- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.001
Allah yardımcınız olsun sinir bozucu. Geçen de kp eşime Oyak’tan kredi Çek bana ver sıfır araba alayım araba senin üzerine olsun krediyi ben ödeyeceğim dedi. kp emekli ve ayrıca çalışıyor ama işten ayrılsa o krediyi ödeyemez sürekli çalışacağının garantisi de yok . Bende korktum kredi çekeceğiz diye . Baktıkları araba da 165 bin Tl miş 145 e düşüyordu dacıa . Eşim çok yüksek dedi de vazgeçtiler . Yoksa 100 bin en az kredi çekeceklerdi neredeyse artık kaç ay ödenirdi bilmem. Bende dedim ki ev alsınlar o zaman o paraya2 haftadır annesi bununla konuşmuyormuş. Ben anlamıyorum bir anne çocuğundan nasıl para isteyebiliyor evli barklı çoluğu çocuğu olan adamdan kendi destek olmaya çalışması lazım ama ben artık bir şey demek istemiyorum Canımı sıktığıma değmez... Bende kendimden kısacak değilim bu saatten sonra. Araba kredisi bitene kadar zaten birikim olmayacak düzgün, hesapsız olucam o vakte kadar...
Aparatlar önemliydi yoksa kaynak sensin. Çok sevindimMerhaba kizlar, dun is cikisi sansimi bir kez daha deneyeyim dedim belki bulunmustur diye, meger benim sordugun yer tren icinde kaybolan esyalardan sorumluymus, binanin icinde bulunan esyalardan guvenlik sorumluymus, guvenlik ofisine yonlendirdiler, cantami buldum, tabi sutleri doktum ama en azindan cantami, sut pompasinin parcalarini falan kurtardim. Sanirim cantama bomba muamelesi yapilmis biraz, bir taraftan kesici bir seyle kesmisler ama dikebilirim sanirim.
Hani Allah kuluna once essegini kaybettirir sonra buldururmus ya benimkisi de o hesap oldu.
Amin İnsaAllahAllah hepsinin yardimcisi olsun, sagsalim donsunler insallah, dualarimiz onlarla.
Teşekkür ediyorum canım . Anneannem anneme ben doğduğum zaman kolye takmış 28 yıldır annemin boynunda öyle özeniyordum ki . Annem zaten normal altın alıp takmam sana dedi bende tamam o zaman kalıcı birşey olsun sürekli üzerimde taşıyayım hatıra kalsın dedim yüzsüzlük yapmamışdır galibaSelam kızlar,
9 gibi kalktık buz de,
Kahvaltı, mutfak toplama, sabah kahvesi,
Mercimek çorbası pişti bu arada,
Ev süpür, sil, toz al, banyo wc temizle
Çamaşır topla katla,
Öğle yemeği, Çay derken uzandım az önce uyuyamadım,
Ikindiyi kılayım bahçeye gideyim
Serptigim ıspanak tohumlarını komşunun tavukları eselememistir inşaallah
tuce_tuce hediyen şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan canım
Çok geçmiş olsun oglusuna canım. Siz iyi olsunda hesaplar duzelir elbet. Ikinci kesenin dolu olma ihtimali varmi peki yani ikiz gebelik miHerkese iyi akşamlar..
Bugün kontrolümüz vardı şimdilik iyi herşey cook şükürinşallah sağlıkla sihatle kucamiza almakta nasip olur
Nar ve armut aldık 7.5 tl
Kahvaltıyı simit evinde yaptık evde yemek içmek kabus oldu,zaten dogru duzgun tek yiyebildigim ögun kahvalti.Oglumda geceden beri kusuyor oda simit seviyor diye simit evine gittik.30 tl ödedik orada.
Azonce acile gittik oğluma serum bağlandı bir tane şurup aldık 10 tl.
Bugün de havuz için okuldan idrar tah. Istemislerdi ozel hast.onu yaptırdık 15 tl.
Bu arada doktor kanama alanı veya ödem olarak gördüğü şeyin 2.bir kese olabileceğini söyledi.Cunku sürekli yer ve şekil değiştiriyor.kanama alanı olsa bir aydır kaybolurdu dedi.
Istirahatim de 20 gün daha uzayacakmış.
Raporlu olunca maaş kesiliyor haliyle evdeki hesap çarşıya uymuyor hesaplar iyice karıştı.
AaaaaaaaHerkese iyi akşamlar..
Bugün kontrolümüz vardı şimdilik iyi herşey cook şükürinşallah sağlıkla sihatle kucamiza almakta nasip olur
Nar ve armut aldık 7.5 tl
Kahvaltıyı simit evinde yaptık evde yemek içmek kabus oldu,zaten dogru duzgun tek yiyebildigim ögun kahvalti.Oglumda geceden beri kusuyor oda simit seviyor diye simit evine gittik.30 tl ödedik orada.
Azonce acile gittik oğluma serum bağlandı bir tane şurup aldık 10 tl.
Bugün de havuz için okuldan idrar tah. Istemislerdi ozel hast.onu yaptırdık 15 tl.
Bu arada doktor kanama alanı veya ödem olarak gördüğü şeyin 2.bir kese olabileceğini söyledi.Cunku sürekli yer ve şekil değiştiriyor.kanama alanı olsa bir aydır kaybolurdu dedi.
Istirahatim de 20 gün daha uzayacakmış.
Raporlu olunca maaş kesiliyor haliyle evdeki hesap çarşıya uymuyor hesaplar iyice karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?