- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.961
Evet planlı davranmak daha iyi galiba ben de şöyle kaba taslak ödemelerimi düzenleyim sonra kenara koymayı düşüneyim belki daha fazla atarım kenaraBen gelir gider tablomu oluşturdum yine . Ödemeleri yapacağız sonra oğlumun alışverişini yaptıktan sonra geriye kalan paraya çeyrek altın alacağım galiba 2 çeyrek alırım. Hep fiziki altın alıyorum asla zarar etmedim çok memnunum
ayy ck uzuldum yaa valla süt sagarkenki ugras, bide bebeginin hakkı dusuncesi sütten bir damla ziyan olsa ben de cok üzülüyorumMerhaba kizlar, benim biraz keyfim kacik. Sali aksami yemek cantami tren istasyonunda unuttum, cantamin yanimda olmadigini trenden inince hatirladim. Yemek kabima degil de icinde iste sagdigim sutlerim vardi, pompanin bir parcasi ve bunlari koydugum kucuk bir canta vardi onlara cok uzuldum, kayip ofisine de sordum ama oyle bir canta bulunmamis. Ustune annemlerin yaninda esimle de tartistim, cunku ben hep boyle dalginliklar yapiyorum, esim bir gun kendini de kaybedeceksin gibi gibi dalgasini gecti yine. Neyse sonra gonlumu aldi ama yarim litre sutum gitti ya(( Sanirim artik bir doktora gitmem lazim, bir degil iki degil bu yaptiklarim. Kizi da doktora goturdum her sey yolunda, 3 tane bacaktan igne yaptilar, bir de agizdan rotavirus icin damla verdiler, ah ne agladi ama sonra gecti.
Aslinda degerlerim iyiydi sadece biraz demirim dusuktu ama tekrar baktirayim.Canim bi kan testi yaptır bence b 12 eksikliği unutkanlık yapıyor
Oyle gercekten, is arasinda kostur kostur sagiyorum, neyse artik daha dikkatli olacagim bakalim, saglik olsun. Uzulmeyin sizin de bebeginiz var, hissetmesin uzuldugunuzu.ayy ck uzuldum yaa valla süt sagarkenki ugras, bide bebeginin hakkı dusuncesi sütten bir damla ziyan olsa ben de cok üzülüyorum
Amiin allah yardımcımız olsunKizlar S.urfa da net çok iyi çekmiyor savaş korkutuyor bizleri. En çok burası etkileniyor !Allah yar ve yardımcımız olsun.Ordumuz muzaffer olsun inş. Geceleyin sela sesleri geliyor. Her an bir korku var yüreğimizde
Burda da internet tam çekmiyor (antakya)Kizlar S.urfa da net çok iyi çekmiyor savaş korkutuyor bizleri. En çok burası etkileniyor !Allah yar ve yardımcımız olsun.Ordumuz muzaffer olsun inş. Geceleyin sela sesleri geliyor. Her an bir korku var yüreğimizde
Allah yardımcımız olsun cnmKizlar S.urfa da net çok iyi çekmiyor savaş korkutuyor bizleri. En çok burası etkileniyor !Allah yar ve yardımcımız olsun.Ordumuz muzaffer olsun inş. Geceleyin sela sesleri geliyor. Her an bir korku var yüreğimizde
Haberin varmiydi alacağından canim banada eşimin hala kızı aldı ama samimiyiz ablam gibi saolsun ben seçtim o aldı kendileri ondan hariç şeylerde aldılar alma sen diye aradılar beni sağolsunlar kaliteliydi aldıkları hic verdmedim o ablanin aldıklarınıKv oğluma hastahane çıkışı filan satın almış biraz önce eşim aradı konuştular
Yooo yoktu şekerim ben yalı kazığı olduğum için bana soran olmuyorHaberin varmiydi alacağından canim banada eşimin hala kızı aldı ama samimiyiz ablam gibi saolsun ben seçtim o aldı kendileri ondan hariç şeylerde aldılar alma sen diye aradılar beni sağolsunlar kaliteliydi aldıkları hic verdmedim o ablanin aldıklarını
İsimi söylediniz mi canımKv oğluma hastahane çıkışı filan satın almış biraz önce eşim aradı konuştular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?