Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltılık peynir, makyaj temizleme pamuğu, harnup pekmezi, sirke, aliminyum folyo aldım 110tl tuttu,
Fırında kuşbaşı et, patates, patlıcan türlü gibi yemek yaptım,
Mayalı poğaça yaptım, kızım okuldan gelince yeni pişiyordu çok mutlu oldu, ayran bahçeden taze biber ile doyurdu karnını,
Yarın hem babaanneme götürür, hem de bahçeye giderim, ıspanak ekmek ıstiyorum,
Maaşa kadar 50tl kaldı

Merhaba kızlar bugün eşimin izin günüydü beraberdik gün boyu. Öğleden sonra mahallede dolaşmaya çıktık çocuk biraz hava alsın diye. Çay kahve içtik 17 tl.

Eşim bi ara çocuğu dolaştırırken hazır pastalardan almış en ufağından 12 tl.

Çıkmadan nohut pilav yapmıştım akşam yemeği olarak. Tursu ayran vs yedik.

Yarın a101deki indirime bir bakacağım uygunsa stok için bir deterjan bir yumuşatıcı alabilirim

Günaydın gece uyuyamadık operasyon başladı eşimde bende neler yaşandığını tahmin ettiğimiz için daha geçen sene aynı şeyleri yaşadığımız için huzursuzuz aynı filmi izliyor gibiyim sanki . Eşimin nöbetçi olduğu gün sabah görümcem aramış demiş ki babam oğlunuza kendi adını koyacağınızı umuyor galiba eğer koymayacaksanız düzgünce söyleyin demiş eşime . Eşimde annesi ile konuşurken kv sormuş ne isim koyacaksınız diye eşimde biz tek isim koyacağız anne babam kendi adının konulmasını umuyor mu demiş . Kv de siz istediğiniz ismi koyun baban alınmaz demiş . Hafta içi salı gününe randevu alayım da kontrole gidip gelince ismini söyleyelim dedim eşime artık Oda söyleriz diyip duruyor icraat yok . Peynir çok az kaldı öğlen peynir kaşar alayım diyorum birkaç dolma biber etli dolma mercimek çorbası yapayım akşam için . Harcamasız gün geçmiyor

Günaydın herkese dün sıfır harcama
Bugün iğneye gideceğiz mutlaka harcama olur
Evde eksik çok deterjan eksiği çok,mutfakta da acil değil ama oradada eksikler var.
Kâğıt havlu,wc kağıdı,peçete,ıslak mendil hep sonlarını kullanıyoruz alınması lazım.Ama ben markete girince bi fena oluyorum.1 aydır evden çıkmadım hastane dışında
Maaşta rapora ve vergi dilimine girdi uçtu gitti.
Kredi kartları duruyor daha ancak oğlanın okul taksidi kredi taksidini ödedik kredi kartları kaldı totalde1500 tl civarında bir ödeme yapmamız lazım rapor parası kesintili ve parca parca yatiyor hesaplar şaştı iyice.
Bebisimiz ve oğluşmuz iyi olsunda inşallah bir şekilde cikariz işin içinden inşallah

Canım A101 de indirim var deterjan ve tuvalet kağıtlarında bak istersen

1 aile miasfirimiz geldi ve oğlanın odası savaş alanı gibi
Çocukta bıktı gittiklerinde yavrum direkt açıklama yapmaya çalışıyor bir taraftan toplamaya çalışıyor.Birak oğlum sen uyu biz babanla yarın toplarız dedim sarıldı hemen
Sana kızmıyorum meraketme dedim.

Günaydın kuzular
Mop için A101 e gittim 4 tane markete gittim tükenmişti. Sabah sabah boşuna yoruldum.
14.95tl ye kooperatifin antep fıstığını alıp çıktım.
Akşama ne pişirsem diye yazarken geçen yapmadığım nohutu yaparım sanırsam

günaydın dün akşam 15 tl markette harcandı 1.5 kg yogurt 1 tane günlük süt bitter çikolata 2 tane kek çocuklara 2 gofret sabahta zeytin simit biraz kalsik peynir aldım 13 te o tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…