Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde canım pişi istiyor ya aklımda yapacağım pişiyi tahin pekmeze batırmayı çok seviyorum çocukluğa götürüyor o lezzet beni
Bende bir haftadır canım isteyerek herşeyi yapıyorum ama bir kere yedikten sonra o yiyecekten tiksiniyor gibiyim kesinlikle tekrar yemek istemiyorum
Geçici bir durumdur degilmi

40tl eczanede, 10tl manavda harcadım.
Maydanozda para vermek zor geldi,
Serptim tohumlarını çıkmaya başladılar, büyüseler,
Tere, roka da serpeceğim bu hafta
Saksılarda olanlar yetiyor bana, ,
Misafir gelince alıyorum sadece

Hoşgeldiniz

Gecmis olsun, benim de dislerim cok problemli bu aralar, hamilelikte bir disim kirildi, 20`liklerin alinmasi gerek, disciye gitmekten korkuyorum kim bilir ne kadar fatura cikaracak.
Diş çekimi 240-250 tl ama senin 200e çekeriz dedi. Ama eşimin gömülü dişleri ve çekilmesi lazım dedi. Ona yüksek sanırım tanesini 500tl ye çeker. Ama diş etinde sorun var geçmezse diş eti içinde ameliyat dedi. ameliyat ikisi de lokal anestezi ile diş çekimi olacak.

Bende bir haftadır canım isteyerek herşeyi yapıyorum ama bir kere yedikten sonra o yiyecekten tiksiniyor gibiyim kesinlikle tekrar yemek istemiyorum
Geçici bir durumdur degilmi
Geçiyor vallahi geçmese şuan elimde çay bardağım olmazdı

Kızlar Migros indirimlerine baktınız mı yarın bi bakacağım Migros marka bakliyatlarda da indirim varsa 2 şer paket Almak istiyorum en az tel şehriye , arpa şehriye , bulgur , pirinç , kısırlık bulgur

Sizde de baya is varmis, benimkisi ne kadar tutar bilmiyorum da yurtdisinda oldugum icin ki burda saglik ozellikle de dis cok pahali, sanirim birkac bin dolar tutar, dis icin sigortam da var ama cok azini karsiliyor. Ben de acil olan kismini yaptirip, geri kalanini Turkiye`ye gelince yaptirabilirim.

Evet mutlaka ülkemizde yaptırın.Bizim doktora da Amerika’dan gelip diş yaptıran varmış. Evet çok pahalıymış.
Eşimin genetik diş yapısından kaynaklı. Tükürüğün yapısından diş taşı oluşumu fazla bu da diş etlerine zarar veriyormuş. Alttaki 20lik dişi 1000tl yi bulabilirmiş.

Iyi ozaman ya eşimle de konuşuyoruz en fazla 1 ay sonra bütün yemek çeşitleri bitecek sonra ne yiyecegim ben diye dalga geciyoruz
Ayyy ama ben şunu kesin yemeliyim gibi birşey hissetmedim . Nasıl çocuk bu allah aşkına diyorum insan bi mango ister bi ananas ister avakado iste mesela

Aynen oyle ben de Amerika`dan gelecegim, yurtdisina kiyasla ben de saglik sistemimizi begeniyorum, eksikleri vardir tabi ki. Turk doktorlari gercekten cok basarili. Acikcasi benim dis yapim iyidir, temizletme disinda daha hic bir islem yapilmadi bugune kadar ama son temizletmeden sonra disim kirildi.

Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun.

Ayyyyy çokkkkk süperrrr bir haberrrr
Sağlıkla büyütün inş seni ve aileni tebrik ediyorum. İsmi ne oldu minnoşun. Yaşı uzun olsun inş .çok sevindim

Allah ana lı babalı büyütsün canim hoş geldi prenses

Hoşgeldin minik pureeee :)

Allah analı babalı abili büyütsün ,güzel bir hayatı olsun inşallah :)

hayırlı ugurlu olsun canım Allahım analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…