- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.061
Bende anne sutune ek olarak mama veriyordum ogluma. Hem gaz sancisi hem kabizlik sorununu cok yasadik. Zeytinyagi damlat mamasina diyenler olmus ama onun icin henuz cok kucuk. Ben ilk haftalarda ates olcerin ucunu zeytinyagina batirip hafif poposunu uyariyordum iyi geliyordu. Cok zor durumda kalmisligimda oldu iki sefer filan fitil kullandim boyle durumlarda. Gececek bu gunler annesi ilk haftalari cok zor geciyor bebislerin ama sonra hem anne deneyim kazaniyor hem bebek rahatliyor.Kizlar geceleri kizima mama vermistim sütüm yetmedigi icin.
Simdi karni sertlesti kaka yapamadi.
Napicam ben
Deniyim canm teşekkürlerMaya katı ve miktarı biraz fazla olursa iyi oluyor denedim bu ara tutuyor
Off ödemeleri ve mutfak harçlığını çıkarttım elime 2200 TL kalıyor . Bebeğe alışveriş yapacağız izinler kapalı Hafta sonu biraz zorlayıp garnızon terk almak istiyoruz 2 gün . Birikim yapamayacağım galiba bu ayOdemeleri yaptim .elimde para kalmadi birikime atacak
Bu eşim canimi sıkacak hareketlerde bulunmaya basladi yine. Sonumuz hayrolsun
Maaşallah, mis gibi kokuyordur, koklar mısın yerimeKaynana görümceler yetmiyormus gibi birde eşim sinir ediyor beni.
Görumceler de cocuklari toplayip buraya geldi. Sabah burdan işe gidiyorlar.
Şuan okuldalar kafam rahat.
Kizimi banyo yaptirdik. Cicilerini giydirdik.
Kulagina ezan okunup ismi okunacak
pure yeni doğum yaptın masraf çok olur normal bu ve lohusasin kendini sıkma rahat ol canım bebisin senden etkilenir sütün etkilenir toparlarsınız obur ayOdemeleri yaptim .elimde para kalmadi birikime atacak
Bu eşim canimi sıkacak hareketlerde bulunmaya basladi yine. Sonumuz hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?