- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.761
Ne zaman göreve baslıycan rapor falan almıycan mı hiçdenedım bi kere sımdılık begendım canım on kademeli vakumu, phılıpsı denemıstım daha az geldı bana gucu
denıcem ara ara ben de artık hıc bılmıyor cunku
18ekımde dogum ıznı bıtıyor pesıne senelik iznimi alıcam ıns 11kasım dönüşNe zaman göreve baslıycan rapor falan almıycan mı hiç
Yaaa A101 de vıkıng marka yağ çözücü satılıyor turuncu o işe yarar belkiSelam kızlar bugünkü harcama
Bez,, ıslak mendil,,, cola,,,, kömür,,,beyaz peynir,,,çikolata,,,oreo ,,, ekmek,,,,içe tea ,,,toplam harcama 120 tl
Kızlar yaaaa kızım bu arada koltuğun yastığına zeytin yağı damlattı 3. 4 damla kadar o an elimde ıslak mendil vardı sildim ama leke kaldı ne yapmam lazım
Tamam canım hemen yarın alayım çok kötü duruyor yaaaaaaYaaa A101 de vıkıng marka yağ çözücü satılıyor turuncu o işe yarar belki
Ben onu çok beğendim herşeye kullanıyorum bence kesin işe yarayacakTamam canım hemen yarın alayım çok kötü duruyor yaaaaaa
Ben hiç kullanmadım genelde aspirin kullanıyorumBen onu çok beğendim herşeye kullanıyorum bence kesin işe yarayacak
Bende yeni keşif ettim zatenBen hiç kullanmadım genelde aspirin kullanıyorum
Zaten bugün var yaaaa kızım tam bir sakardıBende yeni keşif ettim zaten
Tüh ya tüm aksilikler bugüne denk gelmişZaten bugün var yaaaa kızım tam bir sakardı
Zeytinyağı döktü
Masada yemek yerken su şişesini devirdi
Tepsiyi kaldırırken 2 tane bardak kırdı her yer cam
Salonun kapısını açmak isterken kolu kitlendi eşimle ben içerde kaldık büyük kız dışarda artık tekmeleye tekmeyele kapıyı kırarak açtı
Evet canım amannnn. Sağlık olsun napalımTüh ya tüm aksilikler bugüne denk gelmiş
Bulasik parlatıcısı yada tableti sicak suda eritip dene canim ben halıya cay kahve dökülünce bunlarla siliyorum anında cikiyoSelam kızlar bugünkü harcama
Bez,, ıslak mendil,,, cola,,,, kömür,,,beyaz peynir,,,çikolata,,,oreo ,,, ekmek,,,,içe tea ,,,toplam harcama 120 tl
Kızlar yaaaa kızım bu arada koltuğun yastığına zeytin yağı damlattı 3. 4 damla kadar o an elimde ıslak mendil vardı sildim ama leke kaldı ne yapmam lazım
Yaa aslında nette okudum ama güvenemedim kiBulasik parlatıcısı yada tableti sicak suda eritip dene canim ben halıya cay kahve dökülünce bunlarla siliyorum anında cikiyo
Dene canim neden güvenemedin ki yağ icin en iyi çözüm bulasik sabunu bence yap bak pişman olmayacaksın bana güvenYaa aslında nette okudum ama güvenemedim kidenesem mi yaaaaa parlatıcım yokta tableti yapsam mı acaba
Tamam kızzz hemen kalkıyorum yazarım sonucıDene canim neden güvenemedin ki yağ icin en iyi çözüm bulasik sabunu bence yap bak pişman olmayacaksın bana güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?