Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuce eşinin sana sormadan gelin demesi doğru değil
Bize de öyle geleceğiz diyen biri olursa eşim hanıma bir sorayım der benimle konuşur ona göre geri döner
O gün müsait değilsek başka bir gün kabul ederiz

Günü harcamasız kapadım çok mutluyum :))

Evi temizledim süpür sil toz al, banyo wc duşakabin temizle.

Sonra oğluma yemek yaptım yedirdim. Duş aldım , yarına nohut ısladım.

Herkese iyi akşamlar

Okul çıkışı köy ürünleri satan bir dükkana gittim.
16 tane köy yumurtası 20 tiydi aldım. Gerçek köy yumurtası haftalık geliyor ve az sayıda süt aldım 6 litre kaynatıp yoğurt yaptım.
Helal marketten Naturalive doğal sac boyası aldım 25 tl de o tuttu
Evi sil supur balkon yıka çamaşır katladım.
Elektrik faturamız 100 tl gelmiş bayağı düştü geçen aylara göre şaşırdım klima çalışmıyor diye sanırım.

Günaydın eşim işe gitti nöbetçi yarın akşam gelir. Bende yatağa geri girdim biraz uyumak istiyorum . Öğlen arkadaşlarım kısır yapalım diyorlardı bende kek yapmıştım götürürüm çayla yeriz demiştim ama 1 kalıp kekten eser kalmadı yapacak birşey yok . Eğer kısır yaparlarsa turşu götürürüm yeni turşum daha dönmedi ama diğerinden 1 kg kavanozda var . Bugün harcama yapmasak keşke diyorum belki süt alıp mayalayabilirim

Herkese günaydın
Bugün ev temizleyeceğim . Dünden az pırasa yemeği var öğlen yenir. Akşama nohut yemeği düşündüm bakalım... ıslarım sabahtan.
Dün akşam yufka çıkardım 3 tane yufka vardı buzlukta. Peynirli tava böreği yapacağım sabah. İnş bu söylediklerimi uygulayabilirim

Şimdiden hayırlı olsun canım, rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah,
Günaydın kızlar
Eşim geç gidecekti biraz kahvaltı yaptık, ardından hemen kahve içtik,
Aylık ortak bütçemizi çıkartmış onu verdi,
2500tl bana düşen kısmı büyüğün harçlığı da eklenecek 3000tl diyorum.
Kendi gun Harcamalarim ,Küçüğün 100tl benim vermem gereken haftalığı ,
Haftalık 200tl den mutfak desem birikime kalmaz,

Benim de yemeğim yok, ben de mi nohut yapsam
Ben de tekrar yatağa uzandım uyumak istiyorum tuce_tuce

Bende eşime hep neden herkes bize gelmek istiyor diye çok soruyorum oda sende hizmet var ikram var ondan diyor.Bizede bugün yada yarın bor aile ziyarete gelmek istiyor eşim kesinlikle çay ve kuru yemiş dışında bişey koymak yok servisi ben yada misafir bayan yapar durumun belli istemeyen begenmeyen gelmesin dedi.
Işte hata hayır diyememekte bizde diyemiyoruz.Benim durum vahim doktor hiç birşey yapmayacaksin dedi.Midem zaten kötü yemeği bile uyduruyoruz.Birde bu halde misafir gelmek istedi ziyaret adi altında.Yatiyorum biliyorlar aman dikkat et 3 ay diyorlar ama geleni istiyorlar niye çünkü hayır diyemiyoruz.

Bizde aynı işte eşimde bende hayır diyemiyoruz ben anlamıyorum bizi görmek sohbet etmek istiyorlarsa ordu evine çağırsınlar bir bardak çay 50 kuruş mis gibi içiliyor işte . Ben dün balkonda oturulmasını istemedim zorla balkona çıktılar . Çocukları tv nin orijinal kumandasını yere fırlattı ona bi sinir oldum. Balkona çıktılar zorla eşim diyor ki hadi üzerine hırka giyin gel artık bende çıktım oturmanın devamı orada oldu zaten . Birde apartman toplantısı yapmışlar ta 20:30 da geldiler valla kanepede uyudum onlar gelene kadar . Misafir ağırlamak zor değil bana göre ama ben bu aileye sinir oluyorum Çocuk 2 yaşında ayağında çorap balkona girip çıkıyor pis yani saksıdan toprağı almış çorapları toprak halıların üzerinden toprak topladım . Bu kadın geçen bir eve hoşgeldine gittik orada kendi çayımı aldım diye laf eden kadın. Kuruyemiş getiriyorum da balkona bi elinden alayım filan demiyor nefret ediyorum bundan. Önceden 4 çeşit akşam menüsü hazırlardım artık tek çeşit bitti bende hizmet

Günaydın,
kızlar ben de 2 gündür evdeyim yarın işe gidicem iş yerine gitme derdi olmayınca maalesef uyku tutmuyorrrr.. Bizim cadıyı okula bırakıp güzel yüksek ormanlık bir yer vardı oraya kahvaltıya gittik eşimle dün, akşamda kızımızla yemeğe çıktık kıyamayıp... Bugünde fırından poğaça açma vs aldık evde takılacağız.. Haftaya da tansiyonum vs yükselmezse Antalya ya gidelim dedik ama nasip bakalım

günaydın dün markete 45 koli bandı 10 çocuklara iç çamaşırı komşunun bebeğine hediye 60 ödedim hepsini kartla ödedim hiç nakit param yok

Bende hazırlığa ikrama üşenmiyorum asla.Yenende içilende gözüm yok Allah yenen yere verir.Ama oğlumun odası ve oyuncaklar dolabı çalışma masası kitaplığı birbirine giriyor.kutu oyunları var 10 takım kadar toplasan 1000 parca eder hepsi birbirine katılıyor onları ayırması 3 gün sürüyor, dahada yatak altına sola kaçanlar hariç.Banyoda el yıkayıp buzlu cam duşa kabine ıslak elleriyle el baskısı yapıyorlar,çocukların yedikleri içtikleri olduğu gibi yatakta yerlerde,mandalina kabuklarını tabak vermemişim gibi canım önüne soyuyorlar okadar yani.Tabi genelde arkadaş çevremizin çocuk yaş grubumuz aynı biz burda gurbetçi olduğumuz için çevremizde hep arkadaş kreş,iş,okul çevresinden edindiğimiz arkadaşlıklar olunca hep çocuklu.
Kısacası sonrası cinnet benim için.Oglumda üzülüyor hem oyuncaklarına zarar verildiği için hemde ben sesimi yükseltiyorum söyleniyorum toplarken,oğlumda koruyor anne yemin ederim ben yapmayın almayın diyorum, ama beni dinlemiyorlar diye sürekli ağlamaklı bir şekilde açıklama yapmaya çalışıyor yavrum.

Ev oturmasını pek sevmem zaten kimsemiz yok bulunduğumuz yerde kızım arkadaşlarıyla oynasın diye çağırır ya da gideriz o da çok değil ayda 1-2 yi geçmez. Nasıl dayanıyorsun her hafta misafir misafir tuce_tuce

Maaş yaklaştı Çok şükür elimde biraz para bile kaldı... parayı vermiş olsam eksilerdeydikkk...
bugün 2 gsm, doğalgaz ve aidat ödedim 180 tuttu yuvarlak hesap. Bizim burada dünden itibaren kalorifer yakılmaya başlandı, ama bizim ev henüz sıcak kaloriferler kapalı bakalım ne zaman başlarız kendimi kışa hazır hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…