Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günayın sabah 6.30 da eşim aradı yağmur atıştırıyor balkondaki biberleri içeri al diye bidaha uyuyamadım zaten 7 de kalkıyordum kızımın beslenme çantasını hazırladım kendime ekmek arası yaptım.İşe geldim az önce kahvaltı yapıp işleri halletmem lazım

merhaba ne iş yapıyorsunuz çalışma saatleri esnek galiba
çok imrendim

tuciş muz bebıse cok guzel kılo aldırıyor test edıldı onaylandı ben de uykudan krampla uyanıyordum ama sor içtinmi ilaç 4-5defa sadece niye cunkubu konularda asırı usengecım,karnıma krem surmeye usendıgım ıcn dolu catlagım var mesela
ayrıca saglıklı gebelık ıcn ılla cok kılo almak gerekmıyoki sonra geri kalanlara da ayy ne zaman verıceksın bunları derler ınsanlar yorum yapmaya bayılıyor

Ben 5.5 kg aldım bebek 1 kg iyi gidiyoruz sanki ya sen ne dersin

Merhaba kızlar
Yoklugunuzda bır ıslerle ugrasıyorum ama bılmıyorum dogru mu yapıyorum.
Baska sehırde olan ama aylık 500 lıra kıra getırısı olan evımızı satmak ıstıyorum. 230-210-240 cıvarında satılacak. Evın ıcı bıraz daha donanımlı ne bılım cam balkonu fılan var , mutfak dolabı oldukca buyuk. Aylık aidat fılan odedıklerı ıcın suanda kıra bu sekılde.

Ben bu evı satıp, İstanbuldan dubleks bır ev almayı dusunuyorum. 430-480 bın cıvarında olabılır.
Arabaları fılan satmadan tabı.
200 bın kredı ceksek.10 senede aylık odemesı 3000 olsa. Sunada oturdugum evımde eskı bına ama ıcı tamamen yapılı,1500 kıraya verılır. 1500 lırada her turlu oderız dıye dusunuyorum.

Bıraz evlere baktımda cok guzeller ama esımı ıkna edemıyorum.
Cok gereksızmıs. Bızım evımız buyukmus. Evımız buyuk ama oda sayısı az. 1 salon 2 oda var. Odalar kocaman kocaman mesela gereksız buyuk hepsı. Dubleks olursa en azından cocukları ayrı odası olmasada calısma odası yaparım onlara . Suanda buyugu okuldan gec geldıgı ıcın calısma masasını ve kıtaplıgı salona cıkardık. Kardesı uyuyacak fılan dıye oda da malum.

Bunun dısında aylık 400 lıra kıra gelırım daha var ama onu bu sene almayacagım babama verecegım emeklısı cıkana kadar. Yanı altından kalkılmaz mı dersenız kalkarız ben calıstıgım surece dıye dusunuyorum.
Bılmıyorum ya da hıc bosuna yapmıyayım mı bunu? Kımısı 250 bıne bı bodrum kat alıp kıraya ver dıyor. Bılemıyorum napılır

Dinlen bol bol allahin izniyle sağlıkla kucagina alirsin canim. Peki ise gidiyomuydun sen dinlenme ımkanin olacak mi
Ben çalışıyorum tabi.9 eylülden beri ilk öğrendiğimizde de kanama alanı veya sıvı şeklinde adlandiramadiklari birşey olduğu için iğneye başlatmıştı zaten doktor.O gün itibaritkede hep raporluyum.her kontrolde uzatıyor raporu doktorumuz durum böyle olunca.Yarin yine 10 daha uzatacak.
Duanı eksik etme okadar güzeldiki kalp atışı

Yok canm dışarıda herhangi birşey çok şükür ama içerideki azalmak yerine artmış
Benimki de tam tersiydi ya offf çok zordu sinir bozucu sürekli çamaşırım leke oluyordu günlük ped kullanmıyordum peçete kullanıyordum . İçerde birşey yok ama leke vardı 3 hafta sürdü tam 12-15 haftalar arası dualarım seninle canını sıkma . Gerildikçe daha büyük sorun oluyor İnan . Eşim bana baskı yapıyor sıkıyor açıkçası hamile karısı olan koca depresyonu geçiriyordu. Ciddi ciddi konuştum bak ben kendimi çok iyi hissediyorum sen beni gerdiğin için çocuk oturdu kalkmıyor böyle yapmaya devam edersen annemlerin yanına Antalya ya gider orada doğururum haberin olsun dedim .

Kalp atışlarını duymak gerçekten tarif edilemez. Dualarım seninle bebisle tabi ki ❤ sağlıkla kucagina alacaksın insallah zaman O kadar çabuk geciyo ki bi bakmışız kucağında

Satmak istediğiniz evden gelen kira cidden biraz az gibime geldi . Evet çocuklara yeni düzen lazım gibime geldi . Ama dubleks te yaşamak ister misin dersen istemezdim açıkçası . Birde mesela kira geliri var ya 1500 tl olurda birkaç ay o gelir kesilir alamazsanız krediyi öderken bocalar mısınız diye düşündüm

Insallahhhdoktor tabi olumsuz şeyleride söylüyor böyle böyle olursa şöyle olur v.s diye haliyle endişeler çoğalıyor sizde dualarınızı eksik etmeyin
Ya doktorlara bakma banada düşük riskin var dedi nasip dedi sonra inş rabbim o sebiyi korusun sen iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…