- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.981
İsimi söylediniz mi canımKv oğluma hastahane çıkışı filan satın almış biraz önce eşim aradı konuştular
Yoo söylemedik ben değil eşim söyleyecek oda söylemiyor bende öyle saldım kendimi ister söylesin ister söylemesin havasındayımİsimi söylediniz mi canım
Olsun canim sen daha küçükleri alirsin ben 40 mevlütünde 2 yaş kıyafet gelmişti bir kac parça üff ne zaman giycekki daha çok var derdim ay anam atmistim bi köşeye çocuk büyüyor göz açıp kapiyana kadar hiç unutmuyorum çocuk uzadı üst olmuyo biseler almak lazım derken buldum 4 5 parça ustlu altli kıyafet gömü bulmuş gibi sevinmistimYooo yoktu şekerim ben yalı kazığı olduğum için bana soran olmuyorkaç kez rica ediyorum alışveriş yapmayın ben kendim istediğim ürünleri almak istiyorum dediğim halde inatla almış . Gidip 24 aylık zıbınlar almış oğlum askere giderken giyecek inşallah
Unutkanlik benim genlerimde var ya, ama tabi yorgunluk da tuzu biberi oluyor.Emzirme dönemindesiniz, uykusuzluk, yorgunluk unutkanlık yapması gayet normal
Sinir oldum şuan yaSanırım sitede sorun var evet.
Bugün pentide 130 tl, öğlen yemeği 20 tl, bir de eczaneden takviye vs almış eşim 170 de o tuttu sanırım.
En sonunda eşim parayı gönderelim kurtulalım annem benle konuşmuyor tavır yapıyor dedi. 1500 de anlaştık.
Bugün gönderince elimde bir şey kalmıyor.Perdeyi de rüyamda yaptırırım artık.
Neyse ki ayın 15 i Salı.... Haftaya izinliyim kendimi iyi hissedersem Antalya ya doğru gidicez.
Çok istiyorum bebiş gelmeden bir tatil daha yapalım.
Sinir oldum şuan yane demek annem benimle konuşmuyor acaba
Bebekten once tatil guzel bir fikir. Ilginc bir kayinvalide, ne icin istiyorlar ki, cok mu ihtiyaclari var?Sanırım sitede sorun var evet.
Bugün pentide 130 tl, öğlen yemeği 20 tl, bir de eczaneden takviye vs almış eşim 170 de o tuttu sanırım.
En sonunda eşim parayı gönderelim kurtulalım annem benle konuşmuyor tavır yapıyor dedi. 1500 de anlaştık.
Neyse ki ayın 15 i Salı.... Haftaya izinliyim kendimi iyi hissedersem Antalya ya doğru gidicez.
Allah hepsinin yardimcisi olsun, sagsalim donsunler insallah, dualarimiz onlarla.benim abimde Suriye’de... dualarımızda unutmayalım hiçbirini İnsaAllah...
Kayinvalidenle sen konus canim bence bebek bekliyosun hastane masrafım fln oluyor de kolay mı kazanılıyor para anlamıyorum bir türlü benim eşim bise odeese kaynanam ona göstermeden bana veriyor kiradayiz küçük çocuğumuz var paranız kalsın diye geri veriyor mu sonra parayı cnm ne için istiyorSanırım sitede sorun var evet.
Bebekten once tatil guzel bir fikir. Ilginc bir kayinvalide, ne icin istiyorlar ki, cok mu ihtiyaclari var?
Anladim, ihtiyaclari olsa anne babaya her zaman yardim edilir de bu durumda siz haklisiniz.Geçen ki düğüne altın bilezik götürdü... Eşimin dayısının kızınındı. Bir de yaylaya küçük bir ev yaptırıyor...
Evlerine de 2 işçi emekli maaşı giriyor. Kirada değiller vs vs... Onların durumunda olan kv-kp ler çocuğuna torununa elinden geleni yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?