzanacaksın,iş yapmayacaksın,ağır falan kesinlikle kaldırmayacaksın dedi doktor.
Yaa bana da çok kramp girerdi. Allahtan eşim çözümünü biliyordu hemen geçiyordu. Futbolcuların yaptığı bi hareket varmış bacağı düz tutup ayağı parmaklardan geriye itmek. Eşinize sorun. Benimkini o hemen kesiodu. Çok çığlık atmışlığım vardır kramp yüzündenO zaman güzel olur kavuşma heyecanışimdi ben bacağıma girip çıkamayan krampı düşünüyorum . Ya herşey çok iyi hiç hamile gibi değilim tek sorun kramp . Böyle bacağımın kasları kısa geliyor çekiyor sanki
Anası yanında nazlanıyor.sizdende Allah razı olsun biz hala hamilelik telaşındayız.psikopat gibi karnımı dinliyorum sanki hareketleniyorAllah razı olsun Allah sıze de nasıp etsın ınsAllah kolay gecer bu surec cuma gunu 2ay asılarını olduk çook mızmız 3gundur
Yok kız her kadına çok yakışıyor bence altın sen model bak bence ben şimdiden başladım hediye alcak bize baba diye aklına yer eder inşBana yakışmaz kesin ya kollarım ince komik duruyor bence
Çok yaramaz senin oğlan bildiğin özerkliğini ilan etti sen küçücük bebişsin yatsana.tuce buda senin gibi hareketli olcakMerhaba kızlar hastanede 60 tl harcadım bende doktoruma muayene oldum oğlum kafası yukarıda ayakları aşağıda oturmuş çok rahatsızdım hissedemediğim için . Doktor biraz masaj yaptı toparlansın kendini yukarı çeksin diye
Çok şükür gözün aydın canım.kanama alanıda gecer biraz daha dikkat et annesi.bu arada bizimde doktorumuz kıza benziyor dedi.içimdende geçiyorduHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
GünaydınGünaydın millet
sabah simit çay 4 tlyle günü açtım
bu ay kredi kartına çok ödeme yaptık baya sıkıştık
gelseydi şu ay sonu artık
Babası da aynı alya bende öyleydim bu çocuğa suç bulamıyorum genleri böyleÇok yaramaz senin oğlan bildiğin özerkliğini ilan etti sen küçücük bebişsin yatsana.tuce buda senin gibi hareketli olcak
Günaydın
Canım ne iş yapıyorsun bilmiyorum amq evden bişeyler götürsen hem sabah kahvaltı hem öğle dışardan yiyorsun herhalde biraz bütçeyi azaltabilirsin böyle
Sabahları 5 dk tost yapsan aslında yada akşamları ekmek arası hazırlayıp buzdolabına koysan İnan çok rahat edersinGünaydın canım
mühendisim ben özel bi şirkette çalışıyorum
evet hem sabah hem de öğlen dışarda yiyorum mecburenöğlen için ticket var neyseki
sabahları bişi hazırlamaya çok üşeniyorum açıkçası uykumdan feregat edemiyorum ama çok kilo da alıyorum hep hamur işi napcam bilmiyorum
Slm cnm bir şey soracağım. Magnesyum takviyesi ve soda alıyor musun? Bir de uzanırken ayağının altına yastık koyup biraz yukarıda olacak şekilde yatıyor musun? Çünkü pire gibi hem mutfak hem temizlik hem market hem gezme ..... biraz artık dur demek istiyor olabilir oğluşunGünaydın kramplar kraliçesi geldiErkenden uyandık bacağıma giren kramp sağ olsun ya çay suyu koydum bebişkom oturmaktan sıkılıp ayağa kalktı eşim akşama gelecek bende tavada etli patates yemeği yapayım mercimek çorbası ama salçasız yapmak istiyorum hiç öyle yapmadım kızlar . Ordu evinde yiyoruz salçası yok denecek kadar az ve üzerine salçalı biberli yağ gezdiriyorlar değişiklik olsun dedim . Bugün ekmek alırız birde geçen pastahaneden şeker pare almıştık az beğendim bir kere daha yesek iyi olacak yarın kurabiye yapacağım yeni bir tarif buldum arkadaşta yedim hayatımda yediğim en güzel kurabiyeydi denemek istiyorum
Sabahları 5 dk tost yapsan aslında yada akşamları ekmek arası hazırlayıp buzdolabına koysan İnan çok rahat edersin
Magnezyumu yeni bıraktım ama hemen geri başlıyorumSlm cnm bir şey soracağım. Magnesyum takviyesi ve soda alıyor musun? Bir de uzanırken ayağının altına yastık koyup biraz yukarıda olacak şekilde yatıyor musun? Çünkü pire gibi hem mutfak hem temizlik hem market hem gezme ..... biraz artık dur demek istiyor olabilir oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?