Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel canım benim hedefim 100 gramdı daha fazla biriktirdim sanırım elimizdeki dolarları ve gramları bozdurduk nakit olanda vardı yaklaşık 30 bin oldu bundan sonra birikim çok zor gibi en azından 3-4 ay ödemeleri düzene sokana kadar bişey yapamam sonra yine devam edicem biriktirmeye satılıga çıkardık evi onu satarsak benim çektiğim ihtiyaç kredisini kapatıp eşimin çektigi konut kredisininde yarısını yatıralım diyorum.allah yardım eder inşallah çabuk satılsın ev

evet bu sekılde
ben yarım gün olarak kullandım çalıştıgımız kurum merkezde gelmemiz zaten en erken yarım saat sabah gelip öğlen çıkıyordum bütün anneler izinleri öyle kullanmış bende öyle kullandım umarım seninde müdürün ya da başkanın öğleden sonra gelme der çocugunla güzel vakit geçirisin

Insallah canimm

cogu arkadas oyle yapmıs farklı kurumlarda ama bızım kurumda kullanan arkadasım yok bı soracagım bakalım daire baskanımıza, sansıma ben ızındeyken göreve basladı hepsi tanısmadım hiç eskisi olsaydı nazım gecer rıca ederdım, kadınmıs ınsAllah annenin halinden anlar

Niye aklimda oyle kalmis anlamadim simdi baktim evet kizlar haklisiniz
Bir arkadasim sabah 9da geliyor cocuk hic uyumuyormus oglen 3te cikiyor

Niye aklimda oyle kalmis anlamadim simdi baktim evet kizlar haklisiniz
Bir arkadasim sabah 9da geliyor cocuk hic uyumuyormus oglen 3te cikiyor
ıkıye bolerekte kullanılabılıyor canım benım arkadasımda 10.5ta cıkıyodu ogle tatıle,ogleden sonrada 3.5ta cıkıyordu

Merhaba hanimlar, yeni haftamiz guzel gecsin insallah. Cumartesi gunu toplu alisveris yaptik, et, pirinc, seker, un, sebze, meyve, kuruyemis, kahvaltilik aldik, toplam 230 dolar tuttu. Internette de 100 dolar harcadim, oglana iki kutu vitamin, klosete musluk, bir de oglana polis kostumu siparis verdik. Halloween (Cadilar bayrami) yaklasiyor, o gun okula herkes kostumlu geliyor, bu sene her seyin daha cok farkinda oldugu icin kendi giymek istedi, gecen sene istememisti. Ben super kahraman ister diye dusunurken polisi begendi.

evde yemeye bişey yok bütün bakliyatları yeni eve götürmüştüm.kahvaltı gibi hazırlarız sanırım ya da çiğköfte ayran alırım bugün hesap kitap yaptım açık var bende eşimde varsa ondan alırım kartı eksik yatırmak istemiyorum geçen aykini ayın 16nda yatırmam gerekiyordu unutmuşum izindeydim 17snde yatırdım hemen 20 tl faiz işlemiş şok oldum

Selam kızlar dünden beri kosturmacalı geçiyor günüm dün düğün vardı saç kestirdim 30 tl ddi 25 verdim ne çok pahalanmiş baya kisalttitdim omuz hizasindan az aşağı yaptırdım kendim fonledim ona ayrı para vermek istemedim aksam gec kalır gibiydik acele ederken eşim oğlanı indiriyordu kapıyı kapadım bi baktım anahtar yok içerde kapıda kalmış uğraştık anahtarla acamadik çilingir aradim neyseki gece de olsa geliyorum deyince gittik düğüne geldik 11 olmuştu nerdeyse adam geldi 10 saniyede açtı resmen 50 tl ona verdik icim acidi valla 100 de takı taktik orda oğlana biseler 10 tl battim valla düğün pahalıya patladı bize sağlık olsun ne diyim

Bugünde temizlik yaptim sil şükür makineleri açtım topladim türlü yaptim aksama bulgur pilavı pisirdim eşim gec gelcem ddi ona pirinc yapacaktım yarina yaparim artık yogurt salata yeriz oğlumla liste yaptim alınacaklar var bu ara para alcak eşim markete çıkarız el sabunu tarifi vardı ins. yarin deniycem doğal istiyorum oldukça ekonomik oluyormuş bide egzama var zeytinyağlı yapicam insallah

Büyük Geç miş olsun

Maaşallah canım,
Inşaallah çabuk satilsin, istediğin gibi olsun

Herkese iyi akşamlar
Bugün rapor uzatmaya gittik hastaneye 50 tl muayene ücreti ödedik.yöresel lezzetler sarkuterisine gittik zeytin ve 3 çeşit peynir azar azar 35 tl ödedik.Oglana çikolatalı gofret falan aldık 15 tl oraya ödedik.Manti sipariş etmiştim 60 tl oraya,10 tl katmer, yine harcamalara doyamadik yani

Sabah komşum aradı kızını okula götürecek oğlu 9 aylık uyuyormuş bana iner misin biraz dedi bende indim . O sıra arkadaşım aradı geliyorum kahvaltıya diye . Komşum gelince eve çıktım kahvaltı hazırladım arkadaşım geldi kahvaltı yaptık . O gitti kahvaltıyı kaldırdım balkonda rüzgardan saksı devrilmiş balkon temizledim evi süpürüp sildim . Komşu oğlanı bana bıraktı kızı almaya gitti . Kek yaptım nohut pilav salata masa derken saat 17:00 oldu . 17:30 da eşim geldi daha masaya oturmamıştık bile şubeden dengesiz arkadaş aradı akşama evdeyseniz size geliyoruz diye eşimde tmm dedi yemeği yedik bulaşık makinası full doluydu hemen çalıştırdım az uzandım birazdan gelirler lojmanda toplantı varmış ona katılıp geleceklermiş akşam akşam varya öyle gerginim ki . Eşim iş yeri için 17 TL alışveriş yaptı 20 TL de ekmek alıyor geçen haftada 24 TL ekmek aldı ben altın filan alamam ya emin oldum öleceğim yoruldum artık bunaldım

Hafta sonu hasta ziyaretine gittim 5 tl ye elma, 6 tlye yoğurt, 2tl ye ekmek aldım görürdüm, yemek de yapmıştım götürdüm,
Arkadaşa gittim 5 tl ye kahve aldım götürdüm 5 tl ye de eve kahve aldım.
Şoktan sıvıyağ, un,mercimek, az abur cubur, 2 pk indirimden kahvaltılık peynir aldık eşim kartla ödedi....
Bugün harcama yapmadım, çekmece düzenledim, şimdi biber turşusu yapacağım haber izlerken.
Oyun içinde oyun.....

Kendini çok sıkma biraz akışına bırak ve bukadar yüklenme kendine lütfen. Bu söylediklerimin acısını bebeğini kucağına alıp gergin agresif kolik bir bebek olduğunda anlarsın.Bizzat tecrübe ettim.Hamilelikte ne kadar sakin,dingin,rahat olursan yavaş bir hayatın olursa bebegin okadar sakin doğacak.Suan bütün bu sıkıntıların bebeğine yansıyor.Birde esin sana fazla yükleniyor gibi geldi misafir v.s konularında.Nasil olsa tucenin cekeri var diyor sanırım.Lutfen yazdıklarımı yanlış anlama,Ilk hamileliğim iş stresi,ev stresi,kv v.s stresi derken kolik sürekli ağlayan,gecesi gündüzü olmayan,kucatan bir saniye bile bırakmadığımiz bir bebekti oğlum.
Şimdi bizzat eşim diyor,dinlen,sakin hareket et,herşeye kızıp sinirlenme,Birak ev kalsin,karnında bebekle sesini yükseltme v.s diyor sürekli.
Hatta bütün çevrem sakin ol diye telkinde bulunuyor,bende kendi capimda,planlı,programlı,düzenli saatli bir yasam tarzım olduğu için gerilme diyor herkes.
Ilkinde tam tersi bir hayatım vardı ve bir-çok doktor kolik ve böyle sürekli ağlayan huzursuz bir bebek olmasının sonucunu buna bağladı.Tabi hayat bu herşey istediğimiz gibi olmuyor ama lütfen hayatini biraz daha yavaşlatıp,biraz daha sakin kalmaya çalışmanı tavsiye ederim.

Haklısın diyecek birşey yok . Ama biz gelene gelme diyemiyoruz işte sorun bu . Nerede hata yaptığımı bilemiyorum . Eşim yardım edeyim şöyle böyle diyor ama yeterli gelmiyor bir yere kadar oluyor . Ben kimseyi arayıp sana geleceğim diyemiyorum ama herkes bana çok rahat bunu söylüyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…