- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.461
Ya şimdi şöyle birşey var geçmişte bende perakendecilikte çalıştım hemde uzun zaman farklı pozisyonlarda markette değildi ama . Migros üzerinden örnek vereyim onlar avm de mağaza açıyorlar avm nin kiraları zaten dolar üzerinden işliyor bir kere sonra personellerin maaşları asgari ücret değil sosyal hakları filan daha iyi çünkü Migros kurumsal firma . Bir sürü elektrik harcıyorlar gibi gibi şeyler var . Bunları da ancak fiyatları daha yüksek koyarak çıkartıyorlar olay o yani .Anladım canım bende normalde Migros ve groseri ti çok pahalı. Buluyorum kızıma bebelac mama alıyordum A101 den 50 tl ama bi kere Migros’a girdim aynı ürün gramajı markası herşeyiyle aynıydı 75 tl idi o kadar çok şaşırdım ki bile bile enayi yerine katıyorlar insanı
A101 bim şok. Bunlar daha uyguna geliyor
Ya olabilir ama bile bile de gidip ucuz olan bir şeyi ben pahalıya almam şahsen yazık paramaYa şimdi şöyle birşey var geçmişte bende perakendecilikte çalıştım hemde uzun zaman farklı pozisyonlarda markette değildi ama . Migros üzerinden örnek vereyim onlar avm de mağaza açıyorlar avm nin kiraları zaten dolar üzerinden işliyor bir kere sonra personellerin maaşları asgari ücret değil sosyal hakları filan daha iyi çünkü Migros kurumsal firma . Bir sürü elektrik harcıyorlar gibi gibi şeyler var . Bunları da ancak fiyatları daha yüksek koyarak çıkartıyorlar olay o yani .
İşte aynen bakıp takip edeceğiz nere uygunsa orasıYa olabilir ama bile bile de gidip ucuz olan bir şeyi ben pahalıya almam şahsen yazık parama
Bende biber közledim ve patlıcanı fırına gönderdim kahvaltılık sos yapıcam
aminn insAllah canım cok sagolGeçmiş olsun canım darısı askerliğine ve damatlığına❤❤❤❤❤
Hoşgeldin püre yokluğun hissediliyorKizlar
Cok sukur evimizdeyiz. Ikimizde de sikinti yok. Bol bol emzirmeye calisiyorum.
Dikis yerlerim cokkk agriyorr.
Herkese cok tesekkur ediyorum. Darisi sizlere. Saglicakla alin kucaginiza.
Bol bol emzir cqnım bebeğini suyu çok fazla iç ayyyyyyy mis gibi kokuyordur şimdiBu sürecte maddi anlamda giderler oldu.
Hastaneye git gel yaptik .esim disardan yedi vs. Ikramliklar vs derken 4bini buldu harcamalar.
Kontrollerler var cocuk doktoruna . Harcamalar devam.
Şuan hicbirsey kontrolum altinda degiil.
Kv birseyler getirmis memleketten. Altin da verdi.
Esimin is arkadaslarindan gelecek.
Benimkilerden gelecek.
Belki rahatlatir biraz bizi.
Neyse saglik olsun
Hosgeldiniz evinize inş gecer bir an önce agrıların bebişin kac haftalıkken dogmuş olduKizlar
Cok sukur evimizdeyiz. Ikimizde de sikinti yok. Bol bol emzirmeye calisiyorum.
Dikis yerlerim cokkk agriyorr.
Herkese cok tesekkur ediyorum. Darisi sizlere. Saglicakla alin kucaginiza.
Bu sürecte maddi anlamda giderler oldu.
Hastaneye git gel yaptik .esim disardan yedi vs. Ikramliklar vs derken 4bini buldu harcamalar.
Kontrollerler var cocuk doktoruna . Harcamalar devam.
Şuan hicbirsey kontrolum altinda degiil.
Kv birseyler getirmis memleketten. Altin da verdi.
Esimin is arkadaslarindan gelecek.
Benimkilerden gelecek.
Belki rahatlatir biraz bizi.
Neyse saglik olsun
Evet sariliktan cokk korkuyorum. Malum bebisler hemen yakalaniyor.Bol bol emzir cqnım bebeğini suyu çok fazla iç ayyyyyyy mis gibi kokuyordur şimdi
Tuce evi siz almışsınız onlar oturuyormuş arabayı da size aldırıp kendileri binecekler herşey açık netBende seninle aynı düşüncedeyim eşim öyle diyince bozuldular diye düşünüyorum eşim annesi ile konuşurken kv dedi ki babanı borca sokacağımtamam adamı borca sok ama tutupta 100 bin değil yani . Kp telefonda demiş ki 1200 filan öderiz . Hayır da 80 bin tl ye araba alsalar bile 40 bin kredi gerekecek 1800 filan emekli maaşı . Hadi ödemeye başladılar hastalandı çalışamaz oldu 36 ay öderler . O kadar çalışacağının garantisi nerede acaba diye düşündüm
Geçmiş olsun canım iyi kurtulmussunuzKızlar borcumuzu ödedik kurtulduk. Ama birikim kalmadı pek. 22 ayar bilezik gr mını 248.5tl ye bozdurduk.
Harcamalara gelince genel olarak market ve sağlık eczane hastane harcaması oldu.
Diş ne kadar tutacak henüz belli değil. Onun içinde bir miktar ayırdık bakalım.
Gündüz hastane 200tl
Öğlen yemeği 50tl
Komşuya Mevlüt’e indim ikramlıkları yemeden kalktım.
Akşama şehriye çorba ve kabak yemeği yedik mozaik pasta yaptık eşimle ilk defa . Güzel oldu.
Yürüyüş yaptım. 30dk sonra geldim evde biraz pilates çemberi ve top ile debelendim.
Yemekler yarın öğlene de yenir.
Aletli pilatese gidiyorum son 2 dersim kaldı paket yeniler miyim bilmiyorum. Zor gibi...
Sağol canımGeçmiş olsun canım iyi kurtulmussunuz
Korkma canım bebeğin yüzüne karşı söylemeyin sarı filan diye üzerine kırmızı örtü örtün ,,, her bebekte illaki az da olsa olur sen sık sık emzir uyusa bile uyandırEvet sariliktan cokk korkuyorum. Malum bebisler hemen yakalaniyor.
Sutum iyi sukur
Eğer eşim anne çok para verilmez demeseydi galiba öyle olacaktı korkutuyorum valla halaTuce evi siz almışsınız onlar oturuyormuş arabayı da size aldırıp kendileri binecekler herşey açık net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?