- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.841
Anneleri neden birşey yapmıyor ben anlamıyorumBende hazırlığa ikrama üşenmiyorum asla.Yenende içilende gözüm yok Allah yenen yere verir.Ama oğlumun odası ve oyuncaklar dolabı çalışma masası kitaplığı birbirine giriyor.kutu oyunları var 10 takım kadar toplasan 1000 parca eder hepsi birbirine katılıyor onları ayırması 3 gün sürüyor, dahada yatak altına sola kaçanlar hariç.Banyoda el yıkayıp buzlu cam duşa kabine ıslak elleriyle el baskısı yapıyorlar,çocukların yedikleri içtikleri olduğu gibi yatakta yerlerde,mandalina kabuklarını tabak vermemişim gibi canım önüne soyuyorlar okadar yani.Tabi genelde arkadaş çevremizin çocuk yaş grubumuz aynı biz burda gurbetçi olduğumuz için çevremizde hep arkadaş kreş,iş,okul çevresinden edindiğimiz arkadaşlıklar olunca hep çocuklu.
Kısacası sonrası cinnet benim için.Oglumda üzülüyor hem oyuncaklarına zarar verildiği için hemde ben sesimi yükseltiyorum söyleniyorum toplarken,oğlumda koruyor anne yemin ederim ben yapmayın almayın diyorum, ama beni dinlemiyorlar diye sürekli ağlamaklı bir şekilde açıklama yapmaya çalışıyor yavrum.
Ev oturmasını pek sevmem zaten kimsemiz yok bulunduğumuz yerde kızım arkadaşlarıyla oynasın diye çağırır ya da gideriz o da çok değil ayda 1-2 yi geçmez. Nasıl dayanıyorsun her hafta misafir misafirtuce_tuce
bende hiç hazır hissetmiyorum hem maddi hem güç olarakMaaş yaklaştı Çok şükür elimde biraz para bile kaldı... parayı vermiş olsam eksilerdeydikkk...
bugün 2 gsm, doğalgaz ve aidat ödedim 180 tuttu yuvarlak hesap. Bizim burada dünden itibaren kalorifer yakılmaya başlandı, ama bizim ev henüz sıcak kaloriferler kapalı bakalım ne zaman başlarız kendimi kışa hazır hissetmiyorum
bende hiç hazır hissetmiyorum hem maddi hem güç olarak
amin inşallah perde işini ne yaptın bende salon için düşünüyorum fon perdem iyide tül lazım penceye takmış eşim yırtılmış bayaTaşınma telaşı yorgunluk haklısın canım en kısa zamanda keyifli günler başlar inşallah yeni yuvanızda
amin inşallah perde işini ne yaptın bende salon için düşünüyorum fon perdem iyide tül lazım penceye takmış eşim yırtılmış baya
Bence altın dönem dönem düşüyor ama az zaman sonra geri geldiği yere dönüyor kaç kere şahit olduk . Bu yüzden ben pek kaç TL olduğuna bakmadan alıyorumKızlar bu altın düşmez mi ki ilerleyen zamanlar da yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Aralık ayında en düşük seviyeye ulaşmıştı
Geçen yıl 5 ekimde bileziğin gramı 225 den almıştık,Kızlar bu altın düşmez mi ki ilerleyen zamanlar da yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Aralık ayında en düşük seviyeye ulaşmıştı
Özelden birsey sordum canim bakabilir misinBence altın dönem dönem düşüyor ama az zaman sonra geri geldiği yere dönüyor kaç kere şahit olduk . Bu yüzden ben pek kaç TL olduğuna bakmadan alıyorum
Aynen insana misafir gidiosan haset olma dilini gözünü bağla kadın hamile bide tuce sanki mecbur başkasını anlatan doğrudur senide anlatırBirak şunlari tugce. Arayi ac biran once.
Ayrica baskasinin lafini eden seninde lafini eder
Aynen öyle eşimle çok ciddi bir konuşma yapacağımAynen insana misafir gidiosan haset olma dilini gözünü bağla kadın hamile bide tuce sanki mecbur başkasını anlatan doğrudur senide anlatır
Canım benimde nakit biraz var almak istiyorum ama yarına kadar inşallah daha da yükselmezElimde nakit var birikimden ayrı. altının düşmesini bekliyorum. 250 civarına düşebileceğini umut ediyorum. hiç olmadı 260 gecenlerde de 266 ya kadar düştü yine öyle bir zamanını bekliyorum Aralık ayına kadar bekliyecegim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?