- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.261
İnş çok aminCook teşekkür ederim inşallah herşey güzel gider
Darısı tez vakitte başınıza
Magnezyumu yeni bıraktım ama hemen geri başlıyorumhergün 1 soda 1 de muz yiyorum . Hamileliğin balayı bitiyor bence ışıklar söndü alya loş bir ortam oluştu dün hastanede bir kadın yanıma geldi lazer merkezi var hastanenin gittiniz mi acaba diye sordu filan neyse bana diyor ki biraz yemek ye bu çocuk karnında aç kalmıştır kg al biraz ben 3 tane doğurdum sen ilk mi aaaa çok zor vallahi sinir etti 5 saniyede
Annemde 12 kg almış zerya ya biz ailecek galiba çok kg alıp veren insanlar değilizHer zamanki gibi bilip bilmeden yorum yapan çok bilmiş insanlar :) bence sen gayet güzel besleniyorsun tuce, yapı meselesi biraz bu işler. Metabolizman güzel calisiyor çıtı pıtı bir kadınsın. Hamilelikte zaten 10-15 kilodan fazlasini almak cok iyi degil
Annemde 12 kg almış zerya ya biz ailecek galiba çok kg alıp veren insanlar değiliztek hatam su suyu fazla içmem lazımdı hatalıyım şuan
15 te çok değil ki bence görümcem 25 kg aldı bi arkadaşım 30Negüzel valla bende isterdim sizin gibi olmayı :) ben tam 15 kg ile doğuma girdim hala daha tam olarak veremedim cunku yemek yemeyi seviyorum :))
Evet su cok önemli gunde en az 2-3 litre icmek lazim, evde veya dışarıdayken yanında devamlı bir şişe bulundursan gözünün önünde olunca içesi geliyor insanin.
Senin doğum sonrası hiç kilon kalmaz hareketli paşa maşBabası da aynı alya bende öyleydim bu çocuğa suç bulamıyorum genleri böyle
Ben calıstıgım surece bocalamayız ama ozel sektorde calısıyorum bı taraftan.Satmak istediğiniz evden gelen kira cidden biraz az gibime geldi . Evet çocuklara yeni düzen lazım gibime geldi . Ama dubleks te yaşamak ister misin dersen istemezdim açıkçası . Birde mesela kira geliri var ya 1500 tl olurda birkaç ay o gelir kesilir alamazsanız krediyi öderken bocalar mısınız diye düşündüm
Bana doktor dediki su içince bebişin kolik olma olasılığı azalıyomuş,3 saatte bir sıvısı degişiyormuş sende önüne koy şişeyi bitir zaten seviyordum suyu içmek gerekiyor bol bol15 te çok değil ki bence görümcem 25 kg aldı bi arkadaşım 30şimdi 0.5 lik küçük sulardan alıyoruz toptancı marketten . Öyle olunca hızlı içip bitiriyorum şişe sayıyorum ne içtiğimi görmek için hatalıyım az içtim
Evet bende onları düşündüm açıkçası temizlik neyse de ısıtma zor ya siz İstanbuldaydınız dimi yanlış mı biliyorum yoksaBen calıstıgım surece bocalamayız ama ozel sektorde calısıyorum bı taraftan.
Bırde dubleks evı ısıtması nasıl olur, temızlıgı nasıl olur bunlarda hep artacak halıyle
Dur bakalım bende merak etmeye başladım ne olacak Doğumdan sonraSenin doğum sonrası hiç kilon kalmaz hareketli paşa maş
Herkes söylüyordu dikkat etmedim ben pek ama artık aklım başıma geldi . Sen alışverişe başlamadın dimi alya bebek içinBana doktor dediki su içince bebişin kolik olma olasılığı azalıyomuş,3 saatte bir sıvısı degişiyormuş sende önüne koy şişeyi bitir zaten seviyordum suyu içmek gerekiyor bol bol
Fiyatlarına bakıyorum ateşölçer ıslak mendil falan aldım arkadasım için sormuştum ama bende alabilirim bazı seyleri kafamda liste çıkardım ortak olabilecek seyleri alalım doğum burda pahalı ev hala bulamadık ona kredi borcu öder hibi düşünüp birikim yapıyorum calışcagım için süt sagma makinedi falan bakmak mantıklıHerkes söylüyordu dikkat etmedim ben pek ama artık aklım başıma geldi . Sen alışverişe başlamadın dimi alya bebek için
Evet süt sağma makinası lazım olacak cidden . Keşke diyorum birileri elime bir liste verse karşılarında adet yazsa tam yeterli olacak şekilde olsa bende gidip alışveriş yapsan ne iyi olurFiyatlarına bakıyorum ateşölçer ıslak mendil falan aldım arkadasım için sormuştum ama bende alabilirim bazı seyleri kafamda liste çıkardım ortak olabilecek seyleri alalım doğum burda pahalı ev hala bulamadık ona kredi borcu öder hibi düşünüp birikim yapıyorum calışcagım için süt sagma makinedi falan bakmak mantıklı
anlamadım canım tayinciler mi belli olmuş eşim sabahtan izin aldı tapu işleri için oda nöbet yazcak sıkıntı birsürü mazereti olan var kim tutacak nöbetleri diyordu2019 Eylül atamaları belli olmuş eşime bir komutanlık geldi. Bu demek oluyormuş ki +200 tloğlumun bereketi böylece daha fazla birikim ❤
Evet Eylül de de bir tayin oluyormuş ya o belli olmuş eşim öyle dedi biraz önce . Üf nöbet yazmak çok sinir bozucu bence . Bizde de nöbeti ayarlamaları çok zor oluyoranlamadım canım tayinciler mi belli olmuş eşim sabahtan izin aldı tapu işleri için oda nöbet yazcak sıkıntı birsürü mazereti olan var kim tutacak nöbetleri diyordu
Bence her bebeğin ihtiyacı farklı ben kıyafet almayı düşünmüyorum.ilk önce ortak bebek ihtiyacları,araba gibi ihtiyaclarına bakıcam 11 kasımda n11 uygun oluyor.annem zaten şimdiden bir sürü şey almışEvet süt sağma makinası lazım olacak cidden . Keşke diyorum birileri elime bir liste verse karşılarında adet yazsa tam yeterli olacak şekilde olsa bende gidip alışveriş yapsan ne iyi olur
Ekim 15 ten sonra izne ayrılıp alışverişe başka şehire gideceğiz . Küçük eksikler ve kıyafetleri tamamlayacağım. Büyük eksikler yani dolap beşik ve bebek arabasını da Kasım sonu sipariş vereceğimBence her bebeğin ihtiyacı farklı ben kıyafet almayı düşünmüyorum.ilk önce ortak bebek ihtiyacları,araba gibi ihtiyaclarına bakıcam 11 kasımda n11 uygun oluyor.annem zaten şimdiden bir sürü şey almış
Ya bebiş rızkıyla geliyor resmen güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin rabbim.hayırlı olsun eşiniz içündeEvet Eylül de de bir tayin oluyormuş ya o belli olmuş eşim öyle dedi biraz önce . Üf nöbet yazmak çok sinir bozucu bence . Bizde de nöbeti ayarlamaları çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?