Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aldınız mı canım evı? Hayırlı ugurlu olsun.
Kaca aldınız , kac metre kare?
Ben gecen hafta pazartesı buraya ev konusunu actım, persembe deprem oldu.40 senelık bınada oturuyorum.
Bakalım bız hemen alamayız cunku baska bır evımızın satılmasını beklıcez malum

günaydın dün sıfır harcama bugün ben bişey almam ama eşim evin elektirik ve su aboneliklerini halletcek eve boyacı gönderdi müteahhit salonun tavanı ve mutfagın balkonu boyanacak sonra anahatarımızı alcaz hayırlısıyla haftasonu taşıncaz çok fazla eşya var topluyorum ama bitmiyor

Canim hayirli olsun tatli telaslar bunlar.
Zeynolin44 siz aldiniz mi evi

Üfffff çok pahalıymış yaaa elektrikli mi aldın
evet canım elektrikli manueli denedım vakumlaması daha az
anne sütünü bir gün dahi fazla alsa yeter
cok önemsiyorum bu konuyu Rabbim verdiği sürece ben de elimden geleni yapıcam ınsAllah
Mamadan da ucuz gene :) Hayırlı olsun canım
tesekkur ederım canım görümcemde oyle dıyo haftalık mama 100tl dedi, ben ıse baslayacagım için o zaman kullanmak üzere aldım bakalım hayırlısı ınsAllah sağacak kadar süt olur

Kahvaltı yaptık bir makine renkli çamaşır yıkandı ve astım

Kapıları sildim taşınırken silinmişti sonra dokunmadım 3 ay olmuştur. Fazla bile bekledim ayda bir silerim normalde.

Günü harcamasız geçiricem bir aksilik olmazsa, dün eşim izinliydi dışarı çıkınca harcadık biraz. Bugün dengelemem lazım :)

Gününüz güzel geçsin

Merhaba herkese
Bugün kontrol günüydü doktorumuz tahlill istedi rutin tahlilleri yaptirdik,Gittiğim hastanenin şirketle anlaşmasi var oyak indirimli haline 207 tl ödedik.
5 tl enjeksiyon için ayrıca ücret ödedik(iğne olmaya devam edicem)
32 tl eczaneye iğneler için ücret ödedik.
120-130 tl civarında (iki farklı market olduğu için hatirlayamadim) market alışverişi.
19 tl simit evinde eşimle kahvaltı ettik sabah.
Kısacası harcamalar tavan
Bebişim iyi olsun,oğlum iyi olsun bir şekilde çark dönüyor enazindan kimseye muhtaç değiliz.
Bu arada ikili test 60 tl imiş,
Sezeryan doğum 1800 tl 2 gece yatiriyormuş.
VIP oda olursa.2 gece için ekstra 500 tl ücret ödeniyormuş.Normal odalarda zaten tek kisilik ve konforlu,VIP'in ayrıcalığı oturma odası varmış koltuk takımı v.s şeklinde 2 bölümden oluşuyormuş(hiçccc gerek yok )

Canım bizim evin kredisi yeni bitti keşke bizde 2. evimizi almış olsaydık ne güzel demişsin... Ev alan Penguen di.
Ben perdelerimi değiştiriyorum, öyle daha dekoratif olsun yatak odasında da karartmalı kullanışlı olsun amacıyla. Yoksa evimiz 5 yılını dolduruyor artık bu sene ama memnunum çok şükür.
Yeni binaya geçmeye karar verdiysen temelini filan iyi araştır almadan malum İstanbul korkuttu bu ara.

Aynen canım sırf eskı ev dıye evımden vazgecıyorum. Icım burkuluyor en son tadılatları bu yaz yapmıstık sorun degıl sevıyordum evımı ama suanda evde durmak bana huzur vermıyor.
Perde falan gorunce ben ev aldın sanmıstım ama sız araba bakıyordunuz sankı :)

Bakalım ev almak ıstıyoruz ama baska sehırdekı evımızın satılması ne kadar surecek onuda bılmıyorum . Begendıgım ev 435 bın , asla hepsını kredı cekemeyız.

Bu arada inşallah cinsiyet falan belli olduğunda hersey iyi ilerlemeye devam etsin insallahGörümcem ahşap sepet beşik hediye alacağını söyledi.Annemde elektirikli ana kucağı alacağını söylemişti hediye olarak.Bebek arabamız bir tane bizim var oglumunkini kullanmadık hiç öylece paketli duruyor 3-4kere ancak bindirdik.Ana kucağı kısmını çok fazla kullanmıştık.Gorumceminde 1 yaşında bebisi var oda sadece ana kucağını kullandı normal araba kısmına binmiyormuş zaten oda kullanmadi yani.Travel sistem olduğu için sadece ana kucağını alabiliriz sanırım aynı markadan.Mama sandalyemiz de sapasağlam duruyor.bebek hamagimizda var.
Sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsunda eksiklere sponsor çıkıyor

Selam kızlar dün yazamadim arkadaşa gittim hem kahvalti ettik sonra erişte kestik ona 5 yumaktan oldu iki büyük tepsi kurutmaya koydu insallah yer afiyetle bugun kalkip sil supur yaptim banyo temizledim beyazlari actim bi makine bulasik yikanmisti geceden onlari yerlestirdim yemegim yok esim borek istedi kahvalti gibi yapariz kalan peynir vardi kaşarlı börek yaparım karıştırıp disari ciktik oğlumla parka ordan bime ordan yufka kağıt helva ekmek aldim 8 tl verdim yufka indirimdeydi şimdi kahve iciorum oğlana biseler yedirdim az dinleniom kalkip böreği hazirlim aksam pişiririm süt yumurta az eşim alır gelirken az soda koycam mecbur sosuna böregin

Dün evi bastan sona bir temizledik sildik supurduk. Ben kolay isler yaptim tabiki. Dikislerim aciyor hala.

2 mak. Camasir attik bugun.
1 haftadir hergun camasir bulasik mak calisiyor.
Bazen elektrikli sobayi aciyorum.
Elektrigi de zam gelmis bu arada

Cok harcaniyor bugunlerde.
Esimi manava gonderdim biraz sebze meyve alacak.
Balik alacak bulursa.
Bogazimda yanma var grip baslangici var. Oglanda da ayni. Hasta olursak napariz

Bebiş bereketiyle geliyor

Merhabalar Dün gece 3 ile 6 arası ayaktaydım korkunçtu karnım kasıldı filan eşim gittikten sonra biraz uyudum sonra çay koydum doğalgaz elektrik ve su gelmiş . Elektrik 60
Doğalgaz 2 aylık 60
Su 2 aylık 60
Marketten az mandalina , armut , patlıcan kabak aldım 10 tl . Kahvaltı yapıp hemen karışık kızartma ezogelin çorbası salata yaptım ocağı filan silip arkadaşıma gittim . Yeni geldim masa hazırladım birde domates sos ve sarımsaklı yoğurt yaptım uzanacağım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…