- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.821
Tuce eşinin sana sormadan gelin demesi doğru değilSabah komşum aradı kızını okula götürecek oğlu 9 aylık uyuyormuş bana iner misin biraz dedi bende indim . O sıra arkadaşım aradı geliyorum kahvaltıya diye . Komşum gelince eve çıktım kahvaltı hazırladım arkadaşım geldi kahvaltı yaptık . O gitti kahvaltıyı kaldırdım balkonda rüzgardan saksı devrilmiş balkon temizledim evi süpürüp sildim . Komşu oğlanı bana bıraktı kızı almaya gitti . Kek yaptım nohut pilav salata masa derken saat 17:00 oldu . 17:30 da eşim geldi daha masaya oturmamıştık bile şubeden dengesiz arkadaş aradı akşama evdeyseniz size geliyoruz diye eşimde tmm dedi yemeği yedik bulaşık makinası full doluydu hemen çalıştırdım az uzandım birazdan gelirler lojmanda toplantı varmış ona katılıp geleceklermiş akşam akşam varya öyle gerginim ki . Eşim iş yeri için 17 TL alışveriş yaptı 20 TL de ekmek alıyor geçen haftada 24 TL ekmek aldı ben altın filan alamam ya emin oldumöleceğim yoruldum artık bunaldım
Şimdiden hayırlı olsun canım, rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah,Bu arada kızlar kayinbiraderim bize söz verdi arabasını satacak
Toyota Auris otomotik lpgli 33 binde.
85 bine anlaştık Aralık 15 gibi alacağız.
85 bin kredi çekeceğim malesef aylık 3180 gibi bir rakam ödeyeceğim
Benim de yemeğim yok, ben de mi nohut yapsamHerkese günaydın
Bugün ev temizleyeceğim . Dünden az pırasa yemeği var öğlen yenir. Akşama nohut yemeği düşündüm bakalım... ıslarım sabahtan.
Dün akşam yufka çıkardım 3 tane yufka vardı buzlukta. Peynirli tava böreği yapacağım sabah. İnş bu söylediklerimi uygulayabilirim
Valla ben kalktım bile ya uyuyamıyorumBenim de yemeğim yok, ben de mi nohut yapsam
Ben de tekrar yatağa uzandım uyumak istiyorumtuce_tuce
Bende eşime hep neden herkes bize gelmek istiyor diye çok soruyorum oda sende hizmet var ikram var ondan diyor.Bizede bugün yada yarın bor aile ziyarete gelmek istiyor eşim kesinlikle çay ve kuru yemiş dışında bişey koymak yok servisi ben yada misafir bayan yapar durumun belli istemeyen begenmeyen gelmesin dedi.Haklısın diyecek birşey yok . Ama biz gelene gelme diyemiyoruz işte sorun bu . Nerede hata yaptığımı bilemiyorum . Eşim yardım edeyim şöyle böyle diyor ama yeterli gelmiyor bir yere kadar oluyor . Ben kimseyi arayıp sana geleceğim diyemiyorum ama herkes bana çok rahat bunu söylüyor bilmiyorum
Bizde aynı işte eşimde bende hayır diyemiyoruz ben anlamıyorum bizi görmek sohbet etmek istiyorlarsa ordu evine çağırsınlar bir bardak çay 50 kuruş mis gibi içiliyor işte . Ben dün balkonda oturulmasını istemedim zorla balkona çıktılar . Çocukları tv nin orijinal kumandasını yere fırlattı ona bi sinir oldum. Balkona çıktılar zorla eşim diyor ki hadi üzerine hırka giyin gel artık bende çıktım oturmanın devamı orada oldu zaten . Birde apartman toplantısı yapmışlar ta 20:30 da geldiler valla kanepede uyudum onlar gelene kadar . Misafir ağırlamak zor değil bana göre ama ben bu aileye sinir oluyorumBende eşime hep neden herkes bize gelmek istiyor diye çok soruyorum oda sende hizmet var ikram var ondan diyor.Bizede bugün yada yarın bor aile ziyarete gelmek istiyor eşim kesinlikle çay ve kuru yemiş dışında bişey koymak yok servisi ben yada misafir bayan yapar durumun belli istemeyen begenmeyen gelmesin dedi.
Işte hata hayır diyememekte bizde diyemiyoruz.Benim durum vahim doktor hiç birşey yapmayacaksin dedi.Midem zaten kötü yemeği bile uyduruyoruz.Birde bu halde misafir gelmek istedi ziyaret adi altında.Yatiyorum biliyorlar aman dikkat et 3 ay diyorlar ama geleni istiyorlar niye çünkü hayır diyemiyoruz.
Bende hazırlığa ikrama üşenmiyorum asla.Yenende içilende gözüm yok Allah yenen yere verir.Ama oğlumun odası ve oyuncaklar dolabı çalışma masası kitaplığı birbirine giriyor.kutu oyunları var 10 takım kadar toplasan 1000 parca eder hepsi birbirine katılıyor onları ayırması 3 gün sürüyor, dahada yatak altına sola kaçanlar hariç.Banyoda el yıkayıp buzlu cam duşa kabine ıslak elleriyle el baskısı yapıyorlar,çocukların yedikleri içtikleri olduğu gibi yatakta yerlerde,mandalina kabuklarını tabak vermemişim gibi canım önüne soyuyorlar okadar yani.Tabi genelde arkadaş çevremizin çocuk yaş grubumuz aynı biz burda gurbetçi olduğumuz için çevremizde hep arkadaş kreş,iş,okul çevresinden edindiğimiz arkadaşlıklar olunca hep çocuklu.Bizde aynı işte eşimde bende hayır diyemiyoruz ben anlamıyorum bizi görmek sohbet etmek istiyorlarsa ordu evine çağırsınlar bir bardak çay 50 kuruş mis gibi içiliyor işte . Ben dün balkonda oturulmasını istemedim zorla balkona çıktılar . Çocukları tv nin orijinal kumandasını yere fırlattı ona bi sinir oldum. Balkona çıktılar zorla eşim diyor ki hadi üzerine hırka giyin gel artık bende çıktım oturmanın devamı orada oldu zaten . Birde apartman toplantısı yapmışlar ta 20:30 da geldiler valla kanepede uyudum onlar gelene kadar . Misafir ağırlamak zor değil bana göre ama ben bu aileye sinir oluyorumÇocuk 2 yaşında ayağında çorap balkona girip çıkıyor pis yani saksıdan toprağı almış çorapları toprak halıların üzerinden toprak topladım . Bu kadın geçen bir eve hoşgeldine gittik orada kendi çayımı aldım diye laf eden kadın. Kuruyemiş getiriyorum da balkona bi elinden alayım filan demiyor nefret ediyorum bundan. Önceden 4 çeşit akşam menüsü hazırlardım artık tek çeşit bitti bende hizmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?