Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Sabah kahvaltıda eşim fırına kavurmalı ve çedar peynirli pide yaptırdı malzemelerle beraber 3 pide 57 tl büyük kızıma çanta almış 300 tl hiç tasarrufu öğrenemiyecek yaaaa

Kıza ilaç 7 tl
Markette 55 tl
Tavuk 25 tl
Pazar’a da uğradım
toplamda 100 tl tuttu

Haftaya çok hızlı başladım tekrar sıkıyönetime geçmem lazım

Selams süpür sil wc temizle gibi işler yaptım annemle konuştum bu arada . Buzluktan bamya çıkartım az çorba gibi sulu yapacağım arkasına tavuk göğsü çıkarttım birkaç parça onları da güzel baharatlandırıp marine ettim ızgarada yapacağım yanına pilav salata ayran . Bugün inşallah hiç harcama yapmayacağız

Selam kızlar işler bitti kahve ictim az uzandim simdi bi yorgunluk var üzerimde alerji hapı yapio anladim ve bolca uyku yapio gece icmeme rağmen uykuya doyamiyorum 10 u geciodu kalktim kahvalti dip bucak çekip paspas cektim cam önü aldim bi makine pikemi yastık nevresim attım cocugun yatak yastik kiliflarini soktum bi makinede renkli actim yıkanıyor barbunya yemegi pisirdim arada bi pilav yapcam kilo aldim dikkat etcem eşimle oğlan için pilav yapıp yemem diyorum insallah salatayla yerim oglusu yikadim yarin yada diğer gun arkadaşa gidebilirim erişte keselim istedi çok bende yedirdik çok sevdi oğlu onun için istiyor birlikte kesebiliriz

ufff çanta çok gereksiz pahalı geldi ya o ne öyle

Merhaba kizlar, haftasonu yogun gecti, elime telefonu bile alamadim. Cumartesi kahvaltida teyzemin Turkiye`den gonderdigi katmerleri isitip yedik, pazar gunu de menemen yaptik. Cumartesi evde kizarttigimiz baligi, cayimizi, tatlimizi alip gol kenarina gittik, guzel oldu, hava da guzeldi. Firsat buldukca annemleri disari cikarmak istiyorum, butun hafta evde oturuyorlar. Pazar gunu uzaga gitmedik, 2 saat kadar parka ve tren istasyonuna gittik. Benim oglan trenlere bayilir, arkalarindan el sallariz.

Bu hafta menumuzde firinda tavuklu patates, karniyarik, madimak, domates corbasi, pilav var. Esim kadayif tatlisi yapti, ben de asure yaptim. Bittigi yerde baska ilaveler yapariz.

Her hafta ne pisirecegimizi dusunmek yoruyor insani, bir listemiz var ama bazen o bile ise yaramiyor. Ise de evden getiriyoruz o yuzden bu aksam da yemek olmasin diyemiyoruz.

Esimin cuma gunu is arasinda vakti vardi, market alisverisini tek yapti, ben liste gonderdim, al dedigim iki seyi almamis, evde varmis bitsin oyle alalim dedi, ay bu adam beni oldurecek.80 dolar market tutmus.

Evimize yakin Turk urunleri de satan kucuk bir market var, oradan tahin, beyaz peynir, zeytin, hellim, kaymak, meyve suyu aldim, 35 dolar da burasi tuttu.

Sanirim destan yazdim, birikmis anlatacaklarim. Hepimize guzel bir hafta diliyorum.

Yaa ne güzel ismi hayatta söyleyemem esin türk mü canim Ne iş yapiyosunuz merak ettim
Benim de cok guzel telaffuz ettigim soylenemez. Evet esim Turk, Turkiye`de universitede tanistik, benim bir sinif ustumdu, doktoraya kabul aldi, sonraki sene ben de kabul aldim ayni universiteden ve boylece bizim macera basladi. Doktoradan sonra donecektik, en azindan ben oyle dusunuyordum ama planlar biraz degisti, 2 cocugumuz oldu.

Ikimiz de kimyageriz, esim suan ozel sektorde arastirmaci olarak calisiyor, ben de bir tip fakultesinde doktora sonrasi arastirmacisi (postdoc) olarak calisiyorum. Bir suredir burayi takip ediyordum, samimi bir ortam var, zaten benim esas amacim birikim degil de burdaki samimiyet Siz neler yapiyorsunuz?

Süper valla tebrikler benimde bi oglum var eşim polis ben çalışmıyorum bence dönmeyin ya zaten dönmeyi düsünmeyin orda rahatsanız

Boşver ya dönüp ne yapacaksınız ki düzeniniz kurulmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…