Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy süpriz yaptı minik kız hayırlı uğurlu olsun pürecim darısı bekleyenlere olsun sağlıkla inşallah

Merhaba kızlar,
Dün bizde Ankara’ya geldik. Ben doktora gittim normal gidiyoruz şimdilik dedi. Eşimde dişçiye gitti birkaç dolgu vs 450 tuttu. Bugünde 1000 km bakımı olacak, yarında düğün var dayısının kızı evleniyor. Dayısı bize küçük altın vermişti kızım doğduğunda onu geri götürelim diyoruz bir tek o kalmıştı bozdurmadığımız

Para durumları ne alemde kaizen kv ye vermediniz dimi

Aaa erkenci kuzuu sağlıkla büyüt insallah Ya bende merak etmiştim seni valla ❤

Ayyy ama ben şunu kesin yemeliyim gibi birşey hissetmedim . Nasıl çocuk bu allah aşkına diyorum insan bi mango ister bi ananas ister avakado iste mesela
Benimde öyle kesin yemeliyim dediğim birşey yok henüz.Ama mesela çorba yapıyorum ya aynı çorbayı ikinci kez yemek istemiyorum,bu soyledigim bütün yemekler için gecerli

Aaa Allah analı,babalı,büyütsün inşallah,Sağlıklı uzun ömürleri olsun bebisinin
Darısı hepimizin başına

Hayırlı olsun purecim. Allah analı babalı büyütsün ,kaderi güzel olsun ins

Bizde hazırlayacağız
Özellikle düdük ve su

Tebrik ederim canım .Allah analı babalı büyütsün

Benimde öyle kesin yemeliyim dediğim birşey yok henüz.Ama mesela çorba yapıyorum ya aynı çorbayı ikinci kez yemek istemiyorum,bu soyledigim bütün yemekler için gecerli
Eeee yakında yemek literatürün bitecek o zaman ne olacak ya

Şu anda birikimsiz gidiyoruz, vermedi eşim bir daha gündeme gelmedi umarımda gelmez çok stres oldum bu halimde
Sıkma canını artık istemez inşallah . Hemde bebek stresten etkileniyor dikkat et kendine

Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…