- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.101
Ben her zaman diyorum bu zamanın bebeleri çok yaramazlarGünaydın purenin kızı uyumuyor hadi o doğdu uyumuyor da benim oğluma ne oluyor ya gece hiç mi sakin durmaz bir bebeksürekli bir hareket halinde küçücük alandasın çocuğum ne yapacaksın uyuyacaksın kural budur ama gece yatağa yatıyorum zor nefes alıyorum zaten şimdiden kendimi zorla uyutmaya çalışıyorum Buda tepiniyor gözümü gece sürekli tepinmesine açıyorum amaç ne Allah aşkınıza
Doktor tutturmuş 2.5 lt su iç diyeBen her zaman diyorum bu zamanın bebeleri çok yaramazlar
Şimdiden bol bol uyumaya çalış canım Doğum yaptığında çok ihtiyacın olacak
Su gerçekten çok önemli canım enfeksiyonu filan engelliyorDoktor tutturmuş 2.5 lt su iç diyeiçiyorum inan ki karnımda yer kalmıyor iç organlarım bebek hepsi birbirini yiyor bebek olmuş 1.5 kg zaten karnım belli boyutta bu nasıl içeri de kendine yer buluyor acaba bu akrobatik hareketler için eşim diyor ki az önce ya gece sana acıdım elim karnına gitti o ne yapıyordu öyle sallanıyordun gerçi bizim bebek ne yapsa yaranamıyor bize 15 gün önce de ağlayarak gitmiştim doktora bebek öyle duruyor hareket etmiyor birşey oldu kesin diye
Gece burnum tıkanıyor ya sinir oluyorum ne yapsam çözemedim dahaSu gerçekten çok önemli canım enfeksiyonu filan engelliyor
Ahhhh bilmem mi 2. Kızım da böyleydi şimdi oldu tam bir atom karınca ,,, geceleri hiç durmaz dı hele bişey de yediysem değme keyfineee
Sen yine de çok yorma kendi dinlen Doğumdan sonra çok yoracak bu bebek
Canım o havalardan herhalde yaaaa keşke doktora sorsaydınGece burnum tıkanıyor ya sinir oluyorum ne yapsam çözemedim daha
Evet notlarıma yazmamışım o anda da aklıma gelmediCanım o havalardan herhalde yaaaa keşke doktora sorsaydın
Markete gitmemen lazım alışverişini haftalık yap mesele markete girip çıktıkça para harcanıyorYa para harcamadan nasıl gün geçirebilirim en basiti markete gitsem hiç birley almamış olsam 20 tl harcıyorum.
Aaaa öyle mi mesaj gelmedi sanırım eşime bir sorayım dur şekerimtuce_tuce tugcıs vakıfbank bankomat kampanyası yapmıs sen pesın alıyosun ya kullan bence toplam 500liralık alısverıse 30tl sanırım
Buldumtuce_tuce tugcıs vakıfbank bankomat kampanyası yapmıs sen pesın alıyosun ya kullan bence toplam 500liralık alısverıse 30tl sanırım
yok canım bu degıl dur atayım sanaBuldum
Bebek alışverişinde işimize yarayacak çok teşekkürler ediyoruz
Valla büyüdük ya
Isım konusunda bır gelısme var mı tuce?Valla büyüdük yabende şaşırıyorum bi bakacağım doğuma gidiyor olacağım galiba biraz hızlı geçmeye başladı purecim doğum yaptı prenses erken gelmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?