Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın sabah 7 den beri ayaktayız eşim nöbet dönüşü tahinli aldı 11 TL . Ordu evinde yiyeceğiz hava alalım dedik

Tünaydinn :) sabah 7bucukta uyandık ancak yazabiliyorum. Arkadaşım bende kaldı dün, güzel bi akşam oldu sohbet muhabbet.

Kahvaltı yaptık arkadaşımı uğurladım ortalığı topladım çocuğu uyutuyorum, uyanınca işlere girişicem.

Dün biraz harcamam oldu bugün harcamasız geçiricem evde herşey var

40 TL eşim maaşa kadar olan sigarasını aldı . 20 TL iş yerine ekmek almak için para çektik. 37 TL kantinden alışveriş yaptım makarna tel şehriye arpa şehriye filan aldım depoya koyarım elimin altında durur . Yemek yiyeceğiz

Ne zaman göreve baslıycan rapor falan almıycan mı hiç
18ekımde dogum ıznı bıtıyor pesıne senelik iznimi alıcam ıns 11kasım dönüş
rapor mühim bıse olmadıkca dogru bulmuyorum sonucta bu saglık için verılmıs bir hak bu, alamayan insanların hakkına girmiş olunuyor bence,tabi bu benim sahsi fikrim,olurda ben de sonradan alırsan hak yemıs olurum yani kendim içinde gecerli sözlerim

Selam kızlar bugünkü harcama
Bez,, ıslak mendil,,, cola,,,, kömür,,,beyaz peynir,,,çikolata,,,oreo ,,, ekmek,,,,içe tea ,,,toplam harcama 120 tl

Kızlar yaaaa kızım bu arada koltuğun yastığına zeytin yağı damlattı 3. 4 damla kadar o an elimde ıslak mendil vardı sildim ama leke kaldı ne yapmam lazım

Yaaa A101 de vıkıng marka yağ çözücü satılıyor turuncu o işe yarar belki

Bende yeni keşif ettim zaten
Zaten bugün var yaaaa kızım tam bir sakardı
Zeytinyağı döktü
Masada yemek yerken su şişesini devirdi
Tepsiyi kaldırırken 2 tane bardak kırdı her yer cam
Salonun kapısını açmak isterken kolu kitlendi eşimle ben içerde kaldık büyük kız dışarda artık tekmeleye tekmeyele kapıyı kırarak açtı

Tüh ya tüm aksilikler bugüne denk gelmiş

Bulasik parlatıcısı yada tableti sicak suda eritip dene canim ben halıya cay kahve dökülünce bunlarla siliyorum anında cikiyo

Bulasik parlatıcısı yada tableti sicak suda eritip dene canim ben halıya cay kahve dökülünce bunlarla siliyorum anında cikiyo
Yaa aslında nette okudum ama güvenemedim kidenesem mi yaaaaa parlatıcım yokta tableti yapsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…