- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.041
Daha cok kucuk 15 gunluk. Zeytinyagi agir gelmez mi
daha çok küçük evet haklısın ben 3-4 aylıkken veriyordum ara ara 3-5 damla sağdıgım sütün içine ekleyerek komposta falan içsenDaha cok kucuk 15 gunluk. Zeytinyagi agir gelmez mi
HiçÇok geçmiş olsun oglusuna canım. Siz iyi olsunda hesaplar duzelir elbet. Ikinci kesenin dolu olma ihtimali varmi peki yani ikiz gebelik mi
Teşekkür ederim oğlum icinAaaaaaaabelki de ikinci bir bebiş o zaman . Peki ne zaman belli olur ki bu arada oğluna geçmiş olsun
Peki cahilliğimi bağışlayın birşey daha sormak istiyorum.Ben daha önce marketteki bu günlük sütlerden hiç kullanmadım onuda ilk önce çiğ süt gibi kaynatmak gerekiyor mu?hani sütçüden aldığımızı 5-10dk kaynatıyoruz ya öylemi yapacağız.Merhaba ben güzel süt bulamadığım zaman probiyotik mayalardan alıp günlük süt ile yapıyorum, gayet de güzel oluyor çiğ süt yokluğunda hazır yogurt yemekten iyidir diye düşünüyorum... Bim 'in altın süt diye bir ürünü var onu kullanıyorum taş gibi güzel tutuyor
bizim bebıste zorlanmıstı bı ıkı defa, annem hakiki zeytınyagını kulak çöpüne batırıp, çok az totosundan itti milim kadar yani.snra cok rahatlıyo yapıyo canım, ama cok zorda kalırsan yap tekrar tekrar yapma yani alıskanlık yapar hep uyarılmak ısterKizlar geceleri kizima mama vermistim sütüm yetmedigi icin.
Simdi karni sertlesti kaka yapamadi.
Napicam ben
Maaşallah onaHerkese merhaba, haftasonu market alisverisi 74 dolar tuttu, baska harcamamiz olmadi.
Bu haftaki yemeklerimiz soyle, yesil mercimek corbasi, pirasa, kiymali patates, mucver, nohutlu patlicanli etli firin yemegi ve irmik helvasi, bunlar bitince ekleme yapariz.
Benim kiz donmeyi ogrendi durmadan donuyor, haftasonu buyuk yatagini kurduk, genis genis donsun artik. Gece kalkip kalkip baktim aklim kaldi. Bir de disi cikti, daha erken ama gelivermis. Oglum 6-7 aylikken cikarmisti ilk disini. Neyse ki huzursuz degil.
Peki cahilliğimi bağışlayın birşey daha sormak istiyorum.Ben daha önce marketteki bu günlük sütlerden hiç kullanmadım onuda ilk önce çiğ süt gibi kaynatmak gerekiyor mu?hani sütçüden aldığımızı 5-10dk kaynatıyoruz ya öylemi yapacağız.
Cook teşekkür ederim bilgiler içinHayır günlük süt pastorize edildiği için kaynatmaya gerek olmuyor, mayalama derecesine kadar ısıtmak yeterli oluyor. Ama ben iyice suyu çekilsin diye karıştırarak mayalama derecesinden biraz daha fazla ısıtıyorum , sonra soğurken gene karıştırıyorum devamlı hava alsın suyu gitsin diye. Taş gibi yoğurt oluyor :)
Cook teşekkür ederim bilgiler içinNormalde süt kaynatırken bende savurarak karıştırıyorum ama öyle taş gibi yoğurt yapmayı h8c beceremedim.Cok suluda olmuyor ama marketteki gibide olmuyor.
Maya katı ve miktarı biraz fazla olursa iyi oluyor denedim bu ara tutuyorCook teşekkür ederim bilgiler içinNormalde süt kaynatırken bende savurarak karıştırıyorum ama öyle taş gibi yoğurt yapmayı h8c beceremedim.Cok suluda olmuyor ama marketteki gibide olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?