Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anneleri neden birşey yapmıyor ben anlamıyorum çocuk bu tarz şeyler yaparken annesi sigara içiyor oluyor hep bende hem servis yapıp hemde çocuk bakıyorum dün noktayı koydum gelmek gitmek yok artık

Dayandığım söylenemez bence kaizen iyice kafayı yedim

bende hiç hazır hissetmiyorum hem maddi hem güç olarak

amin inşallah perde işini ne yaptın bende salon için düşünüyorum fon perdem iyide tül lazım penceye takmış eşim yırtılmış baya

Çok kararsız kaldım yatak odasında balkona çıkılan yerde kartonpiyer var oraya perdelik şeklinde camın üstündeki kısım gibi aynı olsun diye tekrar kartonpiyer yaptıracağız. Ben biraz takıntılıyım en baştada o yüzden rustik yapmıştık 2si aynı olsun diye. Yatak odasının o tadilatını halledip salona ve yatak odasına tekrar fiyat istiycem.

7 TL süte para verdim 2 TL ekmek . Hemen gelip kaynattım sütü de mayalayacağım duş alıp arkadaşıma inerim biraz uzanayım da haberlere bakıyorum altın yine yükseliyor

Kızlar bu altın düşmez mi ki ilerleyen zamanlar da yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Aralık ayında en düşük seviyeye ulaşmıştı
Bence altın dönem dönem düşüyor ama az zaman sonra geri geldiği yere dönüyor kaç kere şahit olduk . Bu yüzden ben pek kaç TL olduğuna bakmadan alıyorum

Kızlar bu altın düşmez mi ki ilerleyen zamanlar da yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Aralık ayında en düşük seviyeye ulaşmıştı
Geçen yıl 5 ekimde bileziğin gramı 225 den almıştık,
Aralık ayında da banka hesabından 24 ayarı
225tlden almıştım,
Bozdurmadım onları
Bugün 280tl

Kızlar yaaaa bende altın alıcam ama bir 2 güne düşer mi biraz yoksa almalı mıyım

Benim kızımda kreşe başladı. 9-2 arası gidip geliyor. Onunda aylık 300-350 tl gibi bir masrafı olacak bundan sonra.

Canım benimde nakit biraz var almak istiyorum ama yarına kadar inşallah daha da yükselmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…