- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.621
Aldınız mı canım evı? Hayırlı ugurlu olsun.Ölçülerimiz
Salonda 390 cm en * boy tavandan zemine 262 cm
Yatak odasında 270 cm en * tavandan zemine 262 cm + 170 cm en ve tavandan zemine 262 cm
Pahalı olana mı yönelsem bilmiyorum... pahalı olan elden ödersiniz 6 aya kadar dedi öyle bi kolaylık sundu
bu işlerden de hiç anlamıyorum aksi gibi
Üfffff çok pahalıymış yaaa elektrikli mi aldıngünaydınlar dün göğüs pompası aldm saklama posetıyle bırlıkte 450 tuttu
Mamadan da ucuz gene :) Hayırlı olsun canımgünaydınlar dün göğüs pompası aldm saklama posetıyle bırlıkte 450 tuttu
Canim hayirli olsun tatli telaslar bunlar.günaydın dün sıfır harcama bugün ben bişey almam ama eşim evin elektirik ve su aboneliklerini halletcek eve boyacı gönderdi müteahhit salonun tavanı ve mutfagın balkonu boyanacak sonra anahatarımızı alcaz hayırlısıyla haftasonu taşıncaz çok fazla eşya var topluyorum ama bitmiyor
evet canım elektrikli manueli denedım vakumlaması daha azÜfffff çok pahalıymış yaaa elektrikli mi aldın
tesekkur ederım canım görümcemde oyle dıyo haftalık mama 100tl dedi, ben ıse baslayacagım için o zaman kullanmak üzere aldım bakalım hayırlısı ınsAllah sağacak kadar süt olurMamadan da ucuz gene :) Hayırlı olsun canım
Aldınız mı canım evı? Hayırlı ugurlu olsun.
Kaca aldınız , kac metre kare?
Ben gecen hafta pazartesı buraya ev konusunu actım, persembe deprem oldu.40 senelık bınada oturuyorum.
Bakalım bız hemen alamayız cunku baska bır evımızın satılmasını beklıcez malum
Aynen canım sırf eskı ev dıye evımden vazgecıyorum. Icım burkuluyor en son tadılatları bu yaz yapmıstık sorun degıl sevıyordum evımı ama suanda evde durmak bana huzur vermıyor.Canım bizim evin kredisi yeni bitti keşke bizde 2. evimizi almış olsaydık ne güzel demişsin... Ev alanPenguen di.
Ben perdelerimi değiştiriyorum, öyle daha dekoratif olsun yatak odasında da karartmalı kullanışlı olsun amacıyla. Yoksa evimiz 5 yılını dolduruyor artık bu sene ama memnunum çok şükür.
Yeni binaya geçmeye karar verdiysen temelini filan iyi araştır almadan malum İstanbul korkuttu bu ara.
Bebiş bereketiyle geliyorBu arada inşallah cinsiyet falan belli olduğunda hersey iyi ilerlemeye devam etsin insallahGörümcem ahşap sepet beşik hediye alacağını söyledi.Annemde elektirikli ana kucağı alacağını söylemişti hediye olarak.Bebek arabamız bir tane bizim var oglumunkini kullanmadık hiç öylece paketli duruyor 3-4kere ancak bindirdik.Ana kucağı kısmını çok fazla kullanmıştık.Gorumceminde 1 yaşında bebisi var oda sadece ana kucağını kullandı normal araba kısmına binmiyormuş zaten oda kullanmadi yani.Travel sistem olduğu için sadece ana kucağını alabiliriz sanırım aynı markadan.Mama sandalyemiz de sapasağlam duruyor.bebek hamagimizda var.
Sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsunda eksiklere sponsor çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?