Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sizin kiskanclik yasayacaginizi dusunmuyorum, oglunuz masallah buyukmus. Ben de hic engel olmadim, kucagina almak istedi, dogdugu ilk gunden verdim ben de, tabi tam bi verme degil ben kendim tutuyorum, kucagina koyuyormus gibi yapiyorum, kontrol bende cunku benim oglan daha 4 yasinda. Ay bir de kollarinda biraz agirlik hissedince, tamam bu kadar yeter, agirmis diyor.

Tesekkur ediyorum yorumuzu icin, bu saat ayrimini bilmiyordum iyi oldu ogrendigim. Paran ne kadar varsa o kadar aliyor olabilmekte avantaj.

Ya bir de annemler saklayacagi icin onlara yuk olmak istemiyorum, kendim saklasam hadi neyse. Ancak 2-3 sene sonra bozdururuz heralde, ev pesinati icin.

Cok da zarar etmek istemem tabi, fiziki altin her zaman daha iyi de su saklama sorunu olmasa..

Biraz düşükmüş kanın ya neden önceden vermiyorsa

Benim banka 2 TL fark koyuyor
Altın 274 iken 24 ayar Gr altını 270 den bozdurdum kuyumcudan
Geçmiş senelerde bankadan gittim ama şuan ücretsiz izindeyim fiziki ilerliyorum bir çeyrek iki çeyrek aylık
klasik sözü söyleyeceğim uzun vadede hepsi karlı

Tesekkur ederim aciklama icin, gramda 2 TL fark ise cok gelmedi bana. Cok uzun vadeli dusunmuyoruz, 2-3 yillik istiyorum, sonra ev pesinati icin kullanmak istiyorum.

g
Bende evlendim 52kiloydum şuan 57 oldum rejimdeyim ama ne zormuş bu alınan kiloları vermek Gitmiyo anacım herkesten evlendıkten sonra genelde kilo alınıyo diye duydum benm gbi olan var mı?
Ahh canim ben nisanlıyken 59 dum şimdilik sorma 72 oldum dogum yaptim 1 sene önce 67 li kilolardaydim bu eve taşındım çıktığım pek bi yer yok köhne yer spor desen hakgetire boşluktan kışın yemege verdim kendimi 73 kusur gördüm suan 1 kilodan fazla verdim devam etmek istiyorum insallah mart sonu bir kaban aldim 5 kilo vermem gerekli içine giriyim çok uyguna aldim o yüzden hırslandim bu ara

Eşim gec geldi yemek ye topla yaptim cay ictim kaş bıyık kendim aldim baya topladim kaşları o paradan kurtuldum kuaföre sordum 20 tl ddi biri 25 ddi biri saç kesimine pazar kestiririm yarin bir gratis e gidicem saç jolesi alcam bi kac bişey daha lazim nete baktim %50 indirim varmis bugun burdaki avm den cikanlarin çogu gratis posetliydi nedeni ddim esime saç jölesi alayım ddim bugun onur market var burda 26 tl yazıyordu almadim simdi baktim nette gratiste 15 mis 7 bucuk olmus ordan alirim kendime dudak balm fln alcam

Bugün yemekte biber dolması vardı ben evde fazla biber var sanıyodum azmış eşimle çıktık markete kilosu 7tl di ama mecbur aldık 4 5tane...sigara yumurta vs toplam 35tl gibi bişey tuttu dönüştede birazcık kv ye uğradık onlarda balık yiceklermiş buyrun dediler yok dedik bz kıymayı falan çıkardık biber dolması var eve geldik

Aynen hadi inşallah veririz kiloları bugun gratıste baya ındırım vardı eşimle uğradık bırkac bişey aldık tavsıye ederm fiyatlar dusmustu

tesekkur ederım canım bılıyorum yardımcı olmak ıcın soyledıgını, biz dogdugu gün emzik verdik almadı dılıyle dolandırıp atıyor ilk defa sünnet olurken sagdım sütümü verdim biraz içmiş içerde devamını da zar zor bıraz ıcerdim arada denıcem haklısın bıberona alıssın biraz ıse gıderken ck zor olur yoksa

tesekkur ederım oneriler için ben henuz hıc bırıktırmedm pompayı yenı aldım bakalım yavas yavas bırıktırmeye calıscam emzık almadıgımdan devamlı oyalanmak ıcınde kullanıyor benı o yuzden bırıkıcek zaman olmuyor cogunlukla,ama daha cok dıkkat edıcem artık.ınsAllah her sey kolay ve guzel olur

Nice mutlu yıllara ne güzel evliliğinizde 10 yıl olmuş neredeyse.biz ihtiyacımız neyse onu alırız artık sorup iki evlilik yıl dönümümüzdede bir yerlere gittik çok seviyorum.30 eylül oldugundan çok sakin oluyor.haftaiçi gidiyoruz uygunda oluyor.inş bebiş gelincede devam edebilirix

Canım ne aldın süt sagma makinasını bu hafta emzirme haftasıymış daha uygın sanki ürünler

Tesekkur ederim, aynen biz de ihtiyacimiz olan seyleri birbirimize hediye ediyoruz. Aman boyle devam edin ne guzel, biz cocuklar olunca kendimizi biraz unuttuk galiba, oglumun dogum gunu bizim yildonumunden bir kac gun once aslinda, dogum gununu kutluyoruz ama nasilsa bizim yil donumu gume gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…