Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun kızlar ya . Markete gittim 33 tl harcadım eve geldim meyveleri yerleştirdim triliçe yaptım . Akşama mercimek çorbası , yeşil fasulye , arpa şehriye pilavı yapacağım

Geçmiş olsun kızlar bizde istanbuldayiz baya sallandı mevlut vardi abdest alcaktım o sıra oldu üst kattaydi gidemedim eşim durma evde ddi parka ciktik 1 saatten fazla disardaydik geldik 4 u geçiyordu saat çocuğa dışarda çubuk kraker su pecete fln 10tl ye yakın harcadım bide sabah telefonuma batarya aldim 50 tl verdim markete ugramistim sabah ekmek seftali patates domates almıştım 8 tl verdim akşama dünden tavuk patates var eşim makarna istedi bide yogurt var yeter

Istanbul daki arkadaşlar geçmiş olsun.
Ziraate uğradım henüz yazı gelmemiş yarın ya da p.tesi gelirmiş. Haberlerden anlaşılan sıfır araç için 0.49. ve120 bine kadar olan aracın yüzde yetmişine kredi çıkıyormuş.
Eşimle değerlendirelim dedim.
Faizi cok çok az

45 tl market harcaması ile günü kapadım. Havlu kağıt,yesil zeytin,yarım kg kıyma.

Kızlar hepinize bir tavsiyem olacak, bir sırt çantasını deprem çantası yapmak. Acil durumda lazım olabilecek şeyleri koyup kapının yakınında biryere koymak.

Cocuk icin bez,mama,yedek kiyafet,islak mendil,kağıt mendil,ateş dusurucu

Kullandigimiz ilaçlar

Bizler icin birer parca kiyafet, bir miktar para

Kimlik bilgilerimizin ve kan gruplarimizin yazili oldugu bir kağıt ( varsa kronik bir hastalik vs onlari da yazalim )

Bir adet yüz havlusu,bir adet hafif battaniye

Düdük, fener ve pil, hijyenik ped,bir adet tuvalet kagidi

Birkac adet konserve yemek, bir paket hurma,birkac paket kraker gibi atistirmalik

Orta boy bir sirt cantasina sığabiliyor hepsi ve acil durumda hayat kurtaracak parçalar

Bn hemen yarın bir çanta yapacağım kapının hemen yanında tutacağım her zaman

Çok güzel bir fikir umarım Rabbim beterinden korusun da gerek kalmaz inşaallah. Çok geçmiş olsun deprem yaşayan arkadaşlara Allaha emanetsiniz

Canım en taze deneyimli anne olarak bebiş için 1 numara ve 2 numara bez kaç paket gidiyor.birde biberon tavsiyesi alabilir miyim
kılosuna boyuna göre kaçlı maket olduguna göre paket sayısı degısır canım bız bir paket 1numara kullandık yarım pakette arkadasım vermıstı onda kalmıs önceden.yani 1.5paket 1numara kullandık.
2numaradan da 2.büyük paketteyiz bu elimizdeki bitince 3ten devam etmeyi düşünüyorum.bezimiz prima premium care.
biberon da arastırmalara göre Dr.browns en ıyısı yazmıslardı cam oldugu için bıde içinde gazı yani sütteki havayı alan bi aparat var.dıgerlerine göre daha pahalı ama.
biberonda da soyle bıse var bebek onda da emzik ayırt edıyor hangısını severse onu kullanıyor acıkcası.
biz cok sukur sadece dün sünnet esnasında sağdıgım sütü vererek kullandk o yuzden kullanıslımı onu ayırt edemıyorum.ama saglıklı oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…