Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım şimdiden hayırlı olsun,,,, perde fiyatı biraz pahalı ama ucuz olunca da tül perde kendiliğinden yırtılıyor bi de kaç metreki alacağım perde

Ölçülerimiz
Salonda 390 cm en * boy tavandan zemine 262 cm
Yatak odasında 270 cm en * tavandan zemine 262 cm + 170 cm en ve tavandan zemine 262 cm
Pahalı olana mı yönelsem bilmiyorum... pahalı olan elden ödersiniz 6 aya kadar dedi öyle bi kolaylık sundu

bu işlerden de hiç anlamıyorum aksi gibi

Cnm hangi marka perdelerin? Persan benim perdelerimin markası. Baya para verip aldık. Ama arkadaşım normal bir perdeciden aldı markası ne bilmiyorum bile. O da memnun. Hangi cephe eviniz ona göre de değişir bence. Güney Güney batı ise sürekli güneşe maruz kalacaksa bir tık kaliteli alsan yeter ama benim şuanki aklım olsaydı. Uygun ve güzel olanı seçerdim sıkılırsam bir kaç sene sonra başka perde alırdım. Şimdi çok para verdim diye değiştiremem de. Modası geçerse boşa para yani. Bir de mağazada beğenip evine takılınca kötü duran var. Arkadaşım almış evini karanlık be karışık göstermiş fonları. Sırf çok para verdi diye takıyor perdeyi mutsuz

Siz kendinizi daha iyi tanirsiniz, mesela ben cocuksuz, kira haric 4 bin ile gecinirim. Anneme sorsaniz arttirir bile

Merhaba kizlar, bugun ise biraz gec geldim, burada bir program var, ucretsiz, anne isterse bebegi 1 yasina kadar takip ediyorlar, bugun 4 aylik kontrolu vardi, eve hemsire geldi sabah. Aklimdaki sorulari sordum, hemsire kalbini dinledi, evirdi cevirdi, kilosunu olctu, bazi konularda bilgilendirme yapti. Her sey olmasi gerektigi gibi gozukuyor, bekledigim kadar cok kilo almamis, 6 kilo olmus, dogum kilosu 3`tu. Haftaya da normal 4 aylik kontrolumuz var hastahanede, bakalim doktor ne diyecek..

Bugün para harcamadık kızlar evi süpürüp sildim . O ara eşim geldi zAten erken geldi 15:00 gibi .uyudu bende uzandım biraz kendime bakım yaptım ıspanak pişirdim salata yaptım tatlı yaptım çorba yapmadım canım istemedi fazla yiyince karnım sertleşiyor zAten birazdan yemek yiyeceğiz eşim uyansa

Ütüyü bitirdim yeyyyyyyy
Taze fasulye ve pilav yaptım kızlar. Pilav henüz Ocak’ta . Pişsin yiyeceğiz :) yürüyüş yapasım var bugün
Mozaik pasta ilk deneme süper olmuştu tekrar yapasım var.
Pastanede 12tl ye alıyordum 1 büyük dilimini.
Malzemesi o kadar etmiyormuş şaşırdım

Mozaik basit ve ucuz hayat kurtarıcı bir tatlı bence

Çok ucuza kaçma ama çok pahalı da alma ilerde sıkılabilirsin bence

Eline sağlık, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…