- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.121
Yok vallahi ya pazartesi kontrole gittik dönüşte eşime söyledim konuşurken söyle artık diye tamam filan dedi söylemedi tabi . Bende konuştum eşimle diyor ki zaten koyacağımız isim belli karar verdik farklı birşey koyalım demeyeceğim ki sana diyor . Ailesinden birisi arasa laf arasında sorsa ben söyleyeceğim ama arayan soran da yok kimse aramıyor beniIsım konusunda bır gelısme var mı tuce?
pure hazel gecmıs olsun ve de hayırlı olsun canım. Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah
Insallah etkılemezler, bu dogum anında erkek aılelerı cok garıplesıyorlarYok vallahi ya pazartesi kontrole gittik dönüşte eşime söyledim konuşurken söyle artık diye tamam filan dedi söylemedi tabi . Bende konuştum eşimle diyor ki zaten koyacağımız isim belli karar verdik farklı birşey koyalım demeyeceğim ki sana diyor . Ailesinden birisi arasa laf arasında sorsa ben söyleyeceğim ama arayan soran da yok kimse aramıyor beni
ne demek canım benimBebek alışverişinde işimize yarayacak çok teşekkürler ediyoruz
Evet haklısınız markete gitme sayımı azaltmayı denemeliyimMarkete gitmemen lazım alışverişini haftalık yap mesele markete girip çıktıkça para harcanıyor
Ben markete listesiz gittiğim an bittiğim an oluyor ne görsem lazım zannediyorumEvet haklısınız markete gitme sayımı azaltmayı denemeliyim
Gerçekten bende öyleyim ya.zaten ev ihtiyaçlarıda kara delik gibi ne alsan tükenmiyor.Ben markete listesiz gittiğim an bittiğim an oluyor ne görsem lazım zannediyorum
Benim eşim bu konuda aceleci direkt hamile olduğumu öğrendiğimiz de isim düşünelim bir kız,bir erkek ismi belirlerdik inşallah sağlıcakla kucağımiza almak nasip olurInsallah etkılemezler, bu dogum anında erkek aılelerı cok garıplesıyorlar
Yaptım liste bittikçe yazdım 1 aydır ekliyorum listeye☺Normalde günlük veya haftalık bittikçe alırdık eksikleri.Bu sefer benim bebiş durumundan o işlere hiç bakamadık.Zaten neredeyse hergun hastaneye falan gidip geldiğim için kafada pek rahat değildi.Ama 2 gündür elde bulaşık deterjanı yok,şeker yok,makarna bile yoken güzeli liste yapmak bende eksikleri yazıyorum çok acil olmayanları almıyorum yoksa ipin ucu kaçıyor
bitince hepsi birden bitiyor zaten benimde sıvıyagım çok az peynir bitmek üzere zeytin bitti kaşar yok bayadırYaptım liste bittikçe yazdım 1 aydır ekliyorum listeye☺Normalde günlük veya haftalık bittikçe alırdık eksikleri.Bu sefer benim bebiş durumundan o işlere hiç bakamadık.Zaten neredeyse hergun hastaneye falan gidip geldiğim için kafada pek rahat değildi.Ama 2 gündür elde bulaşık deterjanı yok,şeker yok,makarna bile yok
Mesela eşime kasar al demiştim oğlana tost yapıyorum sabahları.Gitmiş tost yapmak için istiyorum diye tost peyniri almışbitince hepsi birden bitiyor zaten benimde sıvıyagım çok az peynir bitmek üzere zeytin bitti kaşar yok bayadır
Ya biz de tam tersi oldu, 1. fenaydi, 2. tam bir melek, emzir, altini temizle, gazini cikar, birak uyusun. Bir iki gece harici aglamadi. Hatta cevremdeki arkadaslarla konustugumda onlar da dedi bizim ikinciler de daha uysaldi.2. Ler çok fena
Tuce buhar makinesi belki isinize yarar, ozellikle kisin bebekli evlerde de oneriyorlar, doktorunuza bir danisin isterseniz.Gece burnum tıkanıyor ya sinir oluyorum ne yapsam çözemedim daha
Ah bu isim mevzulari, bizde aileler hic karismadi ama esime isim begendirmek zor oldu, yok bu isim olmazmis, ailede ya da arkadaslarda varmis. Benimkiler de iki isimli, dedim birini begenmezlerse oburunu kullanirlar.Benim eşim bu konuda aceleci direkt hamile olduğumu öğrendiğimiz de isim düşünelim bir kız,bir erkek ismi belirlerdik inşallah sağlıcakla kucağımiza almak nasip olur
Kayın validemde her aradığında ve hafta sonu bizdelerdi sürekli şu isim güzel bu güzel diye yorum yapıyor.Bende en sonunda bize geldiklerinde eşim işteydi söyledim oğlunuz isimleri hazırladı kıza da erkegede dedim.Ben karışmıyorum isim konusuna dedim.
Halbuki eşimle beraber belirledik ve iki isimli olacak oğlumda 2 isimli.Ama eşim benim öyle istediğimi söyle demisti.Darlayip duruyor çünkü bu konuda.Oglumda berke ya da okyanus koymamizi istemişlerdihiç birinin benzerini bile koymadık.
Bunda kız olursa nisan ya da mayis koysam güzel olurmusMayıs ne dedim ?Mayısta doğacak ya öyle dizide isim vardı bence çok güzel diyor
Yaaaa bende hangi 2. Leri duysam yaramazlar,,, ilk kızım öyleydi yedir altını temizle bırak kendi kendine saatlerce oynardı ama bu cadı uyanık kaldığı süre boyunca saniye yerinde oturmuyor sürekli ayaktaYa biz de tam tersi oldu, 1. fenaydi, 2. tam bir melek, emzir, altini temizle, gazini cikar, birak uyusun. Bir iki gece harici aglamadi. Hatta cevremdeki arkadaslarla konustugumda onlar da dedi bizim ikinciler de daha uysaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?