- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.421
Allah analı babalı buyutsun inşallahKizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Cok sukur cok saglikliyiz. Yarin evimizde olacagiz insalah.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Guzel tatli bir prensesimiz oldu cok sukur
Anam masallah yaaaBugün canım kayınvalidem bana pazardan köy yumurtası organik zeytinyağı köy biberi domates barbunya elma falan getirmiş canım benm ya kapının önüne bırakmış gitmiş uyuyoduk eşimle uyandırmak istememiş bu hafta artık gitmem pazara zeytinyağıda bitiyodu iyi oldu
Aynen sağolsun ama eşimde buaralar biraz rahatsız onun içinde getirmiş bolbol yesin diye ama düşünmesi yeterAnam masallah yaaa
Geçmiş olsun kapıyı çalmamasi felan vaya düşünceli biriymiş allah bozmasın insallahAynen sağolsun ama eşimde buaralar biraz rahatsız onun içinde getirmiş bolbol yesin diye ama düşünmesi yeter
Amiinn çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kapıyı çalmamasi felan vaya düşünceli biriymiş allah bozmasın insallah
Hakkınızda hayırlısı olsunBu arada kendi evleri kentsel dönüşüme girecek metre kare uygun olmaz da üzerine para eklemek gerekirse nasıl ekleriz diyen yok tabi . Beynim yandı bi gülme geliyor üzerime kendimi sıkıyorum
Valla ben pek hayırlı görmüyorum tövbe tövbe ya gülüyorum öyle oturdumHakkınızda hayırlısı olsun
Iyi olsun da minik kuşum artık bir şekilde geçer heralde.Gecmezsede artık babası düşünsünŞuan kaç haftalık oldunuz tam 12. Haftada geçer belki ya
MaşallahIyi olsun da minik kuşum artık bir şekilde geçer heralde.Gecmezsede artık babası düşünsün7.haftadayız insallahh
Eşinden belkide tamam baba al sen sıkışırsan destek olurum ben demesini beklemişler gibi geldi banaKızlar 47 tl markette harcadık Migros’ta hiç işe yarar birşey yoktu birşey almadım oradan . Lahmacun içi verdik onu bekliyoruz alıp eve döneceğiz. Kp eşimi aramışoyakta reno ve dacıa için kredide indirim var diye . Eşime krediyi sen çek Oyak’la arabamızı değiştirelim krediyi ben öderim demiş araba senin üzerine olsun zAten diğerini sana verecektik demiş . Onlar verene kadar araba hurdaya çıkar neyse . Eşimde bayi ile görüşün bi dedi . Bunlar da gittiler sıfır dacıa 165 bin tl den 145 bine düşüyormuş sanki çok büyük bir indirim neyse ev alınır o paraya bunların arabasının ederi 30 bin tl . Bi heveslendiler 100 bin kredi çekecekler filan . Eşimde dedi ki anne olur mu öyle şey ev alınır o paraya filan kv hemen geri döndü yok oğlum alamayız filan tamam desek almak isteyeceklerdi . Eşim bozuk baya hayır nasıl ödenecek o para anlamadım ki ben . O kredi çekişiyorsanız gidip ev alın benim evimden çıkın bende kira alayım yani . Kp emekli ayrıca çalışıyor ama hastalansa çalışmasa ne olacak acaba. Bize mi güveniliyor çözemedim ben eşim arabalarını sahibindene koyacak . Satacaklarmış sonra ikinci el araba alacaklarmış . Ama bana hikaye geliyor bu işler daha 3 ay evvel bağ alacağız ekip biçeceğiz emeklilikte diyorlardı onu bile yapamadılar bunu da yapamayacaklar
Ilk oğlumda kışın ortasında şeftali istemişti canmMaşallahya eşimde diyor canın hiç birşey istemiyor senin yerinde olsam koş onu al koş bunu al diye koştururdum dio
Bende seninle aynı düşüncedeyim eşim öyle diyince bozuldular diye düşünüyorum eşim annesi ile konuşurken kv dedi ki babanı borca sokacağımEşinden belkide tamam baba al sen sıkışırsan destek olurum ben demesini beklemişler gibi geldi bana
Bizde oyak indirimi keşke bayilerdeki 2.el arabalar için geçerli olsa diye konuştuk eşimle ☺
Ama bayiden alınan bütün sıfır araba kredilerinde 0.49 oranına düştü diye biliyorum ben.
Ilk oğlumda kışın ortasında şeftali istemişti canmbirde beyaz lahana dolması
Emekli bir insanin bu kadar yüksek meblali bir borca girmesi pek mantıklı değil benim fikrime göre ki şu ekonomide değişen kurlarda biz bile korkuyoruz borca girmeye.Bende seninle aynı düşüncedeyim eşim öyle diyince bozuldular diye düşünüyorum eşim annesi ile konuşurken kv dedi ki babanı borca sokacağımtamam adamı borca sok ama tutupta 100 bin değil yani . Kp telefonda demiş ki 1200 filan öderiz . Hayır da 80 bin tl ye araba alsalar bile 40 bin kredi gerekecek 1800 filan emekli maaşı . Hadi ödemeye başladılar hastalandı çalışamaz oldu 36 ay öderler . O kadar çalışacağının garantisi nerede acaba diye düşündüm
Yap gitsin içinde kalmasinBiraz canım birşey istiyor numarası mı yapsam ne
Ben anlam veremedim al desek alıyorlardı ya şoktayım sabahtan beri . Ne yapacaksın acaba 140 bin tl ye arabayı bağa bahçeye gitmek istiyorlar birdeEmekli bir insanin bu kadar yüksek meblali bir borca girmesi pek mantıklı değil benim fikrime göre ki şu ekonomide değişen kurlarda biz bile korkuyoruz borca girmeye.
Tabi herkesin kendi kararı ama üstelik araba için bukadar borç risk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?