- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.901
sıkıntısı ne pure gaz mıGunaydin.
Sabaha kadar ayaktaydik
Bizde 6. Ayımızın içindeyiz4aylıkmıs canım seninki kac aylık oldu paşa
Annenin durumuna göre de değişiyor canım ben büyük oğlumda çok gergindim ve 2 sene geceleri uyumadı oğlum. ikinci de akıllandım çok şükür bebekte sakin ama yine ara da bir canım sıkkın olunca o da uyumuyor hissediyor hemenah pure biz de ne sabahlamıstık bi aydır cok sukur daha ıyı her gun 5te uyanıyodu tamamen 10saat uyumadan gece durdugunu bılıyorumdoktora sordum ne beklıyodunuz bebek bu demıstı sımdı de uyku sevmıyo ama gece daha ıyı cok sukur masAllah
Bizim sularda yok sabahtan beri hemde kahvalti bulaşıgi da duruyoSular kesik kızlar ya binada hidrofor bozulmuş bize su gelmiyor elim sabunlu kaldı bir sürü hazır su harcadım ne olacak bilmiyorum
Geldi az hemen kovaya su aldım yaBizim sularda yok sabahtan beri hemde kahvalti bulaşıgi da duruyo
testte cıkmadıysa bıse olmaz ınsAllah canım bizim bebıste sarılık oldu sonra dustu cok sukur.2saatte bir emzirdim devamlıGündüz cok uyuyor.
Bir de dun gece cok gaz sancisi cekti.
Sarilik korkusuyla mamaya basladik. Hem emiyor hem mama
Hayirli olsun canim.15 grm bilezik aldım kızlar 4.000 tl
14 cikti canim.testte cıkmadıysa bıse olmaz ınsAllah canım bizim bebıste sarılık oldu sonra dustu cok sukur.2saatte bir emzirdim devamlı
bizim de 13 cıkmıstı canım aynı senin dedıgın gbı emzırdım dustu sukur,mamaya epey karsı doktorumuz yani süt yeterliyse tabi, sen de sütüm var dıyosun bana akıl vermek dusmez ama sütün varsa mamadan zıyade arttırmaya yönelsen canım,tabi ilerde yetmezse ben de mama verıcem de varken verme bence14 cikti canim.
Yatirmadi.
2 gun evde saat başi emzirdim. Kontrolde bitmis sariligi dedi.
Genel bir tahlil bakti tsh filan.birsey cikmadi..
Iste 14 cikinca korktuk artar diye.bizim de 13 cıkmıstı canım aynı senin dedıgın gbı emzırdım dustu sukur,mamaya epey karsı doktorumuz yani süt yeterliyse tabi, sen de sütüm var dıyosun bana akıl vermek dusmez ama sütün varsa mamadan zıyade arttırmaya yönelsen canım,tabi ilerde yetmezse ben de mama verıcem de varken verme bence
Sağol canımHayirli olsun canim.
Bende bilezik yaptiracagim biraz para var
Benim doktorum 11 çıktığında yatış yapıyordu canım sen bol bol emzir uyanmazsa bile topuğundan uyar mutlaka emzir14 cikti canim.
Yatirmadi.
2 gun evde saat başi emzirdim. Kontrolde bitmis sariligi dedi.
Genel bir tahlil bakti tsh filan.birsey cikmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?