Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mutlu yılları olsun canım bebeğinin
Bi enerji gelse kalksam makine bitti bulasik dizcem pilavla corbayi atcam ocaga
Ayyyyy o enerjiyi bende istiyorum

Corba pilav pisti şükür tavukları parçaladim pilavlik az çorbaya ekledim bulasik topladim tezgahı topladim kahve yaptim dinleniyorum anca yorulmusum anca kendime geliyorum sabah kalkınca sersem gibiyim makarnayla yumusatici ayni yerdeydi akmis yumusatici delikmiydi biyeri ne makarna kötü olmuş attim

Selam kızlar bugun menüde barbunya pılav var ama taze barbunya ayıklayıp yapıcam düdüklüde pişirmeyi düşünüyorum illaki önceden kaynatmam mı lazım barbunyaları ??
Pişirebilirsin öyle de oluyor ama bence bir taşım kaynatıp suyunu dökünce daha lezzetli oluyor.hatta ben ilk kaynattığım suya biraz kimyon ekliyorum , daha az gaz yapıyor gibi geliyor bana. Sen soğanı domatesi doğarken koy hemen bir taşım kaynasın derim ben

Aynen kaynattım baya süzdüm güzelce düdüklüde yapmıcam erir diye düşünüyorum tşkler

Selams 35 tl süt sebze filan aldım yoğurt mayaladım arkadaşıma gittim geldim . Sebze yerleştirdim meyve yıkadım bulaşık makinası boşalttım yoğurt çok güzel olmuş Annemle konuştum . Ayrıca 3 tl de simit aldım çay koyacağım simit zeytin peynir yiyeceğim

Merhaba günü harcamasız kapadım mutluyum :)

Oğlanı dışarı çıkardım oyalandık baya, sonra eve geldik bi süpürge açtım toz aldım, bulaşık makinesi calıştırdım. Bitince yerlestirdim. Oğlana paçalı mercimek çorbası yaptım içirdim şifa olsun.

Birazdan uyur ben de bir çay keyfi yaparım

Buraya nerden geldim bilemiyorum ama bende aranıza katılmak istiyorum:))

Bugunki harcamam 11 dolar, yegenime pastel boya takimi aldim, baya indirim vardi. Annemlerin donmesine daha 5 ay var ama boyle yavas yavas hediyeleri almayi dusunuyorum, hem indirimlerden faydalaniyorum hem de son ana kalmamis oluyor.
Kizima da bebek aldim ama bu bedavaya geldi cunku bu hafta kullanmam gereken 15 dolarlik kuponum vardi. Kizim da daha 4 aylik ama o buyuyene kadar eminim abisi oynamak isteyecek.

Teşekkürler:))
Topiği biraz özetler misiniz?
Para mı biriktireceğiz?
Para biriktircez . Daha bilinçli harcama yapmaya caliscaz.
Evimizi duzenliycez. Aslında topikte hersey var. Herşeyimizi paylaşıyoruz. Ama ana temamız birikim. Yıllık hedef belirleyip hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz

Buzdolabın ne durumda o olmadan sıcakta ne yapıyorsun

Hoşgeldinizzz Para biriktiriyoruz tasarruf yapıyoruz yemek konuşuyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz kısaca herşey ❤
Teşekkürler arkadaşlar. .Çok güzel bir topik olmuş
Ben de gün gün paylaşım yapıp, her ay kenara para koyup paylaşırım.
Bu anlamda güzel bir motivasyon kaynağı oldunuz

Teşekkürler arkadaşlar. .Çok güzel bir topik olmuş
Ben de gün gün paylaşım yapıp, her ay kenara para koyup paylaşırım.
Bu anlamda güzel bir motivasyon kaynağı oldunuz
Topik bağımlılık yapıyor ayrıca beni aşırı motive ediyor biri altın alınca hemen bende almak istiyorum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…