Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Inşallah geçer bizimdebizede hep kiz olucak bu bebis cok nazlaniyor diyorlarsende sağlıcakla kucağına al insallah

Bende önceden 200 tl yapıyordum artık yetiştiremiyorum alya ya ama deterjan filan lazım olduğunda o paradan alıyorum 300 tl
Bana da yetmiyor gibi geldi. Özellikle paketli gıda falan alınca kuruyemiş kuru meyve kutu süt vs yetmiyor.
Kuruyemiş lüks olmuş artık bize

Bana da yetmiyor gibi geldi. Özellikle paketli gıda falan alınca kuruyemiş kuru meyve kutu süt vs yetmiyor.
Kuruyemiş lüks olmuş artık bize
Aynen öyle şimdi evde tatlı yapmayı azalttım Çünkü yaptıklarım fazla geliyor yenmiyor . İşte bir şekerpare alayım desem en basiti yada öyle hazır birşey alıyorum kuruyemiş desen öyle pahalı yetişmiyor

Günaydın kızlar,

Bugünde elektrik ödedim, akşama bir şeyler hazırlayacağım kızımın arkadaşları gelecek. Alışveriş yapmam lazımm...
Ekimde ve Kasımda telefon ve okul taksitleri son 2 şer taksit ödenecek bitiyor çok şükür. Perde siparişi vereceğiz, eşim çağıralım perdeciyi diyor bu ara hallederiz inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…