Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın ay uyandım ki ne elektrik var ne su neyse ki yeni geldi yoksa kahvaltı hazırlamak filan çok zor oluyordu Kızlar dün akşam çarşıya gittik 265 TL den altın aldım şok eşime önümüzdeki ay için sigara aldık 120 TL verdik. Sonra yeni bir dönerci açılmış self servis temiz bir yer merak ediyordum oraya gittik 23tl ama o an doydum gibiydi o his bir sürü sonra geçti yine acıktık 48 TL kantinde harcadım süt tereyağı cif filan aldım . Eşimle arkadaş sanayideyken orada bal fabrikası varmış güya orjinal bal 25 TL kavanoz bal almışlar tabi bizimki öyle şeylere bakmaz ama yanındaki saf olunca artık almam diyemedi bence gelmiş bana bal aldım orjinal bal diyor he dedim ya orjinal ben markette aynı markayı gösteririm merak etme sen ki gösterdim de aynı fiyata hemde kendinizi kar etmiş sanmayın dedim. Çekte o safa gönder dedim kendini birşey zannediyor oda . 3 aile şube müdürüne hoşgeldinize gidecektik . Bu gidip şube müdürüne demiş ki biz ayrı gelelim . Adamda ne desin buyurun o zaman demiş . Çünkü bunun eşi ile diğerinin eşi anlaşamıyor sohbet etmedi çay doldurmadı değişik oturdu mevzusu var . Bunu duyunca öyle utandım ki ev sahibine durduk yere bir sürü zahmet olacak

Hayırlı olsun zeyno Arçelik her zaman iyidir doğru seçim bence

Merhaba ben güzel süt bulamadığım zaman probiyotik mayalardan alıp günlük süt ile yapıyorum, gayet de güzel oluyor çiğ süt yokluğunda hazır yogurt yemekten iyidir diye düşünüyorum... Bim 'in altın süt diye bir ürünü var onu kullanıyorum taş gibi güzel tutuyor

Tünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık oğlumla hasta olduğu için pek birsey yiyemedi yavrum. Allahtan mama içiyor o ayakta tutuyor..

Patlıcan közledim ne yaparım bilinmez elimde vardı değerlensin dedim, nohut pilav dün yenmedi onlar da duruyor.

Altın almak istiyorum ama fiyatlar çok fazla , daha da çıkar gibime geliyor valla.

Selamlar herkese
Ekmek ve biraz baklava 25tl harcadık
300tl de benzin aldık
Çay demliyorum çay içeceğiz :)
Göksu diye bir gölet park var orada yürüyüş yaptık. Bütün Ankara oradaydı resmen hava çok güzel bugün.
Kasım Aralık gibi bütçemiz rahatlayacak kredi kartları bayaaaa azalıyor

Eşim eve yemek siparişi verdi 25 TL . Bu ay baya tasarruf yapmışız kızlar o yüzden maaşın son kuruşuna kadar harcattım 265 TL dün gram almıştık ayrıca eşim 50 TL de iş yerine ekmek almıştı oda dursaydı iyi olurdu şimdi ya o parayı geri alacak yada para topanırken biz az ödeyeceğiz kahvaltıyı orada yapıyorlardı vazgeçilmiş biz zaten hiç istemiyorduk . Bu arada annem kv ile telefonda konuşmuş anlatacağım dedi ama daha fırsat olmadı merak ettim

günaydın haftasonu çok şükür taşındık asansör parası 300 tl verdik abimler geldi bide eşim 3ü taşıdılar eşyayı yeni evin bahçesine yukardan aldık ama inanın ilk defa taşındım çok zormuş ne kadar çok eşya varmış özellikle kıyafet

Günaydın gün bir anda aydı bizde normalde çarşamba doktora gidecektik. Eşim biraz önce aradı ki yarın Çarşamba filan spor testleri var Perşembe senin günün var cuma geç olur sen bugüne randevu ayarlamaya çalış dedi . Kendi doktorum zaten izinde ki bence izinden dönmeyecek hastaneden ayrıldı ama yüksek sesle söylenmiyor . Çünkü çok tercih edilen birisi muayene ücreti de hastanedeki diğer 2 doktordan daha pahalıymış ben yeni fark ettim. Neyse bu gideceğim doktor aslında bence daha tecrübeli hastahanin de ortağı daha önce bir kere muayene olmak zorunda kalıp tanışmıştık . Eğer kendi doktorum gelmezse doğuma girmesini isteyeceğiz konuşup anlaşmamız lazım bakalım inşallah hayırlısı olur . Aşırı kalbim çarptı kızlar saçma gelebilir ama eşime de msj yazdım akşama ultrason görüntüsünü aile grubuna atıp ismi söyleyelim dedim tamam dedi ama inanmadım tabiki

Kizlar geceleri kizima mama vermistim sütüm yetmedigi icin.
Simdi karni sertlesti kaka yapamadi.
Napicam ben
bir çay kaşığı zeytinyağı içir bence ben öyle yapardım sütüm çok yağlıymış hep kabız olurdu mamasına zeytinyağıda damlat istersen masaj yap karnına işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…