Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarin esimin dogum gunu, is arasinda yakin olan bir magazaya gittim, adidas esofman alti aldim, 22 dolar verdim. Bir de raflarin birinde Turkiye`den akide sekeri buldum, aldim. Alisverisi nakit parayla yaptim cunku bir keresinde kredi kartiyla aldigim hediyeyi gormus, hediyeyi verdikten sonra ben aslinda gormustum aldigini demisti, o zamandan beri supriz yapacaksam tabi cebimde de yetiri kadar varsa nakit alirim.

Günaydın şekerler kendimizi zengin hissettiğimiz bir güne merhaba ödemeleri yapmaya başladım. Kira , ev kredisi , elektrik , su , doğalgaz , benim telefonum , eşimin bisikleti için arkadaşa para yolladım 350 TL borcumuz kaldı onuda diğer ay yollayacağım bitmiş oluyor . Ev kredimizin son 2 taksiti kaldı kasım Aralık

Kizlar geceleri kizima mama vermistim sütüm yetmedigi icin.
Simdi karni sertlesti kaka yapamadi.
Napicam ben
Bende anne sutune ek olarak mama veriyordum ogluma. Hem gaz sancisi hem kabizlik sorununu cok yasadik. Zeytinyagi damlat mamasina diyenler olmus ama onun icin henuz cok kucuk. Ben ilk haftalarda ates olcerin ucunu zeytinyagina batirip hafif poposunu uyariyordum iyi geliyordu. Cok zor durumda kalmisligimda oldu iki sefer filan fitil kullandim boyle durumlarda. Gececek bu gunler annesi ilk haftalari cok zor geciyor bebislerin ama sonra hem anne deneyim kazaniyor hem bebek rahatliyor.

Odemeleri yaptim .elimde para kalmadi birikime atacak
Bu eşim canimi sıkacak hareketlerde bulunmaya basladi yine. Sonumuz hayrolsun
Off ödemeleri ve mutfak harçlığını çıkarttım elime 2200 TL kalıyor . Bebeğe alışveriş yapacağız izinler kapalı Hafta sonu biraz zorlayıp garnızon terk almak istiyoruz 2 gün . Birikim yapamayacağım galiba bu ay bende sinirleniyorum bu aralar kafama takılan şeyler var

Bende görmemişliklerden birşey danışılmayışından sıkıldım nefret ettim hatta . Eşimin de bebenin adını söylemeyişinden sıkıldım bir olay çıkartacağım tüm dünya duyacak

Gidip süt aldım kaynıyor yoğurt yapacağım . 55 TL apartman aidatı yolladım . 5 TL süte verdim . Akşama karnıyarık yapacağım dün den yoğurt çorbam kaldı onu yeriz salata yaparım . Çamaşırlar yıkanıyor ütü yapacağım

merhaba kızlar maaş yattı ama elde var sıfır hatta eksiye girdim eşimde biraz nakit kalmış o gönderecek 400 o zaman tam kapanıyor benim hesaplar rabbim bugünümüzü aratmasın evimizin ilk taksitini ödedik hayırlısıyla diğer evide satsaydık bu kadar bunalmazdık

Maaşallah, mis gibi kokuyordur, koklar mısın yerime

Odemeleri yaptim .elimde para kalmadi birikime atacak
Bu eşim canimi sıkacak hareketlerde bulunmaya basladi yine. Sonumuz hayrolsun
pure yeni doğum yaptın masraf çok olur normal bu ve lohusasin kendini sıkma rahat ol canım bebisin senden etkilenir sütün etkilenir toparlarsınız obur ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…