- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.481
Kuzu ya aceleci hemen annesine kavuşmak istedi bol bol nazar duası oku canım mas küvezde bile kalmamış kuzu36da dogmus oldu. 38de alinacakti. 1 hafta onden oldu.
Aaaa şaşkınım,Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Cok sukur cok saglikliyiz. Yarin evimizde olacagiz insalah.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Guzel tatli bir prensesimiz oldu cok sukur
Sigara kokusu gelmesin diyedir belkiSelams25 tl toptancıdan su aldık . 12 tl bir yerden koleksiyon yaptığım Amerikan servislerime ekleme yaptık ayrıca orada domates 90 kuruştu birazda domates aldım . A101 den domestos havlu kağıt kahve kesme şeker filan falan aldık 65 tl 5 tl başka bir markette harcadık . Eve geldik eşim kamuflaj ütüledi bende aldıklarımızı yerleştirdim . Eşim annesiyle telefonda konuştu balkonda sigara içiyordu kapıyı kapattı neden kapattı çözemedim
Iyi düşünelim iyi olsun sigaradan rahatsız olma diye benceSelams25 tl toptancıdan su aldık . 12 tl bir yerden koleksiyon yaptığım Amerikan servislerime ekleme yaptık ayrıca orada domates 90 kuruştu birazda domates aldım . A101 den domestos havlu kağıt kahve kesme şeker filan falan aldık 65 tl 5 tl başka bir markette harcadık . Eve geldik eşim kamuflaj ütüledi bende aldıklarımızı yerleştirdim . Eşim annesiyle telefonda konuştu balkonda sigara içiyordu kapıyı kapattı neden kapattı çözemedim
BencedeIyi düşünelim iyi olsun sigaradan rahatsız olma diye bence
Geçmiş olsun, diş işi zor ve masraflıSizde de baya is varmis, benimkisi ne kadar tutar bilmiyorum da yurtdisinda oldugum icin ki burda saglik ozellikle de dis cok pahali, sanirim birkac bin dolar tutar, dis icin sigortam da var ama cok azini karsiliyor. Ben de acil olan kismini yaptirip, geri kalanini Turkiye`ye gelince yaptirabilirim.
gözün aydın canımGunaydin herkese.
Minigimle cok guzel dakikalar geciriyoruz
benim minik gibiCanim 2900
47cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?