Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde hesaptan haberim yok o kadar ödeme yapiyoruz ki bugün elektrik aboneliğini üstüne almaya gitti esim ne verdi bilmiyorum
140 tl sutcuye
129 tl elektrik geldi
1830 kredi başladı
700 eksper parası kesilir
Ankastre alırız bugün yarin yarısını bu ay yarısını obur ay verip kapatacağız
Arıtma sökülüp takilacak filtreleri değiştirilecek
Boya alınacak ciktigimiz ev boyatilacak
80 tl aidat
Bir haftalık kira vereceğiz
Kısacası bir kaç ay zorlanacağız
Sağlık olsun gerisi halledilir

Esim hediyesini begendi. Kiramiza 50 dolar zam oldu, bence makul bir zam oldu, 1450 odeyecegiz. Elektrik haric diger faturalar kiraya dahil, ozellikle kisin bizim icin cok iyi oluyor. Zaten bizdeki en buyuk gider kalemi kira ve oglanin kresi. Krese de 1400 oduyoruz, daha uygun yerler de var ama guvendigimiz egitim felsefesini begendigimiz bir yer olsun dedik.
Aksam annem aslinda biz burdayiz, gondermeyin isterseniz maddi acidan size de faydasi olur dedi ama esim anne egitimden tasarruf olmaz dedi, hosuma gitti.
Bu ay maaslarimiza da zam aldik ama benim maasimi isverenim degil bakanlik belirliyor, sanirim 100 dolar fazla alacagim. Esime patronu ne verdiyse onu kabul etmis, sanirim 400 dolar kadar bir fark olacak. O kadar konustum anlat durumumuzu, bak ayni egitime sahip arkadaslarimiz daha cok kazaniyor, senin bir de 4 senelik tecruben var dedim ama konusmamis. Neyse bu gunumuze cok sukur, nerden nereye diyiyorum bazen, esim de ben de fakir ailelerin cocuklariydik, burslarla okuduk.

Masallah size ya allah basarilarinizin devamini getirsin.

ne güzel başarmışsınız bende bursla okumuştum üniversiteyi çok iyi olmuştu hem aileme hem bana bende şimdi elimden geldiğince veriyorum öğrencilere bu ay veremicem gibi

cok sukur cnım bizimde son 4taksit inşAllah araba kredısınde

cok sukur cnım bizimde son 4taksit inşAllah araba kredısınde
Geçen gün görümcem telefonda dedi ki sizin de ev kredisi bebeğin doğduğu ay bitiyor . Bende evet zaten planladık bunu dedim şaka yapıyorsun diyor bana yoo hiç te şaka yapmıyorum cidden öyle dedim . Eğer bitmeseydi bebeğe yine bakardık ama birikim yapamazdık bazen de sıkılırdık bile cidden planladım şaka yapmıyordum

ne güzel başarmışsınız bende bursla okumuştum üniversiteyi çok iyi olmuştu hem aileme hem bana bende şimdi elimden geldiğince veriyorum öğrencilere bu ay veremicem gibi
Ne kadar guzel, tebrik ediyorum sizi. Olsun eliniz bollasinca yine verirsiniz, biz de esimle kendi capimizda burslar veriyoruz, bizim de her zaman duzenli olmuyor malasef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…