Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar bugün sabah bir makine camasir yikadim astim,aksamdan nohut ıslatmıştım onu haşladım yarın yemek yapıcam hazır olsun. Öğleden sonra oğlumla yakında olan görümceme gittik bayadır görüşemiyorduk bugün izin günüydü evdeydi.

Sadece yol parası giderim oldu ve giderken 2 adet ekmek aldım onlara.

Görümcem sağolsun yarım kilo kaçak çay (seylan) ve biraz köy tereyağı koydu gelirken. Şimdi oğlanı uyutuyorum , sonra ayaklarımı uzatıp biraz dinlenicem inşallah :)

Gecmis olsun, dikkat edin kendinize.

Merhaba kizlar bir selam vereyim dedim, daha yeni oturabildim, yogundum bugun. Benim tospik kiz dun ilk defa dondu, ilk babasi gormus bana seslendi ama yetisemedim, sonra bir kere daha dondu ben de gordum. Oyle caba sarfettiki donmek icin, bedenini evirdi cevirdi
Esim de dediki oglanin ilklerini gorememistim en azindan kizinkileri goruyorum. Ben etkilenmedi diye dusunmustum ama demek ki icine atmis. Esim o zamanlar suan yasadigimiz yerdeydi ama ben doktorayi bitirebilmek icin baska sehirdeydim cocukla, esim haftasonlari gelebiliyordu sadece, iki sene boyle ayri yasadik, gercekten zor zamanlardi, Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.

oy masAllah ben de sımdıden heves edıyorum dönsün diye ama dönüncede hiç yalnız bırakamayız yatakta falan kac aylık sızınki

Maşallah kaç aylık bebiş

günaydın dün 15 markette harcadım üzüm karnabahar elma armut süt ve 2 paket ayran aldım.işyerinde 1 kg siyah kuru üzüm aldım onada 20 tl verdim.Bugün kartımı evde unutmuşum iyi olmuş :)

Bence kesin bizde yakında sabaha kadar ayakta olanlar kulubüne üye olacağız şimdiden karnımda geceleri büyük büyük hareketler yapıyor uyumuyor bence bende onu görmezden gelip zorla kendimi uyutuyorum
İlk kızım karnımda düzgün hareket etmezdi doğdu gerçekten çok akıllı usluydu
2. Kızım hiç durmaz gece gündüz tekmelerdi aynen şimdi de öyle hiç yerinde durmuyor

İlk kızım karnımda düzgün hareket etmezdi doğdu gerçekten çok akıllı usluydu
2. Kızım hiç durmaz gece gündüz tekmelerdi aynen şimdi de öyle hiç yerinde durmuyor
Bizde kocamla zaten çok hareketli insanlarız bizim bebenin sakin olması zordu sakin değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…