Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar nasılsınız. Bayadir yoktum. Bizim durumlar hala ayni. Eksi 900 deyiz. Bu ay 5 bin kadar kart borcu var ne kadarını öderiz bilmiyorum.
Canım allah yardımcıniz olsun bizim ekşi hesapta hala kapanmadı bin lira kaldı 2 bucuk binde kredi karti borcu var.

Bugunku harcamalarimiz 54 muayene ve ilac parasi (devlet hastanesi). 15 tlde markete gitti limon mandalina sigara boregi. Bir haftadir siddetli bas agrim var bugun saglik ocagina gittim tansiyonuma baktilar yuksek dediler hemen hastaneye gitmen lazim gebelik zehirlenmesi olabilir dediler. Hastaneye gittim tansiyonum 15e cikmis. Tahlil yaptilar allahtan tahlillerim temiz cikti ama idrar yollarinda yuksek oranda enfeksiyon varmis antibiyotik verdi doktorum. Bu gebeligimde 3cu antibiyotik oldu ve enfeksiyonum bir turlu gecmedi simdi birde tansiyon cikti bir hafta boyunca sabah aksam kontrol etmem lazim tansiyonumu. Iki yasinda oglum var cok hareketli uykusu da cok yok kimsede yok etrafimda yardim olabilecek. Bol bol istirahat dedi doktor ama bu durumda nasil istirahat edeyim aksama kadar oturtmuyor beni ufaklik. Canim sıkkın.

Cnm allah yardımcın olsun keşke yardımına birileri gelebilse de dinlenip iyileşsen...

Robot evi süpürdü bende lavaboları sildim klozetlerin sadece üstünün tozunu aldım.
Et, salata, mozaik pasta ,çok az da dünden pırasa var. Nohut dan vazgeçtim.
Bu ay hastane ve eczane harcamamız çok fazla oldu.
Bilgisayarın satılma parası 2750tl ve bozduruduğum 10gr bilezik parasından 1000tl vardı harcandı . İşsizlik maaşımız 2031tl kk larına harcandı. Annem de benim kk mı ödedi 2299tl
Elimizde nakit kalmadı pek gene kredi kartı ile ayı döndüreceğiz.
Bir dahaki ay kredi kartları yarı yarıya inecek...
Buzluktan tüketiyoruz ona rağmen market harcaması 1000tl üzerinde.
Benzini yarı yarıya az alıyoruz pek araba çıkarmıyoruz. Yoksa hiç yetmez. Bir dahaki ay ısınma faturası da eklenecek çünkü.

Alya robotu Bize gönder mutfağı süpürse yeter

Anneleri neden birşey yapmıyor ben anlamıyorum çocuk bu tarz şeyler yaparken annesi sigara içiyor oluyor hep bende hem servis yapıp hemde çocuk bakıyorum dün noktayı koydum gelmek gitmek yok artık
Anne müdahale etmiyor bende kendi oğlum üzerinden uyarıyorum ama fayda etmiyor çocuklar sonuçta alınmıyorlar üstlerine.

Bende istiyorum o robottaninşallah sağlıcakla bebisimizi kucağımiza aldığımızda hergun süpürmek şart olucak 2 çocuk ve çalışma hayatımla birlikte nasıl baş edicem acaba bu süpürme işiyle diye düşünüyorum şimdiden.
Tam olarak bütün evi supuruyormu tek başına?diğer odaya nasıl geçiyor.koktuk kanepe altları nasıl oluyor merak ediyorum

Bizimkinin 9cm yüksekliği. Çalışma modları var baya memnunum WiFi ile bağlanıp işteyken yönlendirebiliyorsun ben daha denemedim ev hanımıyım ya. Bizim salon kapısı yok o yüzden oda oda ben yönlendiriyorum. Ya da bariyer koyuyorum tekrar girmesin diye. Kurtarıcı gerçekten. Ben ev işlerine çok zorlanıyordum temizlikçi geliyordu şimdi robot hallediyor. Ayda ya da 2 ayda bir de ben derin temizlik yapıyorum.

Bütün Evi süpürüyor ve baya güçlü maşallah bir toz çıkıyor haZnesine anlatamam
Benimkinin taksiti daha bitmeden ustune kuma getiriyim robotu saka bi yana süpürgeyi yerinden kaldırmaya üşendim bugün cok ağır ya dikey süpürge lazim kırıntılar icin felan onu da simdi almak istemiyorum cok acil olmadığı icin

Bir de elektrikli ev aletleri fena pahalandı. Benim de tamire gidecek bir kaç tane küçük ev aletim var. Keşke zamlanmadan yenilerini alsaydım diyorum.

Markası ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…