Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın hanımlar
Süt alacağım 3 kilo 13tl ekmek de lazım. Pazar alışverişi de yaparız biraz 100tl de öyle gider gibi...
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Yarın annem ile sinemaya gideceğiz.
ANNEM filmine :)

Cok da zarar etmek istemem tabi, fiziki altin her zaman daha iyi de su saklama sorunu olmasa..
Merhaba bende konu hakkında fikrimi söyleyeyim :) sizin durumunuzda banka hesabı daha mantıklı.bankadada alış ve satış arasında 2 tl-3 tl makas farkı olur.Fiziki altında fark daha fazla olabiliyor.Altın değerlendikçe hesabınızdada aynı oranda artacağı için sorun olmaz.Sadece bir arkadaşında dediği gibi mesai saatleri içinde alım satım yapmanız gerekiyor.Öyle yaparsanız fizikiden daha karlı olur.Birde hesabı açacağınız bankadan herhangi bir kesinti yada hesap ücreti alınıp alınmayacağı konusunda bilgi alırsanız iyi olur.

Merhaba kızlar
Kahvaltı yaptık dün çamaşır yıkamıştım onları yerleştirdim, ortalığı toparladım. Öğleden sonra bi süpürge tutmam lazım.

Damacana su söyleyeceğim iki adet 22 tl oraya gider. Yakın bir arkadaşım gelecek akşam, oğlanı uyutunca kız gecesi yapacağız :) eşim geç gelecek. Marketten birşeyler alırım tutar biraz.

By arada dün gece istanbulda nasil bi yağmur yağdı öyle, uykumdan uyandım gece

Merhabalar eşim nöbetçi sabah erken gitti bende kahvaltı yaptım sonra alışverişe gittim oğluma patik ve hırka seti öreceğim onun için 2 tane ip birde örgü oyuncak için tığ uygunsuzdu aldım 17 TL ödedim . Geri dönüşte A101 den ketçap , mercimek , bulgur , pirinç peçete aldım hepsi stok 32 TL verdim . Eve geldim kısırlık bulgur böceklenmiş birkaç tane çöpe bastım canım sıkıldı bu evde stok filan yapılmıyor anladık 3 makina çamaşır yıkayıp kuruttum ütü yapacağım

İp almaya yürüyerek gittim kot tişört spor ayakkabı giydim. İpi aldığım mağazadaki satıcı kız çok komik görünüyorsunuz dedi bende neden ki dedim zayıfsınız karnınız çıkmış dedi artık birşey demedim alıp çıktım. Geri dönüşte yaşlı bir adam seslendi bende birşey düşürdüm zannettim döndüm baktım bana dedi ki böyle sokağa çıkma günah dedi bi sinirle eve geldim ağladım . Annem aradı kv annemlere akşam gitmek için aramış annemde anneannemin evinde . Ben eve dönünce sizi arayayım demiş zaten arayıp yemeğe davet edecekti annem . Kv de ipçiden ip alıyormuş anneme yelek öreceğim toruna demiş . Annemde bi tanıdığın torunu doğdu 3.5 kg doğdu ama küçük görünüyor bebek biz uzun zamandır küçük bebek görmemişiz ya şaşırdık demiş. Torunun ilk 3 ay giyebileceği 8tane yeleği var en az bende bir minik hırka öreyim gerekir kolları üşür demiş . Kv zaten gördü çocuğun bir sürü yeleği var hırka daha büyük zamanları için var saydım 20 tane . Neden dönüpte kızım ne lazım onu örelim giydir işine yarasın şu renk ister misin filan diye sormuyor ben anlamıyorum

Çocuk hep birinci öncelik ama ebeveynlerde zaman gecirmeli diye düşünüyorum bebiş doğmadı belki ondan rahatım annecim hep bizim için isteklerinden vazgecti ben onu yapmak istemiyorum onuda planlarımıza dahil edip eglenceli verimli vakitler geciririz inş

Selam kızlar çok yorulmusum eşim ise gitti kahvalti sonrası öğlen gibi etraf topladim banyo temizledim cam ye gittik ogluş u eglendirdim az gratise gittik anam ne kalabalik ilkkez burayı böyle gordum kasada saydım 20 ye yakın kişi reyonlarda doluydu çocukla gezemeden ciktik ilkkes kampanyayı duyan gelmis bide buralarda yok başka gratis eşim erken gelirse bırakıp oğlanı cikcam bugun sonmus indirim avm cok yakın olmazsa yine oğlumla gitces 8 gbi 10 a kadar açık orası

Mutlu hafta sonları olsun
Alışverişe çıktık bugün 300 tl harcandı toplamda market manav
Turşuluk aldım kornişon biber havuç acur lahana karışık kurucam
Fasulye vardı çok nazikti aldım buzluğa atı cam birazda patlıcan aldım oydum dolmalık astım balkona artık son kışlık hazırlıklar dahada bişey yapmam

Haklısın tugce sormaları gerekir. Kendi annen de olsa kv de olsa yakın kişilerin arayıp sormasi gerekir diye dusunuyorum neye ihtiyacini varsa onu yapalim alalim vs gibi.

Benim kv uzakta ama 2 görümcem yakın sagolsunlar ne almak isteseler örmek isteseler sordular hangi renk istersin veya şu var mı ondan alayım mı gibi. Aksi takdirde rahatsiz olurdum bende

Ben sorardım ya bilmiyorum işe yaramayacak birşey almak örmek istemem sonuçta . Şimdi alışveriş listesi yapıyorum çevremde arkadaşlarıma danışıyorum herkes bebek çok çabuk büyüyor abartma kullanılmadan kalıyor diyorlar . Neden yapılan şey kullandırmadan kalsın diyorum kendi kendime yapılacaksa sorsa keşke bi resim atsa şu renk olsun mu evde var mı filan diye . Ben mi çok alınganım bilmem

Avm den ciktik yerel markete gittik kiyma domates salatalik biber aldim 28 odedik avm de 10tl verdik aksama kiymali makarna salata yogurt yeriz çorbada var eşim tek makarna ddi yarin düğün var yarin ada kalır corbayla yeriz makarna pisti kıymalı iç yaptim sabah kahvaltıya börek yapcam sogusun tepsiye dizip dolaba atayım sabah piser avm market derken yoruldum kahve içip dinleniyorum kalkip böreği halledcem

Merhaba kızlar.
Artık kres hariç kredi kartını kullanmayacağım.
Bu ayki ekstre 3500 maaşım yattığı gibi gidecek artık bu duygudan kurtulmak istiyorum.gelecek ay 700 taksit var ve kres 1300 yanı Kasım 15 ekstresi 2000.
Kartı evde saklayacağım

Dün bime çok hafid yun yorgan gelmişti uyku setim yok diye bir tane çift kişilik aldım çok hafif çok güzel evdeki yun yorganlarım daha ağır.
Bugün de pazarda balık sebze meyve 100 tl harcadım.
Eşim arabayı sanayiye götürmüş 200 tl de o yedi malesef.

Kızlar derin dondurucuyu aldım 1.800 tl,,,,,, 1300 ü verdim 500 ü de 2 defa da vericem,,, Cuma günü gelicek inşallahhh

Yemek olarak da soya soslu fırında tavuk,, pirinç pilavı ,,şehriye çorbası yaptım,,,,

Kızımı yıkadım mutfağı topladım bir sürü işlerim var ama cadı durmuyor ki yapayım

Bence de sorması gerekiyor,,, benim annemde kayınvalidem de sorardı beraber karar verirdik rengine modeline,,,,, gerçi 2. Kızım da kayınvalidem hiç bişey örmedi ama

Bence de sorması gerekiyor,,, benim annemde kayınvalidem de sorardı beraber karar verirdik rengine modeline,,,,, gerçi 2. Kızım da kayınvalidem hiç bişey örmedi ama
Ben hamile kaldığım zaman annemin ördükleri görmeden bana bi minik bohça çıkarttı kv. İçine baktım kız şeyleri filan vardı birde çok küçük şeyler çocuğa giydirecek birşey yoktu . Bu kadar var ben başka birşey öremem dedi bende anne zaten annemle anneannem çok şeyler örmüşlerdi artık birşey lazım değil zaten kendini yorma dedim . Sonra annemlerin örgünlerini görünce bu örgü işini ortaya attı aslında vallahi gerek yok 2 tane uzun kollu minik hırka olsa tamam demiştik annemle birini ben örüyorum diğerini annem zaten . Kendi kendine böyle şeyler yapıyor 2 görümcemde örmeye başlamışlar derin dondurucun hayırlı olsun sağlıkla doldur içini

Canım söyle o zaman büyük örsünler elimde bir sürü küçük var de,,,, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…