Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım söyle o zaman büyük örsünler elimde bir sürü küçük var de,,,, teşekkür ederim
Soran yokki hayatım arayıp söylemek istemiyorum sinirlendim . Ki büyüklerde var inan hiç gerek yok ki bu kadar örgüye atsan atılmaz bir sürü emek veriliyor

Soran yokki hayatım arayıp söylemek istemiyorum sinirlendim . Ki büyüklerde var inan hiç gerek yok ki bu kadar örgüye atsan atılmaz bir sürü emek veriliyor
Ayyy evet valla bi de hemen büyüyorlar sonra yer kalabalığı oluyor

Biz birde tayinli çalışıyoruz ya ben herşeyi minimal yapmaya çalışıyorum kendi evimde de hepsi taşınırken başa bela çünkü
Çok haklısın bende hiç sevmem kalabalığı,,,, o zaman sende hepsini giydirme zaten çabuk büyüyecek elinin altında kalsın bebek görmeye filan giderken götürürsün

Çok haklısın bende hiç sevmem kalabalığı,,,, o zaman sende hepsini giydirme zaten çabuk büyüyecek elinin altında kalsın bebek görmeye filan giderken götürürsün
Ay aynı şeyi annem dedi biz ikinci çocuk istemiyoruz eşimle ortak düşünce bu annemde ya bebek görmeye götürürsün ya çocuk esirgeme kurumuna veririz dedi

Ay aynı şeyi annem dedi biz ikinci çocuk istemiyoruz eşimle ortak düşünce bu annemde ya bebek görmeye götürürsün ya çocuk esirgeme kurumuna veririz dedi
Bence de mantıklı
Kız 2. Yi yapmazsam ben yapmazdım valla büyük kızım 11.5 yaşındaydı 2. Yi doğurduğumda

Büyük kızım çok istediiii
Hahaha bak aynı şeyi bir arkadaştan daha duydum oğlu 12 yaşında oda demiş ki ya eve köpek alın ya kardeş istiyorum . Kadınında annesi yapın ben bakarım demiş kadın 40 yaşında 2.yi yaptı . Aman allah sağlık versin de kısmet bu işler hayırlısı

Günde 1-2 kere sütünü sagip biberonla vermeni tavsiye ederim.Erkek çocukları biberon emzik almamak için fazlaca direncliler bence☺

Bugün nerdeyse 1 ay sonra hastane dışında dışarıya çıktım.Oglumun sinav haftası çok bunaldı,sinemaya getirdik,fanusta balık istiyordu çok zamandır onu aldık,gratis indiriminden yararlandik stokluk,şampuan,oğluma bebe şampuanı bize normal şampuan,duş jeli,pamuk,ıslak mendil,diş fırçası,yara bandı,gözlük silme mendili falan aldık indirimsiz hali 220 tl indirimli 110 tl ödedik.1 yıl yeter şampuanlar ve duş jelleri.
50 tl petsop,32 tl sinema,55 tl yemek,15 tl file market sebze ve yeşillik.Cook harcadık malesef yine

Hiç duymamıştım bu hafta emzirme haftasıymış bende bakıyorum bunuda arastırıyım
denedım bi kere sımdılık begendım canım on kademeli vakumu, phılıpsı denemıstım daha az geldı bana gucu
Günde 1-2 kere sütünü sagip biberonla vermeni tavsiye ederim.Erkek çocukları biberon emzik almamak için fazlaca direncliler bence☺
denıcem ara ara ben de artık hıc bılmıyor cunku

Biz birde tayinli çalışıyoruz ya ben herşeyi minimal yapmaya çalışıyorum kendi evimde de hepsi taşınırken başa bela çünkü
Valla canım ben olsam dagıtırım sormuyorlar madem gerçekten çoğu giyilmiyor. onların çabuk buyuyolar her mevsim giydirilmiyir ekstra olanları yakın arkadaşlarıma verirdim ben olsam kiraciyim. bende fazla eşya hiç sevmiyorum kaynanama kalsa hiç bise verme diyo ayikladigim halde inan birsürü şey var bide soruyor bazen ya başka çocuk olursa diye ya olan kız olursa erkek şeyi diyorum bide tedaviyle kaldık keşke olsa normal diyorum kıyafet düsüneyim tek derdim o olsun

Gratis e gittim aksam saati 8 i geçiyordu geldim saat 9 avm dibimde esimde oyalandin dio ddim al bak resim cektim rahat 40 50 kisi vardi onumde hic bu kadar kkalabalik görmemiştim millet doldurmuş ben bebek sabunu makyaj temizleme mendili jöle dudak balm babet çorabi aldim 45 tuttu 22.5 ödedim ama pertim artık böreği yaptim sabah piscek

Bakalım eğer giyinilecek nitelikte olursa giyer yoksa giyecek çocuk dolu

Bence de fazla giyilmiyor çünkü bebekler hemen büyüyorlar,,,, ama benim büyük kızma bir sürü hediye gelmişti İnan ki çoğunu 1 kere giydirebildim hediye götürdüklerim de oldu,,,, sonrasında hurca kaldırdım 2. Kızımda sadece hastane çıkışı almıştım o da kızdı,,,, aradan 11.5 sene geçmesine rağmen tertemiz yepyeni duruyordu
Gece gece uykum gelmedi. Bütün mutfağı elden geçirdim 4 koca torba kap kaçak çıkardım hepsini de attım.
Dolaplar ferahladı ohh misss
Ohhhhh misss gibi olmuştur eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…