- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.341
Cqnım bize de hep böyle dediler İnan ki parayı aldılar sonrasında kaç defa daha bozuldu onda para almadılar... ama yine de yapılmadı en son adam gitmiş bizden şikayetçi olmuş sürekli beni çağıyorlar buzdolaplarını yapıyorum bozuyorlar diyeGünaydın herkese . Sevgili buzdolabım tekrar bozuldu 300 lira istediler haftaya kadar yok dolap cok zor dolapsiz olmak. Kesin çözüm olacak dediler insallah bidaha bozulmaz
Valla Of buzdolabı sizi ne duruma düşürdü ben bile sinirlendim geçmiş olsunGünaydın herkese . Sevgili buzdolabım tekrar bozuldu 300 lira istediler haftaya kadar yok dolap cok zor dolapsiz olmak. Kesin çözüm olacak dediler insallah bidaha bozulmaz
Valla nasi bi dolapmis imkanım olsa hemen degistircez ama imkansız simdiValla Of buzdolabı sizi ne duruma düşürdü ben bile sinirlendim geçmiş olsun
Insallah valla yoksa zorlaniriz değiştirirsekCqnım bize de hep böyle dediler İnan ki parayı aldılar sonrasında kaç defa daha bozuldu onda para almadılar... ama yine de yapılmadı en son adam gitmiş bizden şikayetçi olmuş sürekli beni çağıyorlar buzdolaplarını yapıyorum bozuyorlar diye
İnşallah sizin dolabınız olur
Geçen sefer tamire kaç tl verdinizValla nasi bi dolapmis imkanım olsa hemen degistircez ama imkansız simdi
50 lira geldiler fişi çekip 48 saat dursun dediler simdi parçasını değiştireceklermis o parçada haftaya gelecekmis. Dolap yok şuan cok zor durumdayızGeçen sefer tamire kaç tl verdiniz
Bende olsam almak istemezdim ya eşin inşallah almak filan istemez allah yardımcın olsun bazen laf anlatmak çok zor oluyorkızlar size bişey danışmak istiyorum bizim aldıgımız ev örnek daire olanı evde eşyalar var biz başta eşyalarla beraber alalım fiyatı uygun olursa demiştim satmıyoruz demişlerdi şimdi aramışlar büyük patronları kalan daireleri gezmiş eşyalarıda satın demiş eşimi aramış almak istiyormusunuz diye muhtemelen fiyatı yüksek derler çünkü eşyalar baya kaliteliydi benim eşyalarımda yeni ama kızlar üstünde çok zıpladıkları için özellikle kendi yatagımız ve çocukların yatakları kötü oldu çok borçlandık bide bunu almak istemiyorum açıkçası ama beni dinlemeyen bir eşim var sözde herşeyi benim istediğim gibi yapıyor ama nedense hep onun planladıkları oluyor borçtan hiç korkmuyor ben stresten uyuyamıyorum artık sersem gibi dolanıyorum ortada
aynen öyle sesimi çıkarmıyorum ne yapıyor ediyor istediği oluyor banada bir saflık geliyor tamam diyorumBende olsam almak istemezdim ya eşin inşallah almak filan istemez allah yardımcın olsun bazen laf anlatmak çok zor oluyor
Sünnet olmuş minnoş geçmiş olsun cnmkılosuna boyuna göre kaçlı maket olduguna göre paket sayısı degısır canım bız bir paket 1numara kullandık yarım pakette arkadasım vermıstı onda kalmıs önceden.yani 1.5paket 1numara kullandık.
2numaradan da 2.büyük paketteyiz bu elimizdeki bitince 3ten devam etmeyi düşünüyorum.bezimiz prima premium care.
biberon da arastırmalara göre Dr.browns en ıyısı yazmıslardı cam oldugu için bıde içinde gazı yani sütteki havayı alan bi aparat var.dıgerlerine göre daha pahalı ama.
biberonda da soyle bıse var bebek onda da emzik ayırt edıyor hangısını severse onu kullanıyor acıkcası.
biz cok sukur sadece dün sünnet esnasında sağdıgım sütü vererek kullandk o yuzden kullanıslımı onu ayırt edemıyorum.ama saglıklı oldugunu dusunuyorum
Bende hiç tamam demiyorum tartışma çıkıyor en sonunda sen haklısın diyor bana ama çok geç olmuş oluyor tabi.aynen öyle sesimi çıkarmıyorum ne yapıyor ediyor istediği oluyor banada bir saflık geliyor tamam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?