- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.401
Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Cok sukur cok saglikliyiz. Yarin evimizde olacagiz insalah.
Ayyy resmen süpriz oldu allah analı babalı büyütsün pürecim darısı bize
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Guzel tatli bir prensesimiz oldu cok sukur
tesekkur ederız teyzesi Allah sıze de boyle guzel gunler nasıp etsın
Para durumları ne alemde kaizen kv ye vermediniz dimiMerhaba kızlar,
Dün bizde Ankara’ya geldik. Ben doktora gittim normal gidiyoruz şimdilik dedi. Eşimde dişçiye gitti birkaç dolgu vs 450 tuttu. Bugünde 1000 km bakımı olacak, yarında düğün var dayısının kızı evleniyor. Dayısı bize küçük altın vermişti kızım doğduğunda onu geri götürelim diyoruz bir tek o kalmıştı bozdurmadığımız
Aaa erkenci kuzuu sağlıkla büyüt insallah Ya bende merak etmiştim seni valla ❤Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Benimde öyle kesin yemeliyim dediğim birşey yok henüz.Ama mesela çorba yapıyorum ya aynı çorbayı ikinci kez yemek istemiyorum,bu soyledigim bütün yemekler için gecerliAyyyama ben şunu kesin yemeliyim gibi birşey hissetmedim . Nasıl çocuk bu allah aşkına diyorum insan bi mango ister bi ananas ister avakado iste mesela
Aaa Allah analı,babalı,büyütsün inşallah,Sağlıklı uzun ömürleri olsun bebisininKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Allah damatliginida göstersin inşallah,çok geçmiş olsun minik adamatesekkur ederız teyzesi Allah sıze de boyle guzel gunler nasıp etsın
Para durumları ne alemde kaizen kv ye vermediniz dimi
Hayırlı olsun purecim. Allah analı babalı büyütsün ,kaderi güzel olsun insKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Bizde hazırlayacağız45 tl market harcaması ile günü kapadım. Havlu kağıt,yesil zeytin,yarım kg kıyma.
Kızlar hepinize bir tavsiyem olacak, bir sırt çantasını deprem çantası yapmak. Acil durumda lazım olabilecek şeyleri koyup kapının yakınında biryere koymak.
Cocuk icin bez,mama,yedek kiyafet,islak mendil,kağıt mendil,ateş dusurucu
Kullandigimiz ilaçlar
Bizler icin birer parca kiyafet, bir miktar para
Kimlik bilgilerimizin ve kan gruplarimizin yazili oldugu bir kağıt ( varsa kronik bir hastalik vs onlari da yazalim )
Bir adet yüz havlusu,bir adet hafif battaniye
Düdük, fener ve pil, hijyenik ped,bir adet tuvalet kagidi
Birkac adet konserve yemek, bir paket hurma,birkac paket kraker gibi atistirmalik
Orta boy bir sirt cantasina sığabiliyor hepsi ve acil durumda hayat kurtaracak parçalar
Bn hemen yarın bir çanta yapacağım kapının hemen yanında tutacağım her zaman
Tebrik ederim canım .Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Eeee yakında yemek literatürün bitecek o zaman ne olacak yaBenimde öyle kesin yemeliyim dediğim birşey yok henüz.Ama mesela çorba yapıyorum ya aynı çorbayı ikinci kez yemek istemiyorum,bu soyledigim bütün yemekler için gecerli
Sıkma canını artık istemez inşallah . Hemde bebek stresten etkileniyor dikkat et kendineŞu anda birikimsiz gidiyoruz, vermedi eşim bir daha gündeme gelmedi umarımda gelmez çok stres oldum bu halimde
Allah analı babalı büyütsün.Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Işte bizde bunu düşünuyoruz inşallah kısa sürede geçer yoksa dünya lezzetlerine doğru yelken açacağimEeee yakında yemek literatürün bitecek o zaman ne olacak ya
Şuan kaç haftalık oldunuz tam 12. Haftada geçer belki yaIşte bizde bunu düşünuyoruz inşallah kısa sürede geçer yoksa dünya lezzetlerine doğru yelken açacağim
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?