Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah yardımcınız olsun sinir bozucu. Geçen de kp eşime Oyak’tan kredi Çek bana ver sıfır araba alayım araba senin üzerine olsun krediyi ben ödeyeceğim dedi. kp emekli ve ayrıca çalışıyor ama işten ayrılsa o krediyi ödeyemez sürekli çalışacağının garantisi de yok . Bende korktum kredi çekeceğiz diye . Baktıkları araba da 165 bin Tl miş 145 e düşüyordu dacıa . Eşim çok yüksek dedi de vazgeçtiler . Yoksa 100 bin en az kredi çekeceklerdi neredeyse artık kaç ay ödenirdi bilmem. Bende dedim ki ev alsınlar o zaman o paraya

Aparatlar önemliydi yoksa kaynak sensin. Çok sevindim

Kuaförde 11tl harcadım,
2 tl ye ekmek aldım yemek de yapmıştım hasta ziyareti yaptım
Kumbaraya 3 günlük parayı peşin attım
Aylık bütçem bitti
100tl ne olur ne olmaz parası var
Yarın harcama düşünmüyorum
Ama
Pazar günü pazara gidip birşeyler alabilirim

Selams sabah sil süpür yaptım öğlen arkadaşıma gittik kızlarla eve geldim mercimek çorbam vardı yanına et makarna salata yaptım. Yedik avm ye gittik hemen sıkıldım yoruldum o yüzden pek bakmadan döndük bebek gibi oldum ya yoruluyorum uykum geliyor üfff . Geri dönüşte marketten mandalina aldık meyve suyu sıkarız diye 1.75 ti toplam 10 TL harcadık

Günaydın ay sabahın köründe kalktık yine kargalar gak demeden biz kalkıyoruz böyle uzun uzun öğlene dek uyuyanlara özeniyorum resmen eşim hafta içi yapılan bir beden sınavının etabından kaldığı için cezalı mesaiye gitti öğlen yemek yedim sınavda bir sürü koştum şınav mekik çektim tıkandım kaldım o etaptan diyordu arabanın lastiğine çivi batmış lastik yere yattı dün fark etmiştik zaten bir ses vardı . Onu yaptırır geri dönüşte taaa aylar önce aldığımız geri görüş ve park kamerasını taktıracak 70 tl ye buldular sanayide 100 TL demişlerdi güvenememiştik. Bugün altın alacağız ama gram minik yani

Kahvaltı yapıldı ortalık toplandı, dün süpürmüştüm bugün wc dışında birşey yapmam temizlik adına.

Biraz nohut pilav var, biraz pizza var dün yaptım. Yemek olayı da tamam.

Oğluş bugün biraz daha iyi ama tam toparlanamadı hala. Hava güzel ama dışarı çıkarsam daha kötü olur mu bilemedim.

Bugün ekmek harcaması olur sadece

Teyzemle konuştum sonra kahvaltı yaptım bulaşık makinası çalıştırdım çamaşır makinasına kamuflaj attım . Annemler salı başka şehirdeki evimize gidiyorlar ani oldu biraz . Banada lohusalığım için dut kurusu , kayısı ve erik kurusu ayarlamıştı bahçemizden. Kv leri yemeğe davet edecekti sonra onları onları kv ye bırakacaktı o işte yattı ne yapacak annem bilmiyorum annem ayarlarım 2 şehir gezdirmem malzemeleri kv getirir direk dedi . Annem de bizim kuyumcu ya gidecekmiş bana doğum hediyesi almak için sipariş aldı bir ömür kullanacağım birşey alacaklar hatıra olacak inşallah . Eşim 20 TL lastiği tamir ettirdi . 70 TL kamera taktırıyor şimdi

Selam kızlar,
9 gibi kalktık buz de,
Kahvaltı, mutfak toplama, sabah kahvesi,
Mercimek çorbası pişti bu arada,
Ev süpür, sil, toz al, banyo wc temizle
Çamaşır topla katla,
Öğle yemeği, Çay derken uzandım az önce uyuyamadım,
Ikindiyi kılayım bahçeye gideyim
Serptigim ıspanak tohumlarını komşunun tavukları eselememistir inşaallah
tuce_tuce hediyen şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan canım

Teşekkür ediyorum canım . Anneannem anneme ben doğduğum zaman kolye takmış 28 yıldır annemin boynunda öyle özeniyordum ki . Annem zaten normal altın alıp takmam sana dedi bende tamam o zaman kalıcı birşey olsun sürekli üzerimde taşıyayım hatıra kalsın dedim yüzsüzlük yapmamışdır galiba

Herkese iyi akşamlar..
Bugün kontrolümüz vardı şimdilik iyi herşey cook şükür inşallah sağlıkla sihatle kucamiza almakta nasip olur
Nar ve armut aldık 7.5 tl
Kahvaltıyı simit evinde yaptık evde yemek içmek kabus oldu,zaten dogru duzgun tek yiyebildigim ögun kahvalti.Oglumda geceden beri kusuyor oda simit seviyor diye simit evine gittik.30 tl ödedik orada.
Azonce acile gittik oğluma serum bağlandı bir tane şurup aldık 10 tl.
Bugün de havuz için okuldan idrar tah. Istemislerdi ozel hast.onu yaptırdık 15 tl.
Bu arada doktor kanama alanı veya ödem olarak gördüğü şeyin 2.bir kese olabileceğini söyledi.Cunku sürekli yer ve şekil değiştiriyor.kanama alanı olsa bir aydır kaybolurdu dedi.
Istirahatim de 20 gün daha uzayacakmış.
Raporlu olunca maaş kesiliyor haliyle evdeki hesap çarşıya uymuyor hesaplar iyice karıştı.

Bu arada sütcümuzun ineği hamileymiş ve sağılmıyormus sanırım ozaman o sebepten süt gelmeyecek artık.Yeni ve güvenilir bir sütcü ne zaman buluruz bilmiyorum o vakte kadar hazır yoğurt alacağız mecburen.
Süzme yoğurt,tava yoğurdu ve normal yoğurtlardan tavsiye ettiğiniz bir marka varmı acaba arkadaşlar.icerigi kötülere göre daha iyi diyebileceğiniz bir yoğurt önerirseniz sevinirim.

Çok geçmiş olsun oglusuna canım. Siz iyi olsunda hesaplar duzelir elbet. Ikinci kesenin dolu olma ihtimali varmi peki yani ikiz gebelik mi

Aaaaaaaa belki de ikinci bir bebiş o zaman . Peki ne zaman belli olur ki bu arada oğluna geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…