- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.641
Evet çok şükür öyle oluyorBebiş bereketiyle geliyor
Slm cnm nasılsın yeni evine alıştın mı ? Komşularınla tanıştın mı bakalımMerhaba herkese pure özledik seni valla aman insallah hasta olmazsınızoglumla parka ciktik hava serinlemiş baya. Kucuk pastalardan aldik 2 tane 20 lira baska da harcamamız olmadi
Bende seninle aynı fikirdeyim o zaman neden Afrika’ya öyle bir bereket gelmiyor diyorum bebeler aç çıplakEvet çok şükür öyle oluyorBen bu bereketiyle gelire inanıyorum.Ama bereketiyle gelir bebek deyip 3-5 çocuk doğurup hakkıyla bakip,büyütüp,egitimini falan onemsemeyenlerede ayrıca çok kızıyorum.
Alıştım alıştım canim ev küçük ama yeter bize temiz. Ankastresi dolapları felan kaliteli baya. Komşularla da inip çıkarken karşılaşıyoruz merhaba merhaba öyle canimSlm cnm nasılsın yeni evine alıştın mı ? Komşularınla tanıştın mı bakalım
SüperGünü harcamasız kapadım :)
Calisan anne icin pompa cok iyi oluyor, kizim emdikten sonra sut hala varsa sabah aksam sagiyorum. Is yerinde de bir ya da iki kere sagiyorum.günaydınlar dün göğüs pompası aldm saklama posetıyle bırlıkte 450 tuttu
nice güzel seneleriniz olsun canimBugün ki harcama kuaför 50 tl başka bişey almadım
Bugün evlilik yıldönümümüz dü ❤❤dışarda yemek yedik ne kadar tuttu bilmiyorumeşim bi de çiçek yaptırmış 100 tl bunu biliyorum
Oo masallah bereketli olsun bugun baya kardasınızEşinin arkadaşı bahçeleri var bir kasa domates biber ve patlıcan getirdi
Patlıcanları oydum dolmalik kurutucam
2 bidon biber tursusu kurdum
4 kavanoz daha domates biber konservesi yaptım
Birazda yemelik bıraktım
sagolsunlar düşünüp getirmişlerOo masallah bereketli olsun bugun baya kardasınız
Afiyetle yeyin inşallah bahceden tabi organiksagolsunlar düşünüp getirmişler
Mis gibi kokuyorlardı manavdan aldıklarımız saman gibi kalıyor bunların yanında
tesekkür ederimAfiyetle yeyin inşallah bahceden tabi organik
Evlilik yildonumuz kutlu olsun, daha nice guzel yillariniz olsun. Kac yillik evlisiniz? Biz son iki senedir unutuyoruz kutlamayi, uzerinden birkac gun gecince hatirlayip guluyoruz, heralde yaslandik diye. Seneye 10. yilimiz bu sefer unutmak istemiyorum.Bugün ki harcama kuaför 50 tl başka bişey almadım
Bugün evlilik yıldönümümüz dü ❤❤dışarda yemek yedik ne kadar tuttu bilmiyorumeşim bi de çiçek yaptırmış 100 tl bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?