- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.661
Teşekkür ederim canımnice güzel seneleriniz olsun canim
Bazen bende para harcamamak için dışarı çıkmıyorumbugün hiç para harcamadım çünkü dışarı çıkmadım.
dışarı çıkmadığıma mı üzülsem paramın cebimde kalmasına mı sevinsem?
Sağol canım eşime kalsa unutuyor kendi doğumgününü Bile bilmiyor ben önceden ufak ufak hatırlatıyorumEvlilik yildonumuz kutlu olsun, daha nice guzel yillariniz olsun. Kac yillik evlisiniz? Biz son iki senedir unutuyoruz kutlamayi, uzerinden birkac gun gecince hatirlayip guluyoruz, heralde yaslandik diye. Seneye 10. yilimiz bu sefer unutmak istemiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun rabbim ödeme kolaylığı versin inş :)Kızlar bugün ödemeyi yapıp tapuyu aldık çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına...
140 bin ev
3368 tl tapu
240 dask
140 tl özel deprem sigortası
Bugün ödenenler daha çok masraf var
Yarin abonelikleri üstüne alacak esim
Hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadı ile oturtsunKızlar bugün ödemeyi yapıp tapuyu aldık çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına...
140 bin ev
3368 tl tapu
240 dask
140 tl özel deprem sigortası
Bugün ödenenler daha çok masraf var
Yarin abonelikleri üstüne alacak esim
paranın cebinde kaldığına sevin devir tasarruf devribugün hiç para harcamadım çünkü dışarı çıkmadım.
dışarı çıkmadığıma mı üzülsem paramın cebimde kalmasına mı sevinsem?
ben daha baslamadım nası bı yol ızlemelıyım onu da bılmıyorum oglum yalancı emzık almadıgından oyalanmak içinde sakınlesmek ıcınde meme ıstıyor sagarsam ona kalırmı dıye dusunuyorum bı baslayamadım gercı bı kere bıberon vermeye kalktık azcık yedı ıstemedıCalisan anne icin pompa cok iyi oluyor, kizim emdikten sonra sut hala varsa sabah aksam sagiyorum. Is yerinde de bir ya da iki kere sagiyorum.
Slm cnm çok memnunum ILIFE MARKASI modeli A7 :)Günaydın Hanımlar,
Bu ayın birikimi olarak 500 usd aldım. Kızımın okul taksidi Kasım’da bitiyor. Nisan’da tekrar bir sonraki yıl için başlıyorAradaki 4 ayda sanki okul taksidi devam ediyormuş gibi kenara koymayı düşünüyorum.
A Alya_sura88 robot süpürgenin modeli nedir? Memnun musun?
Çok teşekkür ederim canımSlm cnm çok memnunum ILIFE MARKASI modeli A7 :)
Bu konuda size katılıyorumpure hazel kızın doğmuş, Allah analı babalı büyütsün
Ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bebek görmeye gelenler bazen büyük çocuğa hediye getirmeyi unutabiliyorlar. Bu yüzden büyük için siz birkaç hediye alıp kenara koyun. Ona hediye almadan gelen olursa bunu da sana almışlar diyerek verirsiniz. Bunu bize kreşin pedegogu önermişti. Kardeşine öfke duymaması için küçük bir önlem:)
Minik kızın nasıl?Oğlun alıştımi kardeşine.Gunaydin kizlar.
Maasa 10 gun var offff
Cok harcandi herseye. K.karti kullandim hep.
Bu ay birikime atamicam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?