Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Esim kuru pasta almış gelirken, 30 tl. Bi de ekmek 1,5 tl. Baska harcama olmadı

Bu adamın tatlısız duramaması beni öldürecek :) devamlı tatlı yapıyorum ya yemekten cok tatlı yapiyorum neredeyse. Kabak tatlisi yapmistim yemek istemedi iki gündür dışarıdan alıyor. Az para da değil yani. Birikimlerimi sabote ediyor çıldıracam :))

Oğlanı banyo yaptırdım gündüz, sonra biraz ev toparladım ve yemek yaptım. Süpürme işi yarına kaldı zaten cok kirli degildi.

Yarına buzlukta pizzam var gecen seferden kalma bir tepsi pisirilmemis, onu pisirmeyi düşünüyorum. Harcamasız gecirmeye calisacagim bakalim.

günaydın kızlar dün harcama yapmadım bugün yumurta aldım arkadaştan 10 tane 10 tl vercem çekmeyi unuttum bankadan anneme ekmek için para bıraktım hiç nakitim kalmadı sadece hesapta 2 tl cebimde de 1 tl var eşimden alırım artık nasipse cumartesi taşıncaz

Sizin varmis baya, aynen yegenlerimi goremeden buyuyorlar
aile özlemi çok olur gurbette bende ilk defa üniversiteyi okumak için gittigimde çok ağladım çok zorlandım.seneye tayin olacak büyük ihtimalle diyor eşim nasıl yaparım hiç bilmiyorum babam vefat etti anneme kıyamıyorum onuda götürsem gelmez abimler yiğenlerim var burda Allah yardımcın olsun güzel haberleri gelsin hep

Günaydın dün harcamasız geçti hayret eşim nöbetçi bende çay koydum kahvaltı yaptıktan sonra 11 gibi filan sağlık Ocağına gideceğim magnezyum için ve decavit alacağım . Dönüşte süt alıp mayalarım öğlen arkadaşıma davetliyiz bir arkadaşın annesi yurtdışından ziyarete geldi şimdi tüm ekip kadını çaya davet ediyor ben kadın gelmeden hemen önce davet etmiştim herkesi vallahi etmek istemiyorum şuan birde kadının günü az kalmış bir arkadaş daha alacakmış bana zaman kalmadı ama benimde pek halim kalmadı zaten biraz dinlenip kendime zaman ayırmak istiyorum örgü öreceğim filan alışveriş listesi yapmam lazım 18 inde izne çıkıyoruz kızlar oğluma alışverişe gideceğiz başka şehire Akşam arkadaşımdan dönerken sebze meyve alırım

Yaaa çok zor ilk evlendiğimde gece olunca üzerime bir hüzün çökerdi yatağın kenarına oturur ağlardım sonra sonra geçti o his şimdi çok nadir geliyor

Haftasonu kızımın doğum gününü yapacağım. Süslemelere biraz harcama yapmak zorunda kaldım.

Happy Birthday yazısı, 7 balonlu ayaklı stand(kartondan), 1 yazan balon , 2 tane püskül süs, 2 tane fener süsü toplam 100 tl harcadım.
Pastası, ikramlıkları ve içecekler de 200-250 civarı tutar galiba. 19 kişilik bir kutlama olacak.

İlk doğum günü olduğu için kısmıyorum bir şeyden ama diğer doğum günü kutlamalarını bu kadar pahalı organizasyon haline getirmem sanırım.

Zor isler, anneniz yalniz kalmaz, abileriniz var, siz de insallah sik sik gider gelirsiniz. Benim de kayinvalidem tek yasiyor, ama cocuklari yakin oturuyor, annemle-babam da kardesimle yakin oturuyor, en azindan kardeslerimiz onlarla diye dusunuyoruz.

Kizlar siz gunun yarisini bitirdiniz coktan, burada da saat sekiz bucuk olmak uzere, ise geldim. Aksam madimak, kurufasulye, ve brokoli yaptim.
Benim oglan kardesini kiskaniyor galiba, oyun halisinda oynamasina izin vermedi, aldi iceri goturdu ama bir yandan da kitap okuyacagimiz zaman kardesim de gelsin oyle okuyalim diyor.

kıskançlık hep olacak benim kızlarımda öyle birbirlerinin herşeylerini kısknaıyorlar bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum

Selam kızlar dışarı temmuz sıcağı sanki yoruldum ev topladim bulasik açıp çıktım dışarıya esime h sonu eşofman almıştım paçasını kisalttırdim oğlanı parka çıkardım market fln derken 1 bucuk saati buldu dışardayım bide ilaç kullanıyorum bi halsiz yapio anlatamam resmen kaziyorum kendimi koltuktan iş yapıyorum dinlene dinlene tavuk aldim attim ocaga hasliyorum suyuna az oğlana şehriyeli corba bide suyuyla yine bulgur pilavı yapcam dünden az barbunya var ben az yemeye çalışıyorum az bulgur biraz tavuk yerim aksama geldim canim istemedi kalmis şeftali az uzum vardi süt ceviz koydum smoot yaptim kendime doyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…