Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Keşke,
Koşturmacali bir gün geçirdim kızlar,
Zeytinler çıktı bizim burda, 2 kg kadar aldım, bahçeye gittim, ıspanak ekeceğim yeri temizledim, serptim tohumlari, maydanoz serptim,
Aldığım zeytinleri kırdım eve geldim, yakında bir pazar vardı, mısır domates salatalık, karnıbahar, patlıcan aldım,
45 tl harcadim
Namaz kıldım, yemek yiyorum,
Dolap yerleştirip, eşim ve kızım için pilav yapacam dünkü yemeğin yanına,
Bu arada duş alıp ağrı kesici içtim pert haldeyim

Evet planlı davranmak daha iyi galiba ben de şöyle kaba taslak ödemelerimi düzenleyim sonra kenara koymayı düşüneyim belki daha fazla atarım kenara

ayy ck uzuldum yaa valla süt sagarkenki ugras, bide bebeginin hakkı dusuncesi sütten bir damla ziyan olsa ben de cok üzülüyorum

ayy ck uzuldum yaa valla süt sagarkenki ugras, bide bebeginin hakkı dusuncesi sütten bir damla ziyan olsa ben de cok üzülüyorum
Oyle gercekten, is arasinda kostur kostur sagiyorum, neyse artik daha dikkatli olacagim bakalim, saglik olsun. Uzulmeyin sizin de bebeginiz var, hissetmesin uzuldugunuzu.

Kizlar S.urfa da net çok iyi çekmiyor savaş korkutuyor bizleri. En çok burası etkileniyor !Allah yar ve yardımcımız olsun.Ordumuz muzaffer olsun inş. Geceleyin sela sesleri geliyor. Her an bir korku var yüreğimizde
Burda da internet tam çekmiyor (antakya)
Allah yardımcımız olsun

Kv oğluma hastahane çıkışı filan satın almış biraz önce eşim aradı konuştular
Haberin varmiydi alacağından canim banada eşimin hala kızı aldı ama samimiyiz ablam gibi saolsun ben seçtim o aldı kendileri ondan hariç şeylerde aldılar alma sen diye aradılar beni sağolsunlar kaliteliydi aldıkları hic verdmedim o ablanin aldıklarını

Yooo yoktu şekerim ben yalı kazığı olduğum için bana soran olmuyor kaç kez rica ediyorum alışveriş yapmayın ben kendim istediğim ürünleri almak istiyorum dediğim halde inatla almış . Gidip 24 aylık zıbınlar almış oğlum askere giderken giyecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…