Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebiş bereketiyle geliyor
Evet çok şükür öyle oluyor Ben bu bereketiyle gelire inanıyorum.Ama bereketiyle gelir bebek deyip 3-5 çocuk doğurup hakkıyla bakip,büyütüp,egitimini falan onemsemeyenlerede ayrıca çok kızıyorum.

Merhaba herkese pure özledik seni valla aman insallah hasta olmazsınız oglumla parka ciktik hava serinlemiş baya. Kucuk pastalardan aldik 2 tane 20 lira baska da harcamamız olmadi
Slm cnm nasılsın yeni evine alıştın mı ? Komşularınla tanıştın mı bakalım

Evet çok şükür öyle oluyor Ben bu bereketiyle gelire inanıyorum.Ama bereketiyle gelir bebek deyip 3-5 çocuk doğurup hakkıyla bakip,büyütüp,egitimini falan onemsemeyenlerede ayrıca çok kızıyorum.
Bende seninle aynı fikirdeyim o zaman neden Afrika’ya öyle bir bereket gelmiyor diyorum bebeler aç çıplak

Slm cnm nasılsın yeni evine alıştın mı ? Komşularınla tanıştın mı bakalım
Alıştım alıştım canim ev küçük ama yeter bize temiz. Ankastresi dolapları felan kaliteli baya. Komşularla da inip çıkarken karşılaşıyoruz merhaba merhaba öyle canim

Bugün ki harcama kuaför 50 tl başka bişey almadım

Bugün evlilik yıldönümümüz dü ❤❤dışarda yemek yedik ne kadar tuttu bilmiyorum eşim bi de çiçek yaptırmış 100 tl bunu biliyorum
nice güzel seneleriniz olsun canim

Eşinin arkadaşı bahçeleri var bir kasa domates biber ve patlıcan getirdi
Patlıcanları oydum dolmalik kurutucam
2 bidon biber tursusu kurdum
4 kavanoz daha domates biber konservesi yaptım
Birazda yemelik bıraktım
Oo masallah bereketli olsun bugun baya kardasınız

Bugün ki harcama kuaför 50 tl başka bişey almadım

Bugün evlilik yıldönümümüz dü ❤❤dışarda yemek yedik ne kadar tuttu bilmiyorum eşim bi de çiçek yaptırmış 100 tl bunu biliyorum
Evlilik yildonumuz kutlu olsun, daha nice guzel yillariniz olsun. Kac yillik evlisiniz? Biz son iki senedir unutuyoruz kutlamayi, uzerinden birkac gun gecince hatirlayip guluyoruz, heralde yaslandik diye. Seneye 10. yilimiz bu sefer unutmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…