- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.281
evet ara tayin eşiminde şarkı ara tayinde çıkmıştı kasım sonu aralık gibide seneye tayinciler belli olurmuş bakalım bize var mıEvet Eylül de de bir tayin oluyormuş ya o belli olmuş eşim öyle dedi biraz önce . Üf nöbet yazmak çok sinir bozucu bence . Bizde de nöbeti ayarlamaları çok zor oluyor
Eşimde sana bir haberim var diyince çok korktum bir an çünkü geçen sene bir tabura özellikle personel alınacaktı biz başvurmuştuk ama o sene kimseyi almadılar bende şimdi çıktı diye öyle bir korku yaşadım ki o anevet ara tayin eşiminde şarkı ara tayinde çıkmıştı kasım sonu aralık gibide seneye tayinciler belli olurmuş bakalım bize var mı
Ben bu lafa inanmıyordum ama öyle galiba ciddenYa bebiş rızkıyla geliyor resmen güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin rabbim.hayırlı olsun eşiniz içünde
Cook teşekkür ederim inşallah bizim minnoşda iyidir icerideAnladım canım güle güle kullansın
Maşallah canım sen hiç canını sıkma ben 2 kum da da 3 ay boyunca hiç kalkmadan yattım sadece WC ye gidiyordum rabbim yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor zaten
Sen yine de dikkatli ol
Cook teşekkür ederim inşallah bizim minnoşda iyidir icerideAnladım canım güle güle kullansın
Maşallah canım sen hiç canını sıkma ben 2 kum da da 3 ay boyunca hiç kalkmadan yattım sadece WC ye gidiyordum rabbim yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor zaten
Sen yine de dikkatli ol
Sen yine de dikkatli ol
Cook teşekkür ederim insallahAnladım canım güle güle kullansın
Sen yine de dikkatli ol
Benimki de tam tersiydi ya offf çok zordu sinir bozucu sürekli çamaşırım leke oluyordu günlük ped kullanmıyordum peçete kullanıyordum . İçerde birşey yok ama leke vardı 3 hafta sürdü tam 12-15 haftalar arasıdualarım seninle canını sıkma . Gerildikçe daha büyük sorun oluyor İnan . Eşim bana baskı yapıyor sıkıyor açıkçası hamile karısı olan koca depresyonu geçiriyordu. Ciddi ciddi konuştum bak ben kendimi çok iyi hissediyorum sen beni gerdiğin için çocuk oturdu kalkmıyor böyle yapmaya devam edersen annemlerin yanına Antalya ya gider orada doğururum haberin olsun dedim .
Içeride mi olması iyi dışarıda mı kanamaların bilemiyorum ama keşke her ikiside olmasaBenimki de tam tersiydi ya offf çok zordu sinir bozucu sürekli çamaşırım leke oluyordu günlük ped kullanmıyordum peçete kullanıyordum . İçerde birşey yok ama leke vardı 3 hafta sürdü tam 12-15 haftalar arasıdualarım seninle canını sıkma . Gerildikçe daha büyük sorun oluyor İnan . Eşim bana baskı yapıyor sıkıyor açıkçası hamile karısı olan koca depresyonu geçiriyordu. Ciddi ciddi konuştum bak ben kendimi çok iyi hissediyorum sen beni gerdiğin için çocuk oturdu kalkmıyor böyle yapmaya devam edersen annemlerin yanına Antalya ya gider orada doğururum haberin olsun dedim .
Benim kocam da yatayım diye başımın etini yiyorduIçeride mi olması iyi dışarıda mı kanamaların bilemiyorum ama keşke her ikiside olmasa
Inşallah kısa sürede normale döner.Doktor kanama olsun önemli değil demediği için kendi kendime sıkıntı ediyorum endişeliyim.
Normalde iş yerimle iş üzerine telefonlasiriz iş yürütmek için sağolsun arayıp strese sokmuyorlar,beni strese sokacak kimseyle de iletişim kurmuyorum,zaten öyle herkese de söylemedik hamile olduğumu.
Eşim ev işi,hizmet,bakim ve oğlum konusunda çok destekci sağ olsunBeni gerecek hiç birşey söylemiyor ve yapmıyor.
Yarışlardayım zaten.Insallah herşey tez vakitte yoluna girerÇok şükür gözün aydın canım.kanama alanıda gecer biraz daha dikkat et annesi.bu arada bizimde doktorumuz kıza benziyor dedi.içimdende geçiyordu
Pure erken Doğum tehliken mi varMerhaba kizlar. Benim bebis erken gelebilir fakat kayinvalide daha erken geliyor
Temizlikti yemekti işti derken gunler gecti.
İnş kanama alanının yerinin etkisi var mı bilmiyorum doktorum bana fiziki kanama olursa ve acık renkliyse hemen gel dedi.hersey tedirgin ediyor biliyorum ama zerre kadar sıkıntım yok o can sana hediye olarak gelcek inş benimde kanama alanom vardı yattım hep nazlı kız işteYarışlardayım zaten.Insallah herşey tez vakitte yoluna girer
Bizde gönlümüzden kız geçiriyoruz tabiki sağlıklı,sihatli,eli,ayagi duzgun,akli,fikri, yerinde olsunda hayırlısı olsun
Sizde sağlıcakla alon kucağınıza inşallah minnosu
Yapılı diyodun rahim mi tasımıyor acabaMerhaba kizlar. Benim bebis erken gelebilir fakat kayinvalide daha erken geliyor
Temizlikti yemekti işti derken gunler gecti.
Ekim 15 ten sonra izne ayrılıp alışverişe başka şehire gideceğiz . Küçük eksikler ve kıyafetleri tamamlayacağım. Büyük eksikler yani dolap beşik ve bebek arabasını da Kasım sonu sipariş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?