- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.581
Amin canım inşallahhhSağolasın Allah hepimizinkine sağlık mutluluk versin, çocukları korusun
Canım orda evler ne kadar bilmiyorum ama 2000 de az bi para değil kredi çekip kendi evinizi de alabilirsiniz aslında,,,,ama bence işe ara verme biraz daha çalışıp birikim yap belki bebeğin olur o zaman birikim daha zorkızlar size bir sorum var
şuan ben ve eşim çalışıyoruz
eve giren para ortalama 10 bin civarında
ev kiramız 2000 tl
şuan köşeye para atamıyoruz düğün borçlarımız var onları ödüyoruz. şubatta bitecek inşallah
ben şubat gibi borçlarımızı kapatıp işten ayrılmayı planlıyorum en az 6 ay - 1 sene ara vermek istiyorum çok bunaldım
ben çıktığımda eve giren para 6 bin civarı olcak, ev kiramız 2 bini düşersek cebimize 4 bin kalcak
bu rakam nasıl sizce ? istanbuldayız. geçinebilir miyiz ? köşeye para atabilir miyiz ?
EvetGünaydın kızlar,
elektriğe zam mı geldi 1-2 gün önce?
Merhaba hanimlar bir suredir bu topigi takip ediyorum ve bende katilmak istiyorum araniza.
Hosbuldum bende bugun itibariyle gelir giderlerimi paylasacagim bu sayfada. Cok motive edici bir platform. Iki yasini doldurmak uzere olan bir bebegim var birtaneside yolda ben calismiyorum. Gecen yil ev aldik baya masrafimiz oldu bu ay borclarimiz bitti artik yavas yavas esimle para biriktirmek istiyoruz kosede bir birikimimiz olsun diye. Buraya girip yazilarinizi okuyunca dahada motive oluyorum acikcasiMerhaba hoşgeldiniz aramıza
Hoşgeldin canımHosbuldum bende bugun itibariyle gelir giderlerimi paylasacagim bu sayfada. Cok motive edici bir platform. Iki yasini doldurmak uzere olan bir bebegim var birtaneside yolda ben calismiyorum. Gecen yil ev aldik baya masrafimiz oldu bu ay borclarimiz bitti artik yavas yavas esimle para biriktirmek istiyoruz kosede bir birikimimiz olsun diye. Buraya girip yazilarinizi okuyunca dahada motive oluyorum acikcasi
Amin canim tesekkur ederim. Allah hamile olan bayanlarin hepsini sag salim bebegine kavustursunHoşgeldin canım
Maşallah hayırlı doğumların olur inşallahhh
Burası gerçekten insanı motive ediyor
Bebeklerimiz aynı haftada galibaHosbuldum bende bugun itibariyle gelir giderlerimi paylasacagim bu sayfada. Cok motive edici bir platform. Iki yasini doldurmak uzere olan bir bebegim var birtaneside yolda ben calismiyorum. Gecen yil ev aldik baya masrafimiz oldu bu ay borclarimiz bitti artik yavas yavas esimle para biriktirmek istiyoruz kosede bir birikimimiz olsun diye. Buraya girip yazilarinizi okuyunca dahada motive oluyorum acikcasi
Ahahaha evettt ya sizin kizmi erkekmiBebeklerimiz aynı haftada galiba
ErkekAhahaha evettt ya sizin kizmi erkekmi
Canım şimdiden hayırlı olsun,,,, perde fiyatı biraz pahalı ama ucuz olunca da tül perde kendiliğinden yırtılıyor bi de kaç metreki alacağım perdeDünle bugün perde olayına el atabildik kızlar,
Bir perdeci aşırı pahalı fiyat verdi sırf fon perdeler 2500 tül 1200 ve stor güneşlik 600 dedi Salon bile 4200 tutuyor bana pahalı geldi.
Bugün başka bir yere daha hesaplattım tül 580-600 civarı, stor güneşlik de 550dedi. Fon bakamadım yastık getirin dedi. Acaba çok mu kalite farkı var?
Yatak odasına da karartma perde + tül için 1600 filan fiyat çıkardı. Çok kararsızım.
Kalite farkı cidden oluyor biraz dandik birşey alınca güneş 2 sene vursa makinada yırtılıyor tül güneşlik o yüzden dikkatli seçim yap canımDünle bugün perde olayına el atabildik kızlar,
Bir perdeci aşırı pahalı fiyat verdi sırf fon perdeler 2500 tül 1200 ve stor güneşlik 600 dedi Salon bile 4200 tutuyor bana pahalı geldi.
Bugün başka bir yere daha hesaplattım tül 580-600 civarı, stor güneşlik de 550dedi. Fon bakamadım yastık getirin dedi. Acaba çok mu kalite farkı var?
Yatak odasına da karartma perde + tül için 1600 filan fiyat çıkardı. Çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?