- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.781
Tamam kızzz hemen kalkıyorum yazarım sonucı
Cifin leke uzmanı var benim çok işime yarıyor kumaşada leke vermiyor fiyatıda uygun bir dene istersenSelam kızlar bugünkü harcama
Bez,, ıslak mendil,,, cola,,,, kömür,,,beyaz peynir,,,çikolata,,,oreo ,,, ekmek,,,,içe tea ,,,toplam harcama 120 tl
Kızlar yaaaa kızım bu arada koltuğun yastığına zeytin yağı damlattı 3. 4 damla kadar o an elimde ıslak mendil vardı sildim ama leke kaldı ne yapmam lazım
Daha varmış.yani çocuga baglı olarak alınabilir saglıkla ilgili sorunu olmadıkça doğru düşünüyosun bencede18ekımde dogum ıznı bıtıyor pesıne senelik iznimi alıcam ıns 11kasım dönüş
rapor mühim bıse olmadıkca dogru bulmuyorum sonucta bu saglık için verılmıs bir hak bu, alamayan insanların hakkına girmiş olunuyor bence,tabi bu benim sahsi fikrim,olurda ben de sonradan alırsan hak yemıs olurum yani kendim içinde gecerli sözlerim
keske devletımız daha cok ızın hakkı verse de daha cok kalabılsek bebegımızle, eger ben buyuteyım dıyorsak ucretsız ızın secenegı var ama benim butcem musait olmadıgı için kullanamıyorum, raporda almadıgımdan paşa paşa işe gitmem gerekiyor üzülüyorum ama Rabbim saglık versin ne yapalımDaha varmış.yani çocuga baglı olarak alınabilir saglıkla ilgili sorunu olmadıkça doğru düşünüyosun bencede
Canım sildim bayağı bi çıktı ama biraz su damlası gibi kaldıbekliyoruuum
Bakim canım markette varsa alırımCifin leke uzmanı var benim çok işime yarıyor kumaşada leke vermiyor fiyatıda uygun bir dene istersen
Ücretsiz izin alamıyor musun18ekımde dogum ıznı bıtıyor pesıne senelik iznimi alıcam ıns 11kasım dönüş
rapor mühim bıse olmadıkca dogru bulmuyorum sonucta bu saglık için verılmıs bir hak bu, alamayan insanların hakkına girmiş olunuyor bence,tabi bu benim sahsi fikrim,olurda ben de sonradan alırsan hak yemıs olurum yani kendim içinde gecerli sözlerim
yok cnım suan bütcem buna uygun degıl evimizde kira.arac kredısı ödüyoruz.Ücretsiz izin alamıyor musun
Burada yazmışsın şimdi gördüm kredi falan mı ödüyorsunuz ilk bir seneyi bebeğinle gecirmelisin bence bebeğin ilkleri bu yıl içinde oluyor hepsine şahit olursun.anneye bağlanma da bu ilk sene içerinde oluyormuşkeske devletımız daha cok ızın hakkı verse de daha cok kalabılsek bebegımızle, eger ben buyuteyım dıyorsak ucretsız ızın secenegı var ama benim butcem musait olmadıgı için kullanamıyorum, raporda almadıgımdan paşa paşa işe gitmem gerekiyor üzülüyorum ama Rabbim saglık versin ne yapalım
Ayyy evet burda da bayağı bi yağmur yağdıGünaydın herkese bugün pazara gidilecek markete de tabi. Hava kapalı oglumla evdeyiz bugün ❤
evet evımız kira ve arac kredisi ödüyoruz.ben de ısterım bırlıkte olmak.Burada yazmışsın şimdi gördüm kredi falan mı ödüyorsunuz ilk bir seneyi bebeğinle gecirmelisin bence bebeğin ilkleri bu yıl içinde oluyor hepsine şahit olursun.anneye bağlanma da bu ilk sene içerinde oluyormuş
Tabi senin tercihin ben çevremde de hep böyle tavsiye ediyorum
evet evımız kira ve arac kredisi ödüyoruz.ben de ısterım bırlıkte olmak.
su acıdan bıraz rahatım yeni ıs yerım uzak degıl ogle tatılınde eve gelıcem, sonra 1de gıdıp 2de cıkıcam ınsAllah ısten 6ay bu sekılde süt iznınden dolayı.
insan kaynaklarında arkadasım ona da sordum ben canım mevzuatta dogum iznin bittiği tarihten sonraki 6ay dıye gecıyor kendımde baktım.ondan sonra da 6ay 1.5saatCanimm 6 ay degil cocuk 6 aylik olana kdr 3 saat. Sonraki alti ay 1.5 saate dusuyor. Idare ile gorustunmu?
analık izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt izniCanimm 6 ay degil cocuk 6 aylik olana kdr 3 saat. Sonraki alti ay 1.5 saate dusuyor. Idare ile gorustunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?