- 4 Mart 2012
- 16.042
- 37.319
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.561
Evet bana da bu motivasyondan lazımTopik bağımlılık yapıyor ayrıca beni aşırı motive ediyor biri altın alınca hemen bende almak istiyorum filan
Ama devamlılık sağlamalısın öyle verimli oluyor deneyerek gördümEvet bana da bu motivasyondan lazım)
Evet çok haklısın her gün yazmaya çalışacağım. Bu ay başlarsam çok iyi olur.Ama devamlılık sağlamalısın öyle verimli oluyor deneyerek gördüm
Dolap bugün yapıldı cok şükür. Dolapta bisey yok diye markete gittik 200 lira tuttu ama dolap hala bosBuzdolabın ne durumda o olmadan sıcakta ne yapıyorsun
Aynen öyle oluyo dimi alıyosun alıyosun dolap gene boş vallaDolap bugün yapıldı cok şükür. Dolapta bisey yok diye markete gittik 200 lira tuttu ama dolap hala bos
Hayırlı olsun canım güle güle oturunSlm
Yarin ev ödemesini yapıp tapuya gidecek esim ve ev sahibi hayırlısıyla alırız inşallah
Bende hergün bugün harcamasız olacak diyorum ama olmuyorMerhaba günü harcamasız kapadım mutluyum :)
Oğlanı dışarı çıkardım oyalandık baya, sonra eve geldik bi süpürge açtım toz aldım, bulaşık makinesi calıştırdım. Bitince yerlestirdim. Oğlana paçalı mercimek çorbası yaptım içirdim şifa olsun.
Birazdan uyur ben de bir çay keyfi yaparım
Hoşgeldşn canımBuraya nerden geldim bilemiyorum ama bende aranıza katılmak istiyorum:))
Ayyyy inşallah bi daha bozulmazDolap bugün yapıldı cok şükür. Dolapta bisey yok diye markete gittik 200 lira tuttu ama dolap hala bos
Marketten ne kadar alışveriş yaparsan yap dolap hep boş oluyor aslında Pazar’a gidince dolap doluyorAynen öyle oluyo dimi alıyosun alıyosun dolap gene boş valla
sağol canımHayırlı olsun canım güle güle oturun
Kızın nasıl yürüyor mu
Bende hergün bugün harcamasız olacak diyorum ama olmuyorafiyet olsun
Senin çocuğun kaç yaşında canım
Hoşgeldşn canım
Ayyyy inşallah bi daha bozulmaz
Marketten ne kadar alışveriş yaparsan yap dolap hep boş oluyor aslında Pazar’a gidince dolap doluyor
aaaSelam kızlar günaydınnn❤❤
Kızımı okula gönderdim eşim uyandı hazır makarna istedi yaptım yedi
Eşimi de kızımı da şu hazır makarnadan vazgeçireyorum,,, dün kızım almış kızdım yedirmedim ama sabah babası istiyor bu sefer de
Yemek olarak kuru fasulye pilav yapıcam
Yürümeyi bırak koşuyor benim cadı 1 aydır uyanık olduğu süre boyunca hep ayakta ve geziyorsağol canım
Kızım tutunarak gidiyor kendi başına yuruyemiyor seninki yürüyormuydu hatirlayamadim
Afiyet olsun canımaaa
Bende nohut ıslayacaktım unuttum kurufasulye yazını görünce aklıma geldi hemen suya koyayim
Selam kızlar günaydınnn
Kızımı okula gönderdim eşim uyandı hazır makarna istedi yaptım yedi
Eşimi de kızımı da şu hazır makarnadan vazgeçireyorum,,, dün kızım almış kızdım yedirmedim ama sabah babası istiyor bu sefer de
Yemek olarak kuru fasulye pilav yapıcam
Maşallahhhh
Benimde merak ettiğim şeylerden birisi elektrik ve doğalgazGünaydın kızlar bugün eşim izinli, kahvaltı hazırlayacağım birazdan.
Dün temizliğimi yapmıştım bugün rahatım, akşama balık yiyelim diyordu eşim. Evde yapmıyorum ben kokusundan dolayı, pişirme parası verip pişirtiyoruz güvendiğimiz bir balıkçıya. Balık işi iptal olursa da buzlukta pizzam var onu yaparım :)
Dışarı çıkacağız elimizde bir miktar nakit var onu benim hesaba atacağız, önümüzdeki birkaç ay fatura paramız olsun diye dusunduk, otomatik odemede hepsi. Malum doğalgaz girecek devreye canımıza okuyacak.
Cok merak ediyorum ne kadar gelecek kışın doğalgaz elektrik , allah sonumuzu hayretsin
Gününüz güzel geçsin
Teşekkür ederim canım :) Gerilmeden, strese girmeden bir organizasyonu daha atlatabilirsem çok rahatlıycam :)Mutlu yılları olsun canım bebeğinin❤❤❤
Ayyyyy o enerjiyi bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?