- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.521
Maaşallah, ne güzelGunaydin herkese.
Minigimle cok guzel dakikalar geciriyoruz
Eşime dedim ki kapat Işık’ları karanlıkta oturacağızMalesef yine zam
Iyi fikir dur ben de kapatayımEşime dedim ki kapat Işık’ları karanlıkta oturacağıztv izliyoruz karanlıkta
Sizin varmis baya, aynen yegenlerimi goremeden buyuyorlarAnliyorum canim Bende çok özlüyorum 8 saat uzaklıkta. annem ve kardeşim var yeğenim de oldu onu goremiyorum ancak yaz tatillerinde gidiliyo. Annem felan geliyo arada ama insan ozluyo gercekten
aile özlemi çok olur gurbette bende ilk defa üniversiteyi okumak için gittigimde çok ağladım çok zorlandım.seneye tayin olacak büyük ihtimalle diyor eşim nasıl yaparım hiç bilmiyorum babam vefat etti anneme kıyamıyorum onuda götürsem gelmez abimler yiğenlerim var burda Allah yardımcın olsun güzel haberleri gelsin hepSizin varmis baya, aynen yegenlerimi goremeden buyuyorlar
Yaaa çok zor ilk evlendiğimde gece olunca üzerime bir hüzün çökerdi yatağın kenarına oturur ağlardımaile özlemi çok olur gurbette bende ilk defa üniversiteyi okumak için gittigimde çok ağladım çok zorlandım.seneye tayin olacak büyük ihtimalle diyor eşim nasıl yaparım hiç bilmiyorum babam vefat etti anneme kıyamıyorum onuda götürsem gelmez abimler yiğenlerim var burda Allah yardımcın olsun güzel haberleri gelsin hep
maşallah sen iyi alışmışsın ben çok zorlanırım eminimYaaa çok zor ilk evlendiğimde gece olunca üzerime bir hüzün çökerdi yatağın kenarına oturur ağlardımsonra sonra geçti o his şimdi çok nadir geliyor
Zor isler, anneniz yalniz kalmaz, abileriniz var, siz de insallah sik sik gider gelirsiniz. Benim de kayinvalidem tek yasiyor, ama cocuklari yakin oturuyor, annemle-babam da kardesimle yakin oturuyor, en azindan kardeslerimiz onlarla diye dusunuyoruz.aile özlemi çok olur gurbette bende ilk defa üniversiteyi okumak için gittigimde çok ağladım çok zorlandım.seneye tayin olacak büyük ihtimalle diyor eşim nasıl yaparım hiç bilmiyorum babam vefat etti anneme kıyamıyorum onuda götürsem gelmez abimler yiğenlerim var burda Allah yardımcın olsun güzel haberleri gelsin hep
kıskançlık hep olacak benim kızlarımda öyle birbirlerinin herşeylerini kısknaıyorlar bazen nasıl davranacağımı bilemiyorumKizlar siz gunun yarisini bitirdiniz coktan, burada da saat sekiz bucuk olmak uzere, ise geldim. Aksam madimak, kurufasulye, ve brokoli yaptim.
Benim oglan kardesini kiskaniyor galiba, oyun halisinda oynamasina izin vermedi, aldi iceri goturdu ama bir yandan da kitap okuyacagimiz zaman kardesim de gelsin oyle okuyalim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?