Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi geceler kizlar bugun kartimi yatirmistim dayanamadim gene gratis yaptim yuzume maske kas fari vs aldm ayrica evde birkac eksik vardi sivi sabun bulasik deterjani vs toplamda 150 tl gitmistir artik hic bisey almak yok ekstra kotami doldurdum

nice güzel seneleriniz olsun canim
Teşekkür ederim canım
bugün hiç para harcamadım çünkü dışarı çıkmadım.

dışarı çıkmadığıma mı üzülsem paramın cebimde kalmasına mı sevinsem?
Bazen bende para harcamamak için dışarı çıkmıyorum
Sağol canım eşime kalsa unutuyor kendi doğumgününü Bile bilmiyor ben önceden ufak ufak hatırlatıyorum
14 sene bitti canım

Kızlar günaydın
Hayırlı cumalar
Bugün gezmeye gidicem yemek derdim yok
Büyük kızımı da annem alacak okuldan akşama da anneme geçicem yaprak sarması yapmış

50 tl ye ev hediyesi aldım

Bi de gidiş geliş yol parası vericem başka da bi harcamam olmaz

Hayırlı uğurlu olsun rabbim ödeme kolaylığı versin inş :)

Hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadı ile oturtsun

Günaydın kızlar
sabah simit çay aldım arkadaşınkini de ödedim 10 tl tuttu

hasta oldum. ofiste herkes hasta ve penceremiz yok içerisi havalanmıyor yeterince belliydi geleceği yani

akşam da misafirlerim gelcek haftasonu da kalcaklar nasıl halledicem bu halsizlikle bilemiyorum

Günaydın cidden maaş zamanı gelmedi gitti sanki maaş zamanı gelse hesaptaki kalan paramıza bakıyorum sürekli gram almak istiyorum kızlar maaştan önce . Ayın 21 nde izne çıkıyoruz 5 gün. Kasım maaşı 350 TL eksik yatar ama önemli değil ekimde gün başlıyor kasımda bana geliyorlar oradan telafi olur zaten dedim kendi kendime . Ailelere gitmeden bir izin yapacağımız için çok mutluyum açıkcası oğlumuza alışveriş ile değerlendireceğiz 2500 TL bütçemiz oluyor hesapladım . Güzelce kıyafet ve kişisel bakım alışverişini yaptıktan sonra kalan miktarı birikime atacağım bence 1000 TL kalır gibime geliyor 2 çeyrek alırım. Toplam 9 çeyreğimiz olmuş oluyor bu aydan da kalanla 1 gram alsam oh mis . Kasım maaşı ile de dolap beşik travel sistem alırız hazırlıklar tamam olmuş olur inşallah Bu arada bana sorulmadan oğluma birşeyler yapılıyor buna sinir olmaya başladım açıkcası . İnsan bi döner anneye sorar şunu örüyoruz yapıyoruz elinde yeteri kadar bu boyutta ürün var mı başka birşey mi örsek boşa kalmasa emek veriliyor dense keşke . Birilerinin kalbini kıracağım çok az kaldı gibime geliyor

Günaydın Hanımlar,

Bu ayın birikimi olarak 500 usd aldım. Kızımın okul taksidi Kasım’da bitiyor. Nisan’da tekrar bir sonraki yıl için başlıyor Aradaki 4 ayda sanki okul taksidi devam ediyormuş gibi kenara koymayı düşünüyorum.

A Alya_sura88 robot süpürgenin modeli nedir? Memnun musun?

pure hazel kızın doğmuş, Allah analı babalı büyütsün

Ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bebek görmeye gelenler bazen büyük çocuğa hediye getirmeyi unutabiliyorlar. Bu yüzden büyük için siz birkaç hediye alıp kenara koyun. Ona hediye almadan gelen olursa bunu da sana almışlar diyerek verirsiniz. Bunu bize kreşin pedegogu önermişti. Kardeşine öfke duymaması için küçük bir önlem:)

Calisan anne icin pompa cok iyi oluyor, kizim emdikten sonra sut hala varsa sabah aksam sagiyorum. Is yerinde de bir ya da iki kere sagiyorum.
ben daha baslamadım nası bı yol ızlemelıyım onu da bılmıyorum oglum yalancı emzık almadıgından oyalanmak içinde sakınlesmek ıcınde meme ıstıyor sagarsam ona kalırmı dıye dusunuyorum bı baslayamadım gercı bı kere bıberon vermeye kalktık azcık yedı ıstemedı

Oğlumla.kahvaltı yaptık, ben evi toparladim bir duş aldım , sonra canım zeytinyagli sarma cekti gecen seneden beri kendim yapmadim hep baska evlerde denk gelip yedim :))

malzemem vardi iç harcını yaptım yaprakları da tuzu gitsin diye az haşladım, dinlenmeye biraktim.
Oglani uyutuyorum sonra saricam :)

Bugünü de harcamasız gecirmeyi umut ediyorum en fazla ekmek veya cocuga ufak bisey alirim.marketten o kadar. Acil bir ihtiyaç yok.

Fiziki altın için parak biriktirmeye başlayacağım ysrından itibaren

Slm cnm çok memnunum ILIFE MARKASI modeli A7 :)

Bu konuda size katılıyorum Benim uyguladigim bir sistemdir bu.Hatta anneme Kayinvalideme falanda hamilelik haberini verdikten sonra tembihledim önce oğlumun halini hatrini sorun,sonra bebekle ilgili birşeyler sorun bize diye hamileyken uygulamaya başladık yani bu sistemi.
Şimdi bile hastaneye gittiğimiz gün oğlumada ya kırtasiyeden birşey,yada marketten birşey alıyoruz,sadece bebek pesinde koşmuyoruz onunlada ilgileniyoruz,önemsiyoruz,düşünüyoruz bunu bilsin görsün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…