Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams 25 tl toptancıdan su aldık . 12 tl bir yerden koleksiyon yaptığım Amerikan servislerime ekleme yaptık ayrıca orada domates 90 kuruştu birazda domates aldım . A101 den domestos havlu kağıt kahve kesme şeker filan falan aldık 65 tl 5 tl başka bir markette harcadık . Eve geldik eşim kamuflaj ütüledi bende aldıklarımızı yerleştirdim . Eşim annesiyle telefonda konuştu balkonda sigara içiyordu kapıyı kapattı neden kapattı çözemedim

Sabah 2 ekmeklik hamur ve 1 ekmek 4.5 tl eşime aldırdım.Baska harcama yok
Migros ta deterjanlarda ciddi indirimler var ve benimde deterjan ihtiyacım var ama ay sonu oldugu icin ve maas almadigimiz icin alamiyorum.
Ihtiyacı olanlar mutlaka baksın 8kg ariel 38 tl,6 kg omo 32 tl sıvı deterjanlar falan baya uygun.

Aaaa şaşkınım,
Sevindim canım
Hayırlı olsun
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Sigara kokusu gelmesin diyedir belki

40 tl ile günü kapadık ben markette 12,5 tl harcadım sucuk ve ekmek

Eşim gelirken sevdiği ünlü bir pastaneden sütlaç almış cam kasede iki adet 28 tl.

Oğlanı parka götürdüm baya oyalandık. Dönüşte yemek yaptım bulgur pilavı, köfte, çoban salata, kabak tatlısı.

Yarın çamaşır yıkanacak, ev toz alıp süpürülecek ve tekrar yemek yapılacak. Çocuk dışarı çıkarılacak eve gelince banyo yaptırılacak.

Kadın olmak zor geliyo bazen :)

Slm kızlar SIFIR HARCAMA bugün
Robota Evi süpürttürdüm . 4 kez çamaşır makinası çalıştı . Gerekli olanlar dışında ütüyü açmıyorum artık. Yoksa çorap hariç her şey ütülenirdi eskiden. Elektrik faturasını düşürmeye çalışacağım. Bu sene 2 .kez aşure yaptım daha güzel olmuş . 2 kase gömdüm.
Öğlen kabak yemeğini akşam da dünden şehriye çorbası , bulgur pilavı ve yoğurt, aşure yedik.
Yarın banyoları silip toz alacağım

Iyi düşünelim iyi olsun sigaradan rahatsız olma diye bence

Geçmiş olsun, diş işi zor ve masraflı
Hangi eyalettesiniz

Günaydın hanımlar
artık dışardan poğaça çay olayını bıraktım kendime akşamdan kap hazırlıyorum kaşar çeri domates salatalık biber salam zeytin koyuyorum çok güzel oluyor
sabahları verdiğim 5 tlde cebimde artık
bi de sigarayı azaltırsam değme keyfime

pure hazel allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
çocuk sahibi olmak isteyen herkesin gönlüne göre versin Allahım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…