- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.301
Günaydın canım mutlu yıllaradoğum günümlü bir sabahtan günaydın kızlar
Inşallah geçer bizimdeİnş kanama alanının yerinin etkisi var mı bilmiyorum doktorum bana fiziki kanama olursa ve acık renkliyse hemen gel dedi.hersey tedirgin ediyor biliyorum ama zerre kadar sıkıntım yok o can sana hediye olarak gelcek inş benimde kanama alanom vardı yattım hep nazlı kız işteinş değişmez bastan beri kızım diyorum nedense
Alya haftalık bütçe kaç tl sizin yaHerkese günaydınlar
Dün Markete gittik 135 tl tuttu.
Gelecek haftanın bütçesine geçtik bile
200Alya haftalık bütçe kaç tl sizin yaben 300 dedim herşeyi o paradan aldırıyorum
Sadece mutfak mı
Evet cnmSadece mutfak mı
Bende önceden 200 tl yapıyordum artık yetiştiremiyorum alya ya ama deterjan filan lazım olduğunda o paradan alıyorum 300 tlEvet cnm
Bana da yetmiyor gibi geldi. Özellikle paketli gıda falan alınca kuruyemiş kuru meyve kutu süt vs yetmiyor.Bende önceden 200 tl yapıyordum artık yetiştiremiyorum alya ya ama deterjan filan lazım olduğunda o paradan alıyorum 300 tl
Aynen öyle şimdi evde tatlı yapmayı azalttım Çünkü yaptıklarım fazla geliyor yenmiyor . İşte bir şekerpare alayım desem en basiti yada öyle hazır birşey alıyorum kuruyemiş desen öyle pahalı yetişmiyorBana da yetmiyor gibi geldi. Özellikle paketli gıda falan alınca kuruyemiş kuru meyve kutu süt vs yetmiyor.
Kuruyemiş lüks olmuş artık bize
Ozel aracinda bile sigara icenlere 153 lira para cezasi geliyormus.
Ilk uygulama muglada yapilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?