Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya şimdi şöyle birşey var geçmişte bende perakendecilikte çalıştım hemde uzun zaman farklı pozisyonlarda markette değildi ama . Migros üzerinden örnek vereyim onlar avm de mağaza açıyorlar avm nin kiraları zaten dolar üzerinden işliyor bir kere sonra personellerin maaşları asgari ücret değil sosyal hakları filan daha iyi çünkü Migros kurumsal firma . Bir sürü elektrik harcıyorlar gibi gibi şeyler var . Bunları da ancak fiyatları daha yüksek koyarak çıkartıyorlar olay o yani .

Ya olabilir ama bile bile de gidip ucuz olan bir şeyi ben pahalıya almam şahsen yazık parama

Bende biber közledim ve patlıcanı fırına gönderdim kahvaltılık sos yapıcam

Ya olabilir ama bile bile de gidip ucuz olan bir şeyi ben pahalıya almam şahsen yazık parama

Bende biber közledim ve patlıcanı fırına gönderdim kahvaltılık sos yapıcam
İşte aynen bakıp takip edeceğiz nere uygunsa orası

Kizlar merhaba. Gecmisi okuyamadim pek. Son yazilandan yola cikarak soyleyebilirim ki fiyat arastirmasi onemli

Aa indirime girmis diye almamak lazim bazi urunleri. Indirimli diye piyasaya surdukleri urunler diger marketlere gore pahali olabiliyor.

Dun esime strec filmi 100mt 20 liraya vereceklermis almamis.
Baska marketten 50 mtreyi 3.75e almis mesela

Kizlar
Cok sukur evimizdeyiz. Ikimizde de sikinti yok. Bol bol emzirmeye calisiyorum.
Dikis yerlerim cokkk agriyorr.
Herkese cok tesekkur ediyorum. Darisi sizlere. Saglicakla alin kucaginiza.
Hoşgeldin püre yokluğun hissediliyor herşey daha iyi olacak inşallah sende bir an evvel sağlığına kavuşacaksın

Bu sürecte maddi anlamda giderler oldu.
Hastaneye git gel yaptik .esim disardan yedi vs. Ikramliklar vs derken 4bini buldu harcamalar.
Kontrollerler var cocuk doktoruna . Harcamalar devam.
Şuan hicbirsey kontrolum altinda degiil.

Kv birseyler getirmis memleketten. Altin da verdi.
Esimin is arkadaslarindan gelecek.
Benimkilerden gelecek.
Belki rahatlatir biraz bizi.
Neyse saglik olsun

Bol bol emzir cqnım bebeğini suyu çok fazla iç ayyyyyyy mis gibi kokuyordur şimdi

Doğum sürecinde mutlaka tahmin edilenden daha fazla harcama olur, gelen giden oluyor ikramlik vs, yaninda kalanlar oluyor mutfak senin kontrolünden çıkıyor bir süre zaten. hastaneye gidiliyor eczaneden alınacak seyler mutlaka oluyor...

Sağlık olsun sen ve bebiş iyi olun yeter giden para bir süre sonra yerine koyulur :)

Tuce evi siz almışsınız onlar oturuyormuş arabayı da size aldırıp kendileri binecekler herşey açık net

Geçmiş olsun canım iyi kurtulmussunuz

Evet sariliktan cokk korkuyorum. Malum bebisler hemen yakalaniyor.
Sutum iyi sukur
Korkma canım bebeğin yüzüne karşı söylemeyin sarı filan diye üzerine kırmızı örtü örtün ,,, her bebekte illaki az da olsa olur sen sık sık emzir uyusa bile uyandır

Sabah 2 ekmeklik hamur ve 1 ekmek 4.5 tl eşime aldırdım.Baska harcama yok
Migros ta deterjanlarda ciddi indirimler var ve benimde deterjan ihtiyacım var ama ay sonu oldugu icin ve maas almadigimiz icin alamiyorum.
Ihtiyacı olanlar mutlaka baksın 8kg ariel 38 tl,6 kg omo 32 tl sıvı deterjanlar falan baya uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…