Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Daha cok kucuk 15 gunluk. Zeytinyagi agir gelmez mi

Kulak çöpüyle popusuna sür zeytinyağını ama çok küçük daha dikkatli ol yani bilemedim i love you masajı yapardım ben minikken yağla çok rahatlatırdı..

Buralar çok güzel kızlar... Deniz Kum Güneş.. kızım çok eğleniyor maşallah.. Bugün merkeze eczaneye gitmezsek 0 harcama olur.

Daha cok kucuk 15 gunluk. Zeytinyagi agir gelmez mi

Oğlum mama yemeye ilk başladığı zamanlarda çok kabız olurdu. 3 gün hiç bisey yapmayıp emzirmeyi arttırmanı tavsiye ederim. 3 gün sonunda hala devam ederse kulak çubuğunu zeytinyağına bulayıp poposunu çok hafif bir sekilde uyarabilirsin, bizde çok işe yaradı.

Zeytinyağı içirmek de işe yarar ama onun için çok erken , en az 5 aylık olması lazım

Selam kizlar sabah eşimin araba çalışması onla uğraştı beni de uyandırdı 8 di bidaha uyuyamadim yattım öyle oğluma 9 u geliodu uyandi kahvalti edip ortalik topladim kuşun kafesini temizledim bi makine beyaz actim al alezi çarşafları attim makineye aksama biber kavurdum dünden köfte var kendime kabak yemegi yaptim az erişte yapcam yogurt koyarim yeter ne zamandır tatli yapmiyom şeker pare yaptim serbetledim oğlan uyuypdu uyandı az kendine gelsin tarhana var onu isitcam simdi kahve içip dinleniyorum

Çok geçmiş olsun oglusuna canım. Siz iyi olsunda hesaplar duzelir elbet. Ikinci kesenin dolu olma ihtimali varmi peki yani ikiz gebelik mi
Hiç
Aaaaaaaa belki de ikinci bir bebiş o zaman . Peki ne zaman belli olur ki bu arada oğluna geçmiş olsun
Teşekkür ederim oğlum icin2.kesenin ici boş asıl bebişim 9+4 boş olan bu saatten sonra oluşmaz heralde çok zaman geçti çünkü.
Doktorda diğeri büyüdükçe boş keseye yer kalmaz zaten dedi.sorun oluşturmaz dedi.

Peki cahilliğimi bağışlayın birşey daha sormak istiyorum.Ben daha önce marketteki bu günlük sütlerden hiç kullanmadım onuda ilk önce çiğ süt gibi kaynatmak gerekiyor mu?hani sütçüden aldığımızı 5-10dk kaynatıyoruz ya öylemi yapacağız.

Kizlar geceleri kizima mama vermistim sütüm yetmedigi icin.
Simdi karni sertlesti kaka yapamadi.
Napicam ben
bizim bebıste zorlanmıstı bı ıkı defa, annem hakiki zeytınyagını kulak çöpüne batırıp, çok az totosundan itti milim kadar yani.snra cok rahatlıyo yapıyo canım, ama cok zorda kalırsan yap tekrar tekrar yapma yani alıskanlık yapar hep uyarılmak ıster

Herkese merhaba, haftasonu market alisverisi 74 dolar tuttu, baska harcamamiz olmadi.
Bu haftaki yemeklerimiz soyle, yesil mercimek corbasi, pirasa, kiymali patates, mucver, nohutlu patlicanli etli firin yemegi ve irmik helvasi, bunlar bitince ekleme yapariz.
Benim kiz donmeyi ogrendi durmadan donuyor, haftasonu buyuk yatagini kurduk, genis genis donsun artik. Gece kalkip kalkip baktim aklim kaldi. Bir de disi cikti, daha erken ama gelivermis. Oglum 6-7 aylikken cikarmisti ilk disini. Neyse ki huzursuz degil.

Maaşallah ona menüngüzelmiş bence de
pure hazel .
Nasıl oldu bebiş
8 tl markette harcadım kızlar

Yıllık birikim hedefim olan 30 gram altını sanırım tamamlamak üzereyim.
Çok birşey değil belki ama,
Çok yapan değil iddiasını tutturan kazanır
(Derdi ilker ayrık ben bilmem eşim bilir de)

yarın belki balık yemeye gideriz harcama olucak ama bebişin beyin gelişimi için yemem gerekli ozellikle şu haftalarda..midem de berbat durumda nasıl yiyecegim onuda bilmiyorum.
Oğluşumun 140 tl kagit parasi var yarin aksam balik icin cikarsak üzerine ekleyip gram alacağım yine.Nakitte durunca harcanıyor.

Hayır günlük süt pastorize edildiği için kaynatmaya gerek olmuyor, mayalama derecesine kadar ısıtmak yeterli oluyor. Ama ben iyice suyu çekilsin diye karıştırarak mayalama derecesinden biraz daha fazla ısıtıyorum , sonra soğurken gene karıştırıyorum devamlı hava alsın suyu gitsin diye. Taş gibi yoğurt oluyor :)

Cook teşekkür ederim bilgiler için Normalde süt kaynatırken bende savurarak karıştırıyorum ama öyle taş gibi yoğurt yapmayı h8c beceremedim.Cok suluda olmuyor ama marketteki gibide olmuyor.

Bugünün harcaması 1.45 tl başka da bi harcama olmadı :)

Ayakkabılarımız vardı onları yıkadım , bir makine normal camasir yıkadım. Oğluma paçalı mercimek çorbası yaptım içirdim şifa olsun. Dışarı çıktık dolaştık akşamüstü hava aldık.

Cook teşekkür ederim bilgiler için Normalde süt kaynatırken bende savurarak karıştırıyorum ama öyle taş gibi yoğurt yapmayı h8c beceremedim.Cok suluda olmuyor ama marketteki gibide olmuyor.

Bende yıllarca hiç beceremedim herşeyi olması gerektiği gibi mayalıyordum ama cıvık oluyordu. Yine de ev yogurdu yemek için yapıyordum. Zaten ev yogurdu hazirlar kadar sert olmuyor hicbir zaman.

Ama sonra cok sevdiğim bir ablamdan öğrendiğim bir yöntemle mayalamaya başladım,bildiğin tabak bardak koydugumuz mutfak dolabında :) normal mayalıyorum sütü cam şişelere pay ediyorum, sonra mutfak dolabına kaldırıyorum üzerine bir bez seriyorum sadece, hiç öyle battaniye sofra bezi sarmıyorum, bildiğiniz mutfakta kullandığımız ince bezlerden üstlerine örtüp dolabın kapağını kapatıyorum açmıyorum 6-7 saat kadar. Actığımda mis gibi sert yoğurdum olmuş oluyor hemen buzdolabına kaldırıyorum :)

Maya katı ve miktarı biraz fazla olursa iyi oluyor denedim bu ara tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…