Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin herkese kahvalti yaptik oglanla mutfagim karman corman. Yatagina koyup ise girismeyi dusunuyorum. Bugun harcama yapmayi dusunmuyorum. Paranin bereketi kalmamis ya sozde her sene iki sefer zam yapiliyor maaslara ama alim gucu yaridan fazlasiyla dustu.

Annenin durumuna göre de değişiyor canım ben büyük oğlumda çok gergindim ve 2 sene geceleri uyumadı oğlum. ikinci de akıllandım çok şükür bebekte sakin ama yine ara da bir canım sıkkın olunca o da uyumuyor hissediyor hemen

Sular kesik kızlar ya binada hidrofor bozulmuş bize su gelmiyor elim sabunlu kaldı bir sürü hazır su harcadım ne olacak bilmiyorum

14 cikti canim.
Yatirmadi.
2 gun evde saat başi emzirdim. Kontrolde bitmis sariligi dedi.
Genel bir tahlil bakti tsh filan.birsey cikmadi..
bizim de 13 cıkmıstı canım aynı senin dedıgın gbı emzırdım dustu sukur,mamaya epey karsı doktorumuz yani süt yeterliyse tabi, sen de sütüm var dıyosun bana akıl vermek dusmez ama sütün varsa mamadan zıyade arttırmaya yönelsen canım,tabi ilerde yetmezse ben de mama verıcem de varken verme bence

Iste 14 cikinca korktuk artar diye.
Simdi vermemeye basladim canim.
Gece sutum yetmedi 1 kez verdim mesala .gun boyunca vermedim. Sariligi atlatti sayilir gerek yok artik

Hayirli olsun canim.
Bende bilezik yaptiracagim biraz para var
Sağol canım
14 cikti canim.
Yatirmadi.
2 gun evde saat başi emzirdim. Kontrolde bitmis sariligi dedi.
Genel bir tahlil bakti tsh filan.birsey cikmadi..
Benim doktorum 11 çıktığında yatış yapıyordu canım sen bol bol emzir uyanmazsa bile topuğundan uyar mutlaka emzir

Merhabalar Eşim maaşı yapmış dün gece de nöbetçi diye bugün biraz erken geldi . Tavuk patates yaptım salata havuç tarator yaptım . Markete gittik fuse tea , kavun domates elma , ekmek 17 TL ödedik . Operasyon başladığı için izinler kapandı . Açılmazsa ne yaparız diye plan yapmaya başladım . Bebeğe alışveriş yapmamız lazım çünkü hayırlısı . Piyasanın gidişatını iyi göremiyorum ne yazık tehditler yine başladı. Bu yüzden hafta sonu elimdeki kalan paraya hemen altın alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…