- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.381
Bende bir haftadır canım isteyerek herşeyi yapıyorum ama bir kere yedikten sonra o yiyecekten tiksiniyor gibiyim kesinlikle tekrar yemek istemiyorumBenimde canım pişi istiyor ya aklımda yapacağım pişiyi tahin pekmeze batırmayı çok seviyorum çocukluğa götürüyor o lezzet beni
HoşgeldinizArkadaslar merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum. 34 yasindayim, 9 senelik evliyim, 4 yasinda bir oglum, 4 aylik da bir kizim var, kimyagerim, yurtdisinda yasiyorum. Esim de ben de tutumlu insanlariz ama artik iki cocugumuz var, onlarin gelecegi icin daha dikkat etmek isterim. Sevgilerimle:)
Sağolasın canımmmmGeçmiş olsun canım
Diş çekimi 240-250 tl ama senin 200e çekeriz dedi. Ama eşimin gömülü dişleri ve çekilmesi lazım dedi. Ona yüksek sanırım tanesini 500tl ye çeker. Ama diş etinde sorun var geçmezse diş eti içinde ameliyat dedi. ameliyat ikisi de lokal anestezi ile diş çekimi olacak.Gecmis olsun, benim de dislerim cok problemli bu aralar, hamilelikte bir disim kirildi, 20`liklerin alinmasi gerek, disciye gitmekten korkuyorum kim bilir ne kadar fatura cikaracak.
Geçiyor vallahi geçmese şuan elimde çay bardağım olmazdıBende bir haftadır canım isteyerek herşeyi yapıyorum ama bir kere yedikten sonra o yiyecekten tiksiniyor gibiyim kesinlikle tekrar yemek istemiyorum
Geçici bir durumdur degilmi
Sizde de baya is varmis, benimkisi ne kadar tutar bilmiyorum da yurtdisinda oldugum icin ki burda saglik ozellikle de dis cok pahali, sanirim birkac bin dolar tutar, dis icin sigortam da var ama cok azini karsiliyor. Ben de acil olan kismini yaptirip, geri kalanini Turkiye`ye gelince yaptirabilirim.Diş çekimi 240-250 tl ama senin 200e çekeriz dedi. Ama eşimin gömülü dişleri ve çekilmesi lazım dedi. Ona yüksek sanırım tanesini 500tl ye çeker. Ama diş etinde sorun var geçmezse diş eti içinde ameliyat dedi. ameliyat ikisi de lokal anestezi ile diş çekimi olacak.
Evet mutlaka ülkemizde yaptırın.Bizim doktora da Amerika’dan gelip diş yaptıran varmış. Evet çok pahalıymış.Sizde de baya is varmis, benimkisi ne kadar tutar bilmiyorum da yurtdisinda oldugum icin ki burda saglik ozellikle de dis cok pahali, sanirim birkac bin dolar tutar, dis icin sigortam da var ama cok azini karsiliyor. Ben de acil olan kismini yaptirip, geri kalanini Turkiye`ye gelince yaptirabilirim.
Iyi ozaman ya eşimle de konuşuyoruz en fazla 1 ay sonra bütün yemek çeşitleri bitecek sonra ne yiyecegim ben diye dalga geciyoruzGeçiyor vallahi geçmese şuan elimde çay bardağım olmazdı
AyyyIyi ozaman ya eşimle de konuşuyoruz en fazla 1 ay sonra bütün yemek çeşitleri bitecek sonra ne yiyecegim ben diye dalga geciyoruz
Aynen oyle ben de Amerika`dan gelecegim, yurtdisina kiyasla ben de saglik sistemimizi begeniyorum, eksikleri vardir tabi ki. Turk doktorlari gercekten cok basarili. Acikcasi benim dis yapim iyidir, temizletme disinda daha hic bir islem yapilmadi bugune kadar ama son temizletmeden sonra disim kirildi.Evet mutlaka ülkemizde yaptırın.Bizim doktora da Amerika’dan gelip diş yaptıran varmış. Evet çok pahalıymış.
Eşimin genetik diş yapısından kaynaklı. Tükürüğün yapısından diş taşı oluşumu fazla bu da diş etlerine zarar veriyormuş. Alttaki 20lik dişi 1000tl yi bulabilirmiş.
Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun.Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Cok sukur cok saglikliyiz. Yarin evimizde olacagiz insalah.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Guzel tatli bir prensesimiz oldu cok sukur
Ayyyyy çokkkkk süperrrr bir haberrrrKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Allah ana lı babalı büyütsün canim hoş geldi prensesKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
tesekkur ederız teyzesi Allah sıze de boyle guzel gunler nasıp etsınSünnet olmuş minnoş geçmiş olsun cnm
hayırlı ugurlu olsun canım Allahım analı babalı büyütsünKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?