Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tam temizlik yapacam camasir makine acacam sular kesildi iyi mi :) kaldım öyle.

Bugün biraz market harcaması yapmam gerek, kaşar peyniri,tuvalet kağıdı, ped, birkaç meyve sebze vs. İndirimde uygun deterjan bulursam deterjan yumuşatıcı da alırım. 100 tl civarında bir harcamam olur sanıyorum

Oglumla parka indik hava cok iyi. Son iyi günler galiba. Dönüşte bi kaç bisey alınacak hic para kalmadi kredi kartından para çektik 150 lira krem peynir su felan alincak. Allahtan hesap kesim tarihi gecti

Merhaba kizlar, benim biraz keyfim kacik. Sali aksami yemek cantami tren istasyonunda unuttum, cantamin yanimda olmadigini trenden inince hatirladim. Yemek kabima degil de icinde iste sagdigim sutlerim vardi, pompanin bir parcasi ve bunlari koydugum kucuk bir canta vardi onlara cok uzuldum, kayip ofisine de sordum ama oyle bir canta bulunmamis. Ustune annemlerin yaninda esimle de tartistim, cunku ben hep boyle dalginliklar yapiyorum, esim bir gun kendini de kaybedeceksin gibi gibi dalgasini gecti yine. Neyse sonra gonlumu aldi ama yarim litre sutum gitti ya (( Sanirim artik bir doktora gitmem lazim, bir degil iki degil bu yaptiklarim. Kizi da doktora goturdum her sey yolunda, 3 tane bacaktan igne yaptilar, bir de agizdan rotavirus icin damla verdiler, ah ne agladi ama sonra gecti.

Canim bi kan testi yaptır bence b 12 eksikliği unutkanlık yapıyor

Selam kızlar rabbim sınırlarımızı koruyan askerlere yardım etsin şehit haberi olmasın insallah sabah uyandik 10 u geçiyordu kahvalti faslı bitti oğluna insagramda takim 3 lü sweat aldim o geldi yıkamaya attim bi makine çamaşırla dun renkleri yikadim topladim kuruyanlari banyo lavabo cifledim kemikli et hasladim suyuna pirinc pilavibcacik türlü var az yeter oğlanı oglen doyurdum makine asip parka çıkardım gelirken şoka uğradık karton bardak muz kek 7 tk verdim bime uğradık orkid ekmek kahve 8 de buraya verdik eşim maaş alsın bekliom sivi yag ev kagidi fln dibi geldi kahvaltilik sucuk ve yumurta almam lazım zeytin kasar beyaz peynir var saolsun reçel kaynanamdan

Peki arkadaşlar bu ay kenara para koymayı planlıyor musunuz?

Ben 200tl kadar koyabilirim diye düşünüyorum.
ya da gram altın. Gram altın kenara koyup da faydasını gören var mı ?
Ben bi kaç aydır asla para ayıramıyorum taşınma isleri bizi tepe-taklak etti

Galiba bu ay bende ayiramicam veya cok az bir miktar olur.
Ben fiziki altin olarak biriktiriyorum. Zararim olmadi şu ana kadar.
Elimde tl var. En uygun yerden altina cevirmeyi dusunuyorum onu da ulasimiz
O sekil de de mantikli sonucta uzun vadeli düşününce hepsi aynı gibi..

Ben de bu ay şartları zorlasam da başlayacağım yoksa olmuyor..

Peki arkadaşlar bu ay kenara para koymayı planlıyor musunuz?

Ben 200tl kadar koyabilirim diye düşünüyorum.
ya da gram altın. Gram altın kenara koyup da faydasını gören var mı ?
Ben gelir gider tablomu oluşturdum yine . Ödemeleri yapacağız sonra oğlumun alışverişini yaptıktan sonra geriye kalan paraya çeyrek altın alacağım galiba 2 çeyrek alırım. Hep fiziki altın alıyorum asla zarar etmedim çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…