- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.801
evet bu sekıldeanalık izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt izni
ben yarım gün olarak kullandım çalıştıgımız kurum merkezde gelmemiz zaten en erken yarım saat sabah gelip öğlen çıkıyordum bütün anneler izinleri öyle kullanmış bende öyle kullandım umarım seninde müdürün ya da başkanın öğleden sonra gelme der çocugunla güzel vakit geçirisinevet bu sekılde
Insallah canimmpure hazel canım benim hedefim 100 gramdı daha fazla biriktirdim sanırım elimizdeki dolarları ve gramları bozdurduk nakit olanda vardı yaklaşık 30 bin oldu bundan sonra birikim çok zor gibi en azından 3-4 ay ödemeleri düzene sokana kadar bişey yapamam sonra yine devam edicem biriktirmeye satılıga çıkardık evi onu satarsak benim çektiğim ihtiyaç kredisini kapatıp eşimin çektigi konut kredisininde yarısını yatıralım diyorum.allah yardım eder inşallah çabuk satılsın ev
cogu arkadas oyle yapmıs farklı kurumlarda ama bızım kurumda kullanan arkadasım yok bı soracagım bakalım daire baskanımıza, sansıma ben ızındeyken göreve basladı hepsi tanısmadım hiç eskisi olsaydı nazım gecer rıca ederdım, kadınmıs ınsAllah annenin halinden anlarben yarım gün olarak kullandım çalıştıgımız kurum merkezde gelmemiz zaten en erken yarım saat sabah gelip öğlen çıkıyordum bütün anneler izinleri öyle kullanmış bende öyle kullandım umarım seninde müdürün ya da başkanın öğleden sonra gelme der çocugunla güzel vakit geçirisin
ıkıye bolerekte kullanılabılıyor canım benım arkadasımda 10.5ta cıkıyodu ogle tatıle,ogleden sonrada 3.5ta cıkıyorduNiye aklimda oyle kalmis anlamadim simdi baktim evet kizlar haklisiniz
Bir arkadasim sabah 9da geliyor cocuk hic uyumuyormus oglen 3te cikiyor
Büyük Geç miş olsunZaten bugün var yaaaa kızım tam bir sakardı
Zeytinyağı döktü
Masada yemek yerken su şişesini devirdi
Tepsiyi kaldırırken 2 tane bardak kırdı her yer cam
Salonun kapısını açmak isterken kolu kitlendi eşimle ben içerde kaldık büyük kız dışarda artık tekmeleye tekmeyele kapıyı kırarak açtı
Maaşallah canım,pure hazel canım benim hedefim 100 gramdı daha fazla biriktirdim sanırım elimizdeki dolarları ve gramları bozdurduk nakit olanda vardı yaklaşık 30 bin oldu bundan sonra birikim çok zor gibi en azından 3-4 ay ödemeleri düzene sokana kadar bişey yapamam sonra yine devam edicem biriktirmeye satılıga çıkardık evi onu satarsak benim çektiğim ihtiyaç kredisini kapatıp eşimin çektigi konut kredisininde yarısını yatıralım diyorum.allah yardım eder inşallah çabuk satılsın ev
Kendini çok sıkma biraz akışına bırak ve bukadar yüklenme kendine lütfen. Bu söylediklerimin acısını bebeğini kucağına alıp gergin agresif kolik bir bebek olduğunda anlarsın.Bizzat tecrübe ettim.Hamilelikte ne kadar sakin,dingin,rahat olursan yavaş bir hayatın olursa bebegin okadar sakin doğacak.Suan bütün bu sıkıntıların bebeğine yansıyor.Birde esin sana fazla yükleniyor gibi geldi misafir v.s konularında.Nasil olsa tucenin cekeri var diyor sanırım.Lutfen yazdıklarımı yanlış anlama,Ilk hamileliğim iş stresi,ev stresi,kv v.s stresi derken kolik sürekli ağlayan,gecesi gündüzü olmayan,kucatan bir saniye bile bırakmadığımiz bir bebekti oğlum.Sabah komşum aradı kızını okula götürecek oğlu 9 aylık uyuyormuş bana iner misin biraz dedi bende indim . O sıra arkadaşım aradı geliyorum kahvaltıya diye . Komşum gelince eve çıktım kahvaltı hazırladım arkadaşım geldi kahvaltı yaptık . O gitti kahvaltıyı kaldırdım balkonda rüzgardan saksı devrilmiş balkon temizledim evi süpürüp sildim . Komşu oğlanı bana bıraktı kızı almaya gitti . Kek yaptım nohut pilav salata masa derken saat 17:00 oldu . 17:30 da eşim geldi daha masaya oturmamıştık bile şubeden dengesiz arkadaş aradı akşama evdeyseniz size geliyoruz diye eşimde tmm dedi yemeği yedik bulaşık makinası full doluydu hemen çalıştırdım az uzandım birazdan gelirler lojmanda toplantı varmış ona katılıp geleceklermiş akşam akşam varya öyle gerginim ki . Eşim iş yeri için 17 TL alışveriş yaptı 20 TL de ekmek alıyor geçen haftada 24 TL ekmek aldı ben altın filan alamam ya emin oldumöleceğim yoruldum artık bunaldım
Haklısın diyecek birşey yok . Ama biz gelene gelme diyemiyoruz işte sorun bu . Nerede hata yaptığımı bilemiyorum . Eşim yardım edeyim şöyle böyle diyor ama yeterli gelmiyor bir yere kadar oluyor . Ben kimseyi arayıp sana geleceğim diyemiyorum ama herkes bana çok rahat bunu söylüyor bilmiyorumKendini çok sıkma biraz akışına bırak ve bukadar yüklenme kendine lütfen. Bu söylediklerimin acısını bebeğini kucağına alıp gergin agresif kolik bir bebek olduğunda anlarsın.Bizzat tecrübe ettim.Hamilelikte ne kadar sakin,dingin,rahat olursan yavaş bir hayatın olursa bebegin okadar sakin doğacak.Suan bütün bu sıkıntıların bebeğine yansıyor.Birde esin sana fazla yükleniyor gibi geldi misafir v.s konularında.Nasil olsa tucenin cekeri var diyor sanırım.Lutfen yazdıklarımı yanlış anlama,Ilk hamileliğim iş stresi,ev stresi,kv v.s stresi derken kolik sürekli ağlayan,gecesi gündüzü olmayan,kucatan bir saniye bile bırakmadığımiz bir bebekti oğlum.
Şimdi bizzat eşim diyor,dinlen,sakin hareket et,herşeye kızıp sinirlenme,Birak ev kalsin,karnında bebekle sesini yükseltme v.s diyor sürekli.
Hatta bütün çevrem sakin ol diye telkinde bulunuyor,bende kendi capimda,planlı,programlı,düzenli saatli bir yasam tarzım olduğu için gerilme diyor herkes.
Ilkinde tam tersi bir hayatım vardı ve bir-çok doktor kolik ve böyle sürekli ağlayan huzursuz bir bebek olmasının sonucunu buna bağladı.Tabi hayat bu herşey istediğimiz gibi olmuyor ama lütfen hayatini biraz daha yavaşlatıp,biraz daha sakin kalmaya çalışmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?