Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın dün akşam süt aldım 1 şişe 3.5 verdim nakit annemler haftasonu köye gitcekler yogurt aldırmam lazım marketten hazır aldım çok uzun zamandır hazır yogurt almamıştım.2 kova aldırayım diyorum

Olsun canim sen daha küçükleri alirsin ben 40 mevlütünde 2 yaş kıyafet gelmişti bir kac parça üff ne zaman giycekki daha çok var derdim ay anam atmistim bi köşeye çocuk büyüyor göz açıp kapiyana kadar hiç unutmuyorum çocuk uzadı üst olmuyo biseler almak lazım derken buldum 4 5 parça ustlu altli kıyafet gömü bulmuş gibi sevinmistim

Sitede bir problem var sanırım mesajlar gözükmüyor yazıyorum gelmiyor vs

Oğlum hastalandı üst solunum yolundan sabah doktora götürdüm antibiyotik vermedi iltihap yokmuş burun açıcı bir şurup ve Cinko desteği verdi.

100 tl muayene ücreti
42 tl ilaçlar
10 tl pide aldım seviyor yesin diye
5 tl yol parası.

Bygün başka harcama yapmayacağım

Sanırım sitede sorun var evet.

Bugün pentide 130 tl, öğlen yemeği 20 tl, bir de eczaneden takviye vs almış eşim 170 de o tuttu sanırım.

En sonunda eşim parayı gönderelim kurtulalım annem benle konuşmuyor tavır yapıyor dedi. 1500 de anlaştık.
Bugün gönderince elimde bir şey kalmıyor. Perdeyi de rüyamda yaptırırım artık.
Neyse ki ayın 15 i Salı.... Haftaya izinliyim kendimi iyi hissedersem Antalya ya doğru gidicez.
Çok istiyorum bebiş gelmeden bir tatil daha yapalım.

Sinir oldum şuan ya ne demek annem benimle konuşmuyor acaba

Merhaba kizlar, dun is cikisi sansimi bir kez daha deneyeyim dedim belki bulunmustur diye, meger benim sordugun yer tren icinde kaybolan esyalardan sorumluymus, binanin icinde bulunan esyalardan guvenlik sorumluymus, guvenlik ofisine yonlendirdiler, cantami buldum, tabi sutleri doktum ama en azindan cantami, sut pompasinin parcalarini falan kurtardim. Sanirim cantama bomba muamelesi yapilmis biraz, bir taraftan kesici bir seyle kesmisler ama dikebilirim sanirim.
Hani Allah kuluna once essegini kaybettirir sonra buldururmus ya benimkisi de o hesap oldu.

Sinir oldum şuan ya ne demek annem benimle konuşmuyor acaba

2 haftadır annesi bununla konuşmuyormuş. Ben anlamıyorum bir anne çocuğundan nasıl para isteyebiliyor evli barklı çoluğu çocuğu olan adamdan kendi destek olmaya çalışması lazım ama ben artık bir şey demek istemiyorum Canımı sıktığıma değmez... Bende kendimden kısacak değilim bu saatten sonra. Araba kredisi bitene kadar zaten birikim olmayacak düzgün, hesapsız olucam o vakte kadar...

Bebekten once tatil guzel bir fikir. Ilginc bir kayinvalide, ne icin istiyorlar ki, cok mu ihtiyaclari var?

Kayinvalidenle sen konus canim bence bebek bekliyosun hastane masrafım fln oluyor de kolay mı kazanılıyor para anlamıyorum bir türlü benim eşim bise odeese kaynanam ona göstermeden bana veriyor kiradayiz küçük çocuğumuz var paranız kalsın diye geri veriyor mu sonra parayı cnm ne için istiyor

Bebekten once tatil guzel bir fikir. Ilginc bir kayinvalide, ne icin istiyorlar ki, cok mu ihtiyaclari var?

Geçen ki düğüne altın bilezik götürdü... Eşimin dayısının kızınındı. Bir de yaylaya küçük bir ev yaptırıyor...
Evlerine de 2 işçi emekli maaşı giriyor. Kirada değiller vs vs... Onların durumunda olan kv-kp ler çocuğuna torununa elinden geleni yapar...

Anladim, ihtiyaclari olsa anne babaya her zaman yardim edilir de bu durumda siz haklisiniz.

Selam kızlar sitede bise vardı sabah yazamadim ogluşla grip olmuşuz burnu tikanio gece dün burnu akıyor bende öyleyim öksürük başladı yikadim kac gundur yikayamamıştim eşim söylendi biraz hasta diye daha iyiydi bugün hem genizleri açıldı biraz sabah ihlamur kaynattim tarhana pisirdim eşim gec gelcekmis uğrar bir haslik bırakcak belki markete çıkarım oyun parkına g goturdum oglusun banyodan önce 5 tl oyun kartına yüklerin bime uğradım sadece makarna oğlana süt dilim aldim 3 tl tuttu param bitti bu ara eşim getirsin zulaya atcam biraz orda harcadım bu ara aksama çorba var makarna ve salata geçiştircem peşinde yok bugün yeriz oglusla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…