- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.881
İlife cnmMarkası ne canim
Gecmis olsun, dikkat edin kendinize.Bugunku harcamalarimiz 54 muayene ve ilac parasi (devlet hastanesi). 15 tlde markete gitti limon mandalina sigara boregi. Bir haftadir siddetli bas agrim var bugun saglik ocagina gittim tansiyonuma baktilar yuksek dediler hemen hastaneye gitmen lazim gebelik zehirlenmesi olabilir dediler. Hastaneye gittim tansiyonum 15e cikmis. Tahlil yaptilar allahtan tahlillerim temiz cikti ama idrar yollarinda yuksek oranda enfeksiyon varmis antibiyotik verdi doktorum. Bu gebeligimde 3cu antibiyotik oldu ve enfeksiyonum bir turlu gecmedisimdi birde tansiyon cikti bir hafta boyunca sabah aksam kontrol etmem lazim tansiyonumu. Iki yasinda oglum var cok hareketli uykusu da cok yok kimsede yok etrafimda yardim olabilecek. Bol bol istirahat dedi doktor ama bu durumda nasil istirahat edeyim aksama kadar oturtmuyor beni ufaklik. Canim sıkkın.
Cok tesekkur ederimGecmis olsun, dikkat edin kendinize.
oy masAllah ben de sımdıden heves edıyorum dönsün diye ama dönüncede hiç yalnız bırakamayız yatakta falan kac aylık sızınkiMerhaba kizlar bir selam vereyim dedim, daha yeni oturabildim, yogundum bugun. Benim tospik kiz dun ilk defa dondu, ilk babasi gormus bana seslendi ama yetisemedim, sonra bir kere daha dondu ben de gordum. Oyle caba sarfettiki donmek icin, bedenini evirdi cevirdi
Esim de dediki oglanin ilklerini gorememistim en azindan kizinkileri goruyorum. Ben etkilenmedi diye dusunmustum ama demek ki icine atmis. Esim o zamanlar suan yasadigimiz yerdeydi ama ben doktorayi bitirebilmek icin baska sehirdeydim cocukla, esim haftasonlari gelebiliyordu sadece, iki sene boyle ayri yasadik, gercekten zor zamanlardi, Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.
Tam 4 aylik oldu birkac gun once, sizinki kac aylik. Evet, artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor.oy masAllah ben de sımdıden heves edıyorum dönsün diye ama dönüncede hiç yalnız bırakamayız yatakta falan kac aylık sızınki
Allah bagıslasın 2ay 20günlük bizimki deTam 4 aylik oldu birkac gun once, sizinki kac aylik. Evet, artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor.
Maşallah kaç aylık bebişMerhaba kizlar bir selam vereyim dedim, daha yeni oturabildim, yogundum bugun. Benim tospik kiz dun ilk defa dondu, ilk babasi gormus bana seslendi ama yetisemedim, sonra bir kere daha dondu ben de gordum. Oyle caba sarfettiki donmek icin, bedenini evirdi cevirdi
Esim de dediki oglanin ilklerini gorememistim en azindan kizinkileri goruyorum. Ben etkilenmedi diye dusunmustum ama demek ki icine atmis. Esim o zamanlar suan yasadigimiz yerdeydi ama ben doktorayi bitirebilmek icin baska sehirdeydim cocukla, esim haftasonlari gelebiliyordu sadece, iki sene boyle ayri yasadik, gercekten zor zamanlardi, Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.
4aylıkmıs canım seninki kac aylık oldu paşaMaşallah kaç aylık bebiş
allah kolaylık versin gündüz mü uyuyor prensesinGunaydin.
Sabaha kadar ayaktaydik
İlk kızım karnımda düzgün hareket etmezdi doğdu gerçekten çok akıllı usluyduBence kesin bizde yakında sabaha kadar ayakta olanlar kulubüne üye olacağızşimdiden karnımda geceleri büyük büyük hareketler yapıyor uyumuyor bence bende onu görmezden gelip zorla kendimi uyutuyorum
ah pure biz de ne sabahlamıstık bi aydır cok sukur daha ıyı her gun 5te uyanıyodu tamamen 10saat uyumadan gece durdugunu bılıyorumGunaydin.
Sabaha kadar ayaktaydik
Bizde kocamla zaten çok hareketli insanlarız bizim bebenin sakin olması zorduİlk kızım karnımda düzgün hareket etmezdi doğdu gerçekten çok akıllı usluydu
2. Kızım hiç durmaz gece gündüz tekmelerdi aynen şimdi de öyle hiç yerinde durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?