- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.361
Canım sen konuşma arasında söyle neden eşinin söylemesini bekliyorsun kiYa biz oğlumuzun ismine karar verdik . Ben artık eşimin ailesinin ismi duymasını istiyorum. Çünkü kp kv filan kp ismi koyacağız diye düşünüp umutlanmasınlar bir an önce haberleri olsun derdindeyim . Eşime ta başta söyleyelim dedim oda 6-7 aylık olunca söyleriz dedi . Hala söylemiyor geçen görümcem aile grubunda sordu bende düşünüyoruz dedim artık . Eşime söyle dediğim zaman buraya geldiklerinde söyleriz filan demeye başladı yan yattı çamura battı yapacak diye geriliyorum. Artık söyle demeyi bıraksam da o ne zaman söylerse söylese sonra sorun olduğu zaman bak ben sana söyledim önceden söylemen lazımdı mı desem bilmiyorum kızlar . Yoksa baktım söylemiyor önümüzdeki ay bir konuşma olursa ben söyleyip kenara çekilsem mi ? Lohusayken asık suratlar sorunlar görmek yaşamak istemiyorum
Onun söylemesi lazım bence ben aileme söyledim mesela annem biliyorCanım sen konuşma arasında söyle neden eşinin söylemesini bekliyorsun ki
Doğuma kayinpederin de gelecek miYa biz oğlumuzun ismine karar verdik . Ben artık eşimin ailesinin ismi duymasını istiyorum. Çünkü kp kv filan kp ismi koyacağız diye düşünüp umutlanmasınlar bir an önce haberleri olsun derdindeyim . Eşime ta başta söyleyelim dedim oda 6-7 aylık olunca söyleriz dedi . Hala söylemiyor geçen görümcem aile grubunda sordu bende düşünüyoruz dedim artık . Eşime söyle dediğim zaman buraya geldiklerinde söyleriz filan demeye başladı yan yattı çamura battı yapacak diye geriliyorum. Artık söyle demeyi bıraksam da o ne zaman söylerse söylese sonra sorun olduğu zaman bak ben sana söyledim önceden söylemen lazımdı mı desem bilmiyorum kızlar . Yoksa baktım söylemiyor önümüzdeki ay bir konuşma olursa ben söyleyip kenara çekilsem mi ? Lohusayken asık suratlar sorunlar görmek yaşamak istemiyorum
Bizde hiç sen söyle ben söyle olmadı adına karar verdik ben söyledim 2 tarafa daOnun söylemesi lazım bence ben aileme söyledim mesela annem biliyor
Canım dolapsızlık çok zor gerçekten biz de oruçlukta çok sıkıntı çektik mecbur taksitle aldık yenisiniInsallah valla yoksa zorlaniriz değiştirirsek
Öyle canim en son çare olmazsa alıcaz bizde mecburCanım dolapsızlık çok zor gerçekten biz de oruçlukta çok sıkıntı çektik mecbur taksitle aldık yenisini
Şöyle düşündüm . Doğuma annemle kv gelecekler. Birkaç gün geçip kendimi toparlayınca kp gelir torununu görür sonra kv ile dönerler . Ardına babamla kardeşim gelecekler onlarda birkaç gün kalıp annemi de alıp geri dönecekler biz çekirdek aile kalacağızDoğuma kayinpederin de gelecek mi
Bizde hiç sen söyle ben söyle olmadı adına karar verdik ben söyledim 2 tarafa da
AnladımBen söylesem şimdi niye söyledin diyecek o yüzden susuyorum
Geçmiş olsunMarket harcaması 89tleşim dişlerinden ameliyat olacak 150tl tomografi
Benimde canım pişi istiyor ya aklımda yapacağım pişiyi tahin pekmeze batırmayı çok seviyorum çocukluğa götürüyor o lezzet beniEşim sabah erken oğlanla gidip ekmek hamuru ve nutella almış canı pişi çekmiş , yaptım yedik. Ortalama 20 tl harcamıştır.
Evi süpürüp sildim,banyo temizliği günlük klasik yaptım, dün koltuk örtülerimi yıkamıştım onları serdim. Çocuğa yemek yaptım.
Dışarı çıkarsam kereviz alacağım , rendeleyip sarimsakli yogurt yapiyorum cok seviyorum canım çekti. Aksam yemeği olarak onu yerim :)
Merhaba hoşgeldinizArkadaslar merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum. 34 yasindayim, 9 senelik evliyim, 4 yasinda bir oglum, 4 aylik da bir kizim var, kimyagerim, yurtdisinda yasiyorum. Esim de ben de tutumlu insanlariz ama artik iki cocugumuz var, onlarin gelecegi icin daha dikkat etmek isterim. Sevgilerimle:)
Cok tesekkur ederimMerhaba hoşgeldiniz
Gecmis olsun, benim de dislerim cok problemli bu aralar, hamilelikte bir disim kirildi, 20`liklerin alinmasi gerek, disciye gitmekten korkuyorum kim bilir ne kadar fatura cikaracak.Market harcaması 89tleşim dişlerinden ameliyat olacak 150tl tomografi
Geçmiş olsun canımMarket harcaması 89tleşim dişlerinden ameliyat olacak 150tl tomografi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?