Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım sen konuşma arasında söyle neden eşinin söylemesini bekliyorsun ki

Doğuma kayinpederin de gelecek mi

Doğuma kayinpederin de gelecek mi
Şöyle düşündüm . Doğuma annemle kv gelecekler. Birkaç gün geçip kendimi toparlayınca kp gelir torununu görür sonra kv ile dönerler . Ardına babamla kardeşim gelecekler onlarda birkaç gün kalıp annemi de alıp geri dönecekler biz çekirdek aile kalacağız

Eşim sabah erken oğlanla gidip ekmek hamuru ve nutella almış canı pişi çekmiş , yaptım yedik. Ortalama 20 tl harcamıştır.

Evi süpürüp sildim,banyo temizliği günlük klasik yaptım, dün koltuk örtülerimi yıkamıştım onları serdim. Çocuğa yemek yaptım.

Dışarı çıkarsam kereviz alacağım , rendeleyip sarimsakli yogurt yapiyorum cok seviyorum canım çekti. Aksam yemeği olarak onu yerim :)

Benimde canım pişi istiyor ya aklımda yapacağım pişiyi tahin pekmeze batırmayı çok seviyorum çocukluğa götürüyor o lezzet beni

Selam kızlar hayırlı cumalar çok yorulmuş anne bırakıyorum bugun ev topla yapıp müge baktim disari ciktik oglusla parka gittik bol bol oynadı ordan 3 tane kuyumcu gezdim 0.5 lik altın alayım diye 22 ayara 130 132 fln ddiler dövizci var ordan 24 ayarı 140 aldim kapalı çarşı fiyatı farklı bunlar kafasına göre satiyo taksit vardı günü gelmemis ti henüz vantilatörün 50 tlydi 49 odedim 2 taksitti bitti sukur bi küçük çocuk mağazası var mevsimlik gbi pijama alt üs satılıyordu tanesi 10 tl 'den takim yaptim 20 oraya verdim marketten ekmek domates az elma aldim 6 tl verdim eşim erken geldi menemen yaptim kahvaltilik ayran patates kizartmasi yedik yarın eltimdeydim gün yapıyor uz onun kızı alicam ilki sonra çekiliş yapcas yazarim hangi gun oldugunu kızlar

Arkadaslar merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum. 34 yasindayim, 9 senelik evliyim, 4 yasinda bir oglum, 4 aylik da bir kizim var, kimyagerim, yurtdisinda yasiyorum. Esim de ben de tutumlu insanlariz ama artik iki cocugumuz var, onlarin gelecegi icin daha dikkat etmek isterim. Sevgilerimle:)

Merhaba hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…