Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet Eylül de de bir tayin oluyormuş ya o belli olmuş eşim öyle dedi biraz önce . Üf nöbet yazmak çok sinir bozucu bence . Bizde de nöbeti ayarlamaları çok zor oluyor
evet ara tayin eşiminde şarkı ara tayinde çıkmıştı kasım sonu aralık gibide seneye tayinciler belli olurmuş bakalım bize var mı

evet ara tayin eşiminde şarkı ara tayinde çıkmıştı kasım sonu aralık gibide seneye tayinciler belli olurmuş bakalım bize var mı
Eşimde sana bir haberim var diyince çok korktum bir an çünkü geçen sene bir tabura özellikle personel alınacaktı biz başvurmuştuk ama o sene kimseyi almadılar bende şimdi çıktı diye öyle bir korku yaşadım ki o an

Selam kızlar dışarı çıktık ev topladim camasir bulasik actim geldik dışardan hemen çamaşırları astim bulasigi yerleştirdim buzluktan tavuk çıkardım sosladım patetesle firina vercem pilav domates salatasi yapicam yanina yogurtta var sukur parka çıkardım öyküsü çıkmıyodum kaç gündür ordan makbul var bakliyat fln satan bulgur kırık pirinç kuru üzüm az tuzsuz fıstik yarim barbunya 20 tl buraya su aldim eve 8 tl sarj kablosu bana 15 elma şekeri 2 tl 10 tl yazlık sandalet bi yer var 20 yaziodu bi kac tane kalmış güzel gayet aldim benim sandaletin kancasi kopmuştu iyi oldu 2 tl kumbise bozukluk birde aidat vercem 25 tl ☺☺ haftalik yemek listesi yaptim insallah çok harcamam bu hafta

Cook teşekkür ederim inşallah bizim minnoşda iyidir iceride
Oğlumda da tehlike vardı ama kese biraz aşağıdaydı ve tedaviyle olduğu için yine raporluydum progestan kullanıyordum,bunda içerde büyük bir kanama alanı var Doktor alta kadar inmemesi gerekiyor dedi.Onun için endişeliyim.
Ama ben o minik pıt pıt atışları gordum Rabbimde inşallah devamını getirmeyi nasip edecek inanıyorum ben

Oğlumda da tehlike vardı ama kese biraz aşağıdaydı ve tedaviyle olduğu için yine raporluydum progestan kullanıyordum,bunda içerde büyük bir kanama alanı var Doktor alta kadar inmemesi gerekiyor dedi.Onun için endişeliyim.
Ama ben o minik pıt pıt atışları gordum Rabbimde inşallah devamını getirmeyi nasip edecek inanıyorum ben

Cook teşekkür ederim insallah

Içeride mi olması iyi dışarıda mı kanamaların bilemiyorum ama keşke her ikiside olmasa
Inşallah kısa sürede normale döner.Doktor kanama olsun önemli değil demediği için kendi kendime sıkıntı ediyorum endişeliyim.
Normalde iş yerimle iş üzerine telefonlasiriz iş yürütmek için sağolsun arayıp strese sokmuyorlar,beni strese sokacak kimseyle de iletişim kurmuyorum,zaten öyle herkese de söylemedik hamile olduğumu.
Eşim ev işi,hizmet,bakim ve oğlum konusunda çok destekci sağ olsun Beni gerecek hiç birşey söylemiyor ve yapmıyor.

Benim kocam da yatayım diye başımın etini yiyordu

Çok şükür gözün aydın canım.kanama alanıda gecer biraz daha dikkat et annesi.bu arada bizimde doktorumuz kıza benziyor dedi.içimdende geçiyordu
Yarışlardayım zaten.Insallah herşey tez vakitte yoluna girer
Bizde gönlümüzden kız geçiriyoruz tabiki sağlıklı,sihatli,eli,ayagi duzgun,akli,fikri, yerinde olsunda hayırlısı olsun
Sizde sağlıcakla alon kucağınıza inşallah minnosu

Oğlanı dışarıya çıkardık birkac ihtiyacı vardı onları aldık. Pişik kremi, biberon ucunu ısırıp koparmıştı yeni uç ,alıştırma bardağı aldık. Kendimiz birer cay ve kahve ictik esimle, oğlana simit ve hipp organik bebe bisküvisi aldık ( normalde kendim yapıyorum bugün oglum hicbirsey yemedi iştahı yok , esim belki yer diye aldı )

Sanırım toplamda 150 tlyi bulmuştur harcama. Allahtan yemek ayarlamıştım dışarıda yemedik eve geldik yemek yaptım yedik.

Simdi oglumu uyuttum cay iciyorum.

pure hazel umarım bebiş vaktinde gelir dualarım seninle

İnş kanama alanının yerinin etkisi var mı bilmiyorum doktorum bana fiziki kanama olursa ve acık renkliyse hemen gel dedi.hersey tedirgin ediyor biliyorum ama zerre kadar sıkıntım yok o can sana hediye olarak gelcek inş benimde kanama alanom vardı yattım hep nazlı kız işteinş değişmez bastan beri kızım diyorum nedense

Eklentiler

• 55E62E36-8106-42A7-B49A-D53C74749DF6.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 163
Hamiş Kızlar
Belki işinize yarar. Revize edilebilir bir liste ama fikir olur bende bu sitede birinden görüp ekran görüntüsü almıştım

Eklentiler

• 4CCCF5AF-8CAA-4216-A75A-7E3958D13D78.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…