Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Harcamasız gün planım tutmadı.

Oğluma muz avokado ve paket balon, eve limon ve 1litrelik içecek aldım. 27 tl tuttu hepsi.

Kısmet yarına :))

Cifin leke uzmanı var benim çok işime yarıyor kumaşada leke vermiyor fiyatıda uygun bir dene istersen

Daha varmış.yani çocuga baglı olarak alınabilir saglıkla ilgili sorunu olmadıkça doğru düşünüyosun bencede

Daha varmış.yani çocuga baglı olarak alınabilir saglıkla ilgili sorunu olmadıkça doğru düşünüyosun bencede
keske devletımız daha cok ızın hakkı verse de daha cok kalabılsek bebegımızle, eger ben buyuteyım dıyorsak ucretsız ızın secenegı var ama benim butcem musait olmadıgı için kullanamıyorum, raporda almadıgımdan paşa paşa işe gitmem gerekiyor üzülüyorum ama Rabbim saglık versin ne yapalım

Günaydın güzel bereketli bir hafta olması dileği ile Dün ordu evinde yemek yedik 40 TL oha dedim ya ortada vallahi birşey yok zam gelmiş anladım sonra tayine giden arkadaşımız vardı evlerini daha götürmemişlerdi onlar gelmiş eşyaları gitmiş ordu evinde buluştuk çay kahve içtik 12 TL mi ne . Hava dün akşam serindi biraz üşüdüm ben . Bugün elektrik doğalgaz filan kapattıracaklarmış kız bende sana geleyim dedi bende olur kahvaltı yaparız dedim kesin değil haber veririm dedi tmm dedim hala ses yok sanırım gelmeyecek bende uyumak istiyordum bekledim uykum da kaçtı eve gelirken domates salatalık ekmek soğan aldık 10 TL verdik . Akşam için mantı çorbası, nohut pilav salata düşündüm. Birde browni yapacağım hem akşam çayla yeriz hemde eşim yarın nöbetçi iş yerine götürür iyi olur orada da ikram eder dedimben bu ay galiba 1 çeyrek daha alıyorum kızlar Cumartesi alıcam inşallah bakalım hafta içi terslik olmazsa biraz dikkatli harcama yapmak istiyorum. Daha doğrusu 50 TL eksik kalıyor çeyrek için bende maaştan eklerim para çarçur olmasın dedim

günaydın 4.5 tl harcayarak güne başladım bu haftasonu taşınacaktık temizliği zor bitirdik nakliyeciler hep doluymuş şansımıza eşim birkaç yeri daha arayacak bakalım inşallah çabuk taşınırız kendimiz götürdük biraz ama olmuyor

Ücretsiz izin alamıyor musun

Burada yazmışsın şimdi gördüm kredi falan mı ödüyorsunuz ilk bir seneyi bebeğinle gecirmelisin bence bebeğin ilkleri bu yıl içinde oluyor hepsine şahit olursun.anneye bağlanma da bu ilk sene içerinde oluyormuş
Tabi senin tercihin ben çevremde de hep böyle tavsiye ediyorum

evet evımız kira ve arac kredisi ödüyoruz.ben de ısterım bırlıkte olmak.
su acıdan bıraz rahatım yeni ıs yerım uzak degıl ogle tatılınde eve gelıcem, sonra 1de gıdıp 2de cıkıcam ınsAllah ısten 6ay bu sekılde süt iznınden dolayı.

Canimm 6 ay degil cocuk 6 aylik olana kdr 3 saat. Sonraki alti ay 1.5 saate dusuyor. Idare ile gorustunmu?

Canimm 6 ay degil cocuk 6 aylik olana kdr 3 saat. Sonraki alti ay 1.5 saate dusuyor. Idare ile gorustunmu?
insan kaynaklarında arkadasım ona da sordum ben canım mevzuatta dogum iznin bittiği tarihten sonraki 6ay dıye gecıyor kendımde baktım.ondan sonra da 6ay 1.5saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…