Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın işe geldim çay demledim oda arkadaşlarım gelmedi henüz önümüzdeki haftasonu taşınmayı düşünüyoruz Allah izin verirde bir aksilik çıkmazsa sonraki hafta kardeşimin bebeği oldu onu görmeye şehir dışına gideriz.Çeyrek altını hazır birazda kıyafet alırım battaniye ve müslin bezden kundagını yaptım yakıt masrafımız olacak onun dışında yine lazım olur nakit para ama çok az kaldı nakit paramız onuda aboneliklere ve nakliyeye ayırmıştık

Günaydın herkese . Sevgili buzdolabım tekrar bozuldu 300 lira istediler haftaya kadar yok dolap cok zor dolapsiz olmak. Kesin çözüm olacak dediler insallah bidaha bozulmaz

Günaydın herkese . Sevgili buzdolabım tekrar bozuldu 300 lira istediler haftaya kadar yok dolap cok zor dolapsiz olmak. Kesin çözüm olacak dediler insallah bidaha bozulmaz
Cqnım bize de hep böyle dediler İnan ki parayı aldılar sonrasında kaç defa daha bozuldu onda para almadılar... ama yine de yapılmadı en son adam gitmiş bizden şikayetçi olmuş sürekli beni çağıyorlar buzdolaplarını yapıyorum bozuyorlar diye
İnşallah sizin dolabınız olur

Valla Of buzdolabı sizi ne duruma düşürdü ben bile sinirlendim geçmiş olsun

Selam kızlar bugün de sıfır harcama düşünüyorum

Dünden annemden dolma getirmiştim yanına da kıymalı makarna ve salata yapıcam aşure de var yeter
Geriye 2 gün kaldı sıkıyönetimden

Insallah valla yoksa zorlaniriz değiştirirsek

kızlar size bişey danışmak istiyorum bizim aldıgımız ev örnek daire olanı evde eşyalar var biz başta eşyalarla beraber alalım fiyatı uygun olursa demiştim satmıyoruz demişlerdi şimdi aramışlar büyük patronları kalan daireleri gezmiş eşyalarıda satın demiş eşimi aramış almak istiyormusunuz diye muhtemelen fiyatı yüksek derler çünkü eşyalar baya kaliteliydi benim eşyalarımda yeni ama kızlar üstünde çok zıpladıkları için özellikle kendi yatagımız ve çocukların yatakları kötü oldu çok borçlandık bide bunu almak istemiyorum açıkçası ama beni dinlemeyen bir eşim var sözde herşeyi benim istediğim gibi yapıyor ama nedense hep onun planladıkları oluyor borçtan hiç korkmuyor ben stresten uyuyamıyorum artık sersem gibi dolanıyorum ortada

Bende olsam almak istemezdim ya eşin inşallah almak filan istemez allah yardımcın olsun bazen laf anlatmak çok zor oluyor

Sünnet olmuş minnoş geçmiş olsun cnm

Ya biz oğlumuzun ismine karar verdik . Ben artık eşimin ailesinin ismi duymasını istiyorum. Çünkü kp kv filan kp ismi koyacağız diye düşünüp umutlanmasınlar bir an önce haberleri olsun derdindeyim . Eşime ta başta söyleyelim dedim oda 6-7 aylık olunca söyleriz dedi . Hala söylemiyor geçen görümcem aile grubunda sordu bende düşünüyoruz dedim artık . Eşime söyle dediğim zaman buraya geldiklerinde söyleriz filan demeye başladı yan yattı çamura battı yapacak diye geriliyorum. Artık söyle demeyi bıraksam da o ne zaman söylerse söylese sonra sorun olduğu zaman bak ben sana söyledim önceden söylemen lazımdı mı desem bilmiyorum kızlar . Yoksa baktım söylemiyor önümüzdeki ay bir konuşma olursa ben söyleyip kenara çekilsem mi ? Lohusayken asık suratlar sorunlar görmek yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…