- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.441
Yap gitsin içinde kalmasinmesela bu akşam saat 11 de canım çok dondurma istiyor de gönder alsın
Iste bakalım sonucu bizede haber verYok daha bulunmaz şeyler lazım dondurma çok kolaymango filan isteyeyim ben . Kuru kuru yavan hamilelik geçiriyorum aksiyon yok hiç
Siirt’te hayatta bulamaz birde bana inanmaz kesinIste bakalım sonucu bizede haber ver
Cnm bende netten baktım fiyatları bayağı uygunMigrosa gittik evde hiç bişey kalmamıştı bomboştu280tl lik alışveriş yaptık bakliyatta ikincisi yüzde 50 indirimliydi baya aldık depoladık iyi oldu
Aynen tavsiye ederimCnm bende netten baktım fiyatları bayağı uygun
Benim de aslında bakliyat alışverişi yapmam lazım yarın fırsatını bulursam gideyim bakalım güle güle yiyin canımAynen tavsiye ederim
Ben bugün gittim hiç birşey kalmamıştı geç kalmışımBenim de aslında bakliyat alışverişi yapmam lazım yarın fırsatını bulursam gideyim bakalım güle güle yiyin canım
Yaaaaaaaaa o kadar çok mu indirime geliyor ki ben normalde Migros’tan filan alışveriş yapmıyorum biraz netten baktımBen bugün gittim hiç birşey kalmamıştı geç kalmışım
Ya ben açıkçası Migros markalı bakliyatlarından alacaktım . Makarnalara baktım Ankara makarna 3.35 A101 de daha ucuZ zaten Migros indirim yapsa da mantığı yok bence . Ordu evinden baktım makarna 2.40 tl . A101 de makarna 2.75 mesela eee Migros’un yaptığı indirim nerede diyesim geliyorYaaaaaaaaa o kadar çok mu indirime geliyor ki ben normalde Migros’tan filan alışveriş yapmıyorum biraz netten baktım
Aminnn geçmiş olsun çok16.5 tl meyve aldım oğluma baska bir harcama olmadı.
Sabah o kadar korktuk ki oglum koşarken düştü koridorda. İlk başta bisey olmadı normal kalktı sonra ben bez degistirirken bi ağlama geldi cocuğa. Ayağa kaldırdım ayakta duramadı adım atamadı tekrar yere oturdu. Aklımız çıktı eşimle. Biraz düzenli yürütmeye calıştık baya topalladı çocuğum. Ama ağrısı yok gibiydi ağlaması falan yok gayet normal, yürürken bir topallama durumu.
Ağlamadığı canı yanmadığı için biraz bekleyelim dedik hastaneye gitmek için. Neyse ki sonra geçti biraz da kendi korktu sanırım başta yürüyemeyince, temkinli yürüdü kendince topallayarak. Ama bizim aklımız çıktı yani bisey oldu kalçası mı çıktı acaba diye. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Göktürkcüm sünnet olmuş hayırlı olsun kroniğim damatlığını da görün inşallah
Allah damatliginida göstersin inşallah,çok geçmiş olsun minik adama
O zaman gitmemek daha. Mantıklısı ben normalde Ekim de çarşıya gidiyorum aktarlar var bizim burda büyük bütün bakliyatlar baharatlar ne ararsan var ordan toplu yapıyorum alışverişimi deterjanlarımı da toplu alıyorum,,,,, rahat oluyor öyle,,,, senin için alışveriş Ordu evinde daha hesaplı o zamanYa ben açıkçası Migros markalı bakliyatlarından alacaktım . Makarnalara baktım Ankara makarna 3.35 A101 de daha ucuZ zaten Migros indirim yapsa da mantığı yok bence . Ordu evinden baktım makarna 2.40 tl . A101 de makarna 2.75 mesela eee Migros’un yaptığı indirim nerede diyesim geliyor
Geçmiş olsun canım darısı askerliğine ve damatlığınacok tesekkur ederım teyzeleri Allahım evlatlarımızın guzel gunlerını gormeyı nasıp etsın evlat ısteyenlere de hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllah
Ben evde yoğurt mayalamadığım zaman Migros’un kendi yoğurt sütünü alıyordum ve beğeniyorum da . Onun dışında inanılmaz bir indirim yada burada dışarıda bulamayacağım bir ürün olması lazım . Örnek vereyim bu sene konservelik domatesim Migros’tan alındı. Yoksa ben özellikle gidipte Migros’tan alışveriş yapayım demiyorum bana çok pahalı geliyor ama tabi Migros’u tutup Ordu evi ile kıyaslamılayıp pahalı demiyorum. Valla dün eşimle şaşırdık bir anlamı yokki öyle kapışacak filan insanlar araştırmayı bakmayı bilmiyorlar bence çok indirim gibi geliyor . İnan alacağım ürünleri hesaplasam dışarı ile 10 tl filan fark ederdi toplam . Onu da zaten kasada o sırayı beklemeye cidden değmez kocam da beklemez zaten . Ordu evinde her zaman her ürün ucuz olmuyor ben çok market takip ettiğim için fiyat karşılaştırması yapabiliyorum. Neyi nereden alacağımı bilerek evden çıkar oldum .örnek vereyim tek içimlik süt alıyorum o Ordu evinde uygun . Zeytinyağı Ordu evinde uygun eşim jilet alıyor Ordu evinde uygun gibi gibi . Başka marketlerden de aldığım şeyler var . Birde ay sonu gelmeye başladığı zaman Ordu evinde ürünler tükeniyor dün mesela diş macunu alacaktık hep aldığımız ürün yoktu alamadımO zaman gitmemek daha. Mantıklısı ben normalde Ekim de çarşıya gidiyorum aktarlar var bizim burda büyük bütün bakliyatlar baharatlar ne ararsan var ordan toplu yapıyorum alışverişimi deterjanlarımı da toplu alıyorum,,,,, rahat oluyor öyle,,,, senin için alışveriş Ordu evinde daha hesaplı o zaman
Anladım canım bende normalde Migros ve groseri ti çok pahalı. Buluyorum kızıma bebelac mama alıyordum A101 den 50 tl ama bi kere Migros’a girdim aynı ürün gramajı markası herşeyiyle aynıydı 75 tl idi o kadar çok şaşırdım ki bile bile enayi yerine katıyorlar insanıBen evde yoğurt mayalamadığım zaman Migros’un kendi yoğurt sütünü alıyordum ve beğeniyorum da . Onun dışında inanılmaz bir indirim yada burada dışarıda bulamayacağım bir ürün olması lazım . Örnek vereyim bu sene konservelik domatesim Migros’tan alındı. Yoksa ben özellikle gidipte Migros’tan alışveriş yapayım demiyorum bana çok pahalı geliyor ama tabi Migros’u tutup Ordu evi ile kıyaslamılayıp pahalı demiyorum. Valla dün eşimle şaşırdık bir anlamı yokki öyle kapışacak filan insanlar araştırmayı bakmayı bilmiyorlar bence çok indirim gibi geliyor . İnan alacağım ürünleri hesaplasam dışarı ile 10 tl filan fark ederdi toplam . Onu da zaten kasada o sırayı beklemeye cidden değmez kocam da beklemez zaten . Ordu evinde her zaman her ürün ucuz olmuyor ben çok market takip ettiğim için fiyat karşılaştırması yapabiliyorum. Neyi nereden alacağımı bilerek evden çıkar oldum .örnek vereyim tek içimlik süt alıyorum o Ordu evinde uygun . Zeytinyağı Ordu evinde uygun eşim jilet alıyor Ordu evinde uygun gibi gibi . Başka marketlerden de aldığım şeyler var . Birde ay sonu gelmeye başladığı zaman Ordu evinde ürünler tükeniyor dün mesela diş macunu alacaktık hep aldığımız ürün yoktu alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?