Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım orda evler ne kadar bilmiyorum ama 2000 de az bi para değil kredi çekip kendi evinizi de alabilirsiniz aslında,,,,ama bence işe ara verme biraz daha çalışıp birikim yap belki bebeğin olur o zaman birikim daha zor

Merhaba hoşgeldiniz aramıza
Hosbuldum bende bugun itibariyle gelir giderlerimi paylasacagim bu sayfada. Cok motive edici bir platform. Iki yasini doldurmak uzere olan bir bebegim var birtaneside yolda ben calismiyorum. Gecen yil ev aldik baya masrafimiz oldu bu ay borclarimiz bitti artik yavas yavas esimle para biriktirmek istiyoruz kosede bir birikimimiz olsun diye. Buraya girip yazilarinizi okuyunca dahada motive oluyorum acikcasi

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım
Maşallah hayırlı doğumların olur inşallahhh
Burası gerçekten insanı motive ediyor

Bebeklerimiz aynı haftada galiba

Dünle bugün perde olayına el atabildik kızlar,
Bir perdeci aşırı pahalı fiyat verdi sırf fon perdeler 2500 tül 1200 ve stor güneşlik 600 dedi Salon bile 4200 tutuyor bana pahalı geldi.
Bugün başka bir yere daha hesaplattım tül 580-600 civarı, stor güneşlik de 550dedi. Fon bakamadım yastık getirin dedi. Acaba çok mu kalite farkı var?
Yatak odasına da karartma perde + tül için 1600 filan fiyat çıkardı. Çok kararsızım.

Bugün pazara gideceğiz, yoğurt baya var o yüzden sütü hafta sonuna sipariş veririz şimdi alsak fazla gelecek.
Onun dışında da kızıma alış veriş yaptım artık okula giderken benle kavga ediyordu. Külotlu çorap giyse bir sürü elbisesi var ama tayt giyiyor sadece ve taytı da 3-4 tane vardı giyilebilecek durumda olan diğerleri dizlerini tirşelemiş hep... Bugün aldım artık. hm 426 tuttu sanırım

Canım şimdiden hayırlı olsun,,,, perde fiyatı biraz pahalı ama ucuz olunca da tül perde kendiliğinden yırtılıyor bi de kaç metreki alacağım perde

Kalite farkı cidden oluyor biraz dandik birşey alınca güneş 2 sene vursa makinada yırtılıyor tül güneşlik o yüzden dikkatli seçim yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…