- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.501
HAYIRLI uğurlu olsun canımCanim 2900
47cm
gözün aydın canım sağlıklı güzel günlerde büyütün bebeğiniziTesekkurler kizlar
Tesekkur ederim, Massachusetts`deyiz.Geçmiş olsun, diş işi zor ve masraflı
Hangi eyalettesiniz
Selam kızlar❤❤
Sabah kahvaltıda eşim fırına kavurmalı ve çedar peynirli pide yaptırdı malzemelerle beraber 3 pide 57 tlbüyük kızıma çanta almış 300 tl hiç tasarrufu öğrenemiyecek yaaaa
Kıza ilaç 7 tl
Markette 55 tl
Tavuk 25 tl
Pazar’a da uğradım
toplamda 100 tl tuttu
Haftaya çok hızlı başladım tekrar sıkıyönetime geçmem lazım
Yaa ne güzel ismi hayatta söyleyememTesekkur ederim, Massachusetts`deyiz.
Benim de cok guzel telaffuz ettigim soylenemez. Evet esim Turk, Turkiye`de universitede tanistik, benim bir sinif ustumdu, doktoraya kabul aldi, sonraki sene ben de kabul aldim ayni universiteden ve boylece bizim macera basladi. Doktoradan sonra donecektik, en azindan ben oyle dusunuyordum ama planlar biraz degisti, 2 cocugumuz oldu.Yaa ne güzel ismi hayatta söyleyememesin türk mü canim Ne iş yapiyosunuz merak ettim
Süper valla tebriklerBenim de cok guzel telaffuz ettigim soylenemez. Evet esim Turk, Turkiye`de universitede tanistik, benim bir sinif ustumdu, doktoraya kabul aldi, sonraki sene ben de kabul aldim ayni universiteden ve boylece bizim macera basladi. Doktoradan sonra donecektik, en azindan ben oyle dusunuyordum ama planlar biraz degisti, 2 cocugumuz oldu.
Ikimiz de kimyageriz, esim suan ozel sektorde arastirmaci olarak calisiyor, ben de bir tip fakultesinde doktora sonrasi arastirmacisi (postdoc) olarak calisiyorum. Bir suredir burayi takip ediyordum, samimi bir ortam var, zaten benim esas amacim birikim degil de burdaki samimiyetSiz neler yapiyorsunuz?
Boşver ya dönüp ne yapacaksınız ki düzeniniz kurulmuş benceBenim de cok guzel telaffuz ettigim soylenemez. Evet esim Turk, Turkiye`de universitede tanistik, benim bir sinif ustumdu, doktoraya kabul aldi, sonraki sene ben de kabul aldim ayni universiteden ve boylece bizim macera basladi. Doktoradan sonra donecektik, en azindan ben oyle dusunuyordum ama planlar biraz degisti, 2 cocugumuz oldu.
Ikimiz de kimyageriz, esim suan ozel sektorde arastirmaci olarak calisiyor, ben de bir tip fakultesinde doktora sonrasi arastirmacisi (postdoc) olarak calisiyorum. Bir suredir burayi takip ediyordum, samimi bir ortam var, zaten benim esas amacim birikim degil de burdaki samimiyetSiz neler yapiyorsunuz?
Bir duzenimiz olustu burada ama ailemi ozluyorum.Süper valla tebriklerbenimde bi oglum var eşim polis ben çalışmıyorum bence dönmeyin ya zaten dönmeyi düsünmeyin orda rahatsanız
Tabi mutluyum burada ama ailemi de cok ozluyorum isteBoşver ya dönüp ne yapacaksınız ki düzeniniz kurulmuş bence
Oda zor doğru vallahiTabi mutluyum burada ama ailemi de cok ozluyorum iste
Bence de çok gereksizzzufff çanta çok gereksiz pahalı geldi ya o ne öyle
Anliyorum canim Bende çok özlüyorum 8 saat uzaklıkta. annem ve kardeşim var yeğenim de oldu onu goremiyorum ancak yaz tatillerinde gidiliyo. Annem felan geliyo arada ama insan ozluyo gercektenBir duzenimiz olustu burada ama ailemi ozluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?