Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın purenin kızı uyumuyor hadi o doğdu uyumuyor da benim oğluma ne oluyor ya gece hiç mi sakin durmaz bir bebek sürekli bir hareket halinde küçücük alandasın çocuğum ne yapacaksın uyuyacaksın kural budur ama gece yatağa yatıyorum zor nefes alıyorum zaten şimdiden kendimi zorla uyutmaya çalışıyorum Buda tepiniyor gözümü gece sürekli tepinmesine açıyorum amaç ne Allah aşkınıza

Ben her zaman diyorum bu zamanın bebeleri çok yaramazlar

Şimdiden bol bol uyumaya çalış canım Doğum yaptığında çok ihtiyacın olacak

Ben her zaman diyorum bu zamanın bebeleri çok yaramazlar

Şimdiden bol bol uyumaya çalış canım Doğum yaptığında çok ihtiyacın olacak
Doktor tutturmuş 2.5 lt su iç diye içiyorum inan ki karnımda yer kalmıyor iç organlarım bebek hepsi birbirini yiyor bebek olmuş 1.5 kg zaten karnım belli boyutta bu nasıl içeri de kendine yer buluyor acaba bu akrobatik hareketler için eşim diyor ki az önce ya gece sana acıdım elim karnına gitti o ne yapıyordu öyle sallanıyordun gerçi bizim bebek ne yapsa yaranamıyor bize 15 gün önce de ağlayarak gitmiştim doktora bebek öyle duruyor hareket etmiyor birşey oldu kesin diye

Su gerçekten çok önemli canım enfeksiyonu filan engelliyor

Ahhhh bilmem mi 2. Kızım da böyleydi şimdi oldu tam bir atom karınca ,,, geceleri hiç durmaz dı hele bişey de yediysem değme keyfineee

Sen yine de çok yorma kendi dinlen Doğumdan sonra çok yoracak bu bebek

Gece burnum tıkanıyor ya sinir oluyorum ne yapsam çözemedim daha

Canım o havalardan herhalde yaaaa keşke doktora sorsaydın
Evet notlarıma yazmamışım o anda da aklıma gelmedi zaten plansız gittik birkaç gün sonra gidecektik . Ama kontrollerim sıklaştı artık 15 günde bir gideceğiz o yüzden kendimi çok mutlu hissediyorum 1 ay olunca geçmek bilmiyordu

Ya para harcamadan nasıl gün geçirebilirim en basiti markete gitsem hiç birley almamış olsam 20 tl harcıyorum.

Tuce ya cok buyumussun her gordugum
pure hazel dogum yaptı mı naptı?
Valla büyüdük ya bende şaşırıyorum bi bakacağım doğuma gidiyor olacağım galiba biraz hızlı geçmeye başladı purecim doğum yaptı prenses erken gelmek istedi

Valla büyüdük ya bende şaşırıyorum bi bakacağım doğuma gidiyor olacağım galiba biraz hızlı geçmeye başladı purecim doğum yaptı prenses erken gelmek istedi
Isım konusunda bır gelısme var mı tuce?

pure hazel gecmıs olsun ve de hayırlı olsun canım. Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…