Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm
Yarin ev ödemesini yapıp tapuya gidecek esim ve ev sahibi hayırlısıyla alırız inşallah
Hayırlı olsun canım güle güle oturun

Kızın nasıl yürüyor mu
Bende hergün bugün harcamasız olacak diyorum ama olmuyorafiyet olsun
Senin çocuğun kaç yaşında canım
Buraya nerden geldim bilemiyorum ama bende aranıza katılmak istiyorum:))
Hoşgeldşn canım
Dolap bugün yapıldı cok şükür. Dolapta bisey yok diye markete gittik 200 lira tuttu ama dolap hala bos
Ayyyy inşallah bi daha bozulmaz
Aynen öyle oluyo dimi alıyosun alıyosun dolap gene boş valla
Marketten ne kadar alışveriş yaparsan yap dolap hep boş oluyor aslında Pazar’a gidince dolap doluyor

Selam kızlar günaydınnn
Kızımı okula gönderdim eşim uyandı hazır makarna istedi yaptım yedi
Eşimi de kızımı da şu hazır makarnadan vazgeçireyorum,,, dün kızım almış kızdım yedirmedim ama sabah babası istiyor bu sefer de

Yemek olarak kuru fasulye pilav yapıcam

sağol canım
Kızım tutunarak gidiyor kendi başına yuruyemiyor seninki yürüyormuydu hatirlayamadim

aaa
Bende nohut ıslayacaktım unuttum kurufasulye yazını görünce aklıma geldi hemen suya koyayim

Günaydın kızlar
2 günde kahvaltımı evden götürüyodum

bugün falso verdim yine poğaça çay 4 tl verdim
sigara aldım bi de 2'si bi arada aldım 3 tane 19 tl verdim

maaşlar yatmış bugün ama senenin son 3 ayı kesile kesile hiçbişi kalmıyo ele bu çok gıcık bi durum

Günaydınlar ne sıkıcı bir gün böyle ya kahvaltı hazırlıyorum . Bugün bi sil süpür yapmam lazım . Akşama mercimek çorbası , ıspanak yemeği , etimek tatlısı yapacağım biraz hırka modeli filan bakıp yarın da ip bakmaya gidebilirim diye düşündüm bakalım

Benim oğlan 21 aylık canım :) az kaldı 2 yaşına

Günaydın kızlar bugün eşim izinli, kahvaltı hazırlayacağım birazdan.

Dün temizliğimi yapmıştım bugün rahatım, akşama balık yiyelim diyordu eşim. Evde yapmıyorum ben kokusundan dolayı, pişirme parası verip pişirtiyoruz güvendiğimiz bir balıkçıya. Balık işi iptal olursa da buzlukta pizzam var onu yaparım :)

Dışarı çıkacağız elimizde bir miktar nakit var onu benim hesaba atacağız, önümüzdeki birkaç ay fatura paramız olsun diye dusunduk, otomatik odemede hepsi. Malum doğalgaz girecek devreye canımıza okuyacak.

Cok merak ediyorum ne kadar gelecek kışın doğalgaz elektrik , allah sonumuzu hayretsin

Gününüz güzel geçsin

kızlar size bir sorum var
şuan ben ve eşim çalışıyoruz
eve giren para ortalama 10 bin civarında
ev kiramız 2000 tl

şuan köşeye para atamıyoruz düğün borçlarımız var onları ödüyoruz. şubatta bitecek inşallah

ben şubat gibi borçlarımızı kapatıp işten ayrılmayı planlıyorum en az 6 ay - 1 sene ara vermek istiyorum çok bunaldım

ben çıktığımda eve giren para 6 bin civarı olcak, ev kiramız 2 bini düşersek cebimize 4 bin kalcak
bu rakam nasıl sizce ? istanbuldayız. geçinebilir miyiz ? köşeye para atabilir miyiz ?

Benimde merak ettiğim şeylerden birisi elektrik ve doğalgaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…