Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Isım konusunda bır gelısme var mı tuce?

pure hazel gecmıs olsun ve de hayırlı olsun canım. Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah
Yok vallahi ya pazartesi kontrole gittik dönüşte eşime söyledim konuşurken söyle artık diye tamam filan dedi söylemedi tabi . Bende konuştum eşimle diyor ki zaten koyacağımız isim belli karar verdik farklı birşey koyalım demeyeceğim ki sana diyor . Ailesinden birisi arasa laf arasında sorsa ben söyleyeceğim ama arayan soran da yok kimse aramıyor beni

Insallah etkılemezler, bu dogum anında erkek aılelerı cok garıplesıyorlar

Tünaydın kızlar

Kahvaltı yaptık bir makine camasir kurumustu yerlestirdim, bir makine daha yıkandı astım. Çocuk olunca camasir asla bitmiyor

Tavuk sosladım akşama firinda patates biberle karistirip yapacağım. Yanına salata yaparım.

Yemeği evde yemek ciddi tasarruf ettiriyor. Eskiden disarda yedigimiz veya disaridan eve söyledigimiz cok olurdu.

Şuan balık dışında hic disaridan yemiyoruz her zaman evde yapiyorum. Ciddi bir tasarruf oldu bizim için

Herkese merhabalar
Ev temizliği yapıyoruz eşim yardım ediyor kapıları ve süpürgelikleri siliyor
Ben de ev süpürüp viledalıyorum . Daha bitmedi bir dinleneyim diye geldim size yazıyorum
Cumartesi eşimin dişi çekilecek
Pazar günü de misafir gelecek sufle çay kahve ikram edeceğim.
Şimdiden başladım temizliğe bakalım

Bu ev meselesı yıyecek benı. Kızlar ne kadar pahalı allah askına evler artık. Ve sankı bekledıkce yukarı yukarı tırmanıyor fıyatlar.

Bızım bu ıkı aydır okula bır kıtap parası masrafı yaptık sıze anlatamam kızlar.
Kaynak kıtap kaynak kıtap fıskırıyor evden En son demıstım kı kıslık almak lazım, hala lazım. Bır ıkı uzun bısıler aldım ,gecen seneden kalanlar fılan ama havalarda tam sogumadı.
Market zaten bende lıstesız ve ac gıdıyorsam ıs bıtık

Insallah etkılemezler, bu dogum anında erkek aılelerı cok garıplesıyorlar
Benim eşim bu konuda aceleci direkt hamile olduğumu öğrendiğimiz de isim düşünelim bir kız,bir erkek ismi belirlerdik inşallah sağlıcakla kucağımiza almak nasip olur
Kayın validemde her aradığında ve hafta sonu bizdelerdi sürekli şu isim güzel bu güzel diye yorum yapıyor.Bende en sonunda bize geldiklerinde eşim işteydi söyledim oğlunuz isimleri hazırladı kıza da erkegede dedim.Ben karışmıyorum isim konusuna dedim.
Halbuki eşimle beraber belirledik ve iki isimli olacak oğlumda 2 isimli.Ama eşim benim öyle istediğimi söyle demisti.Darlayip duruyor çünkü bu konuda.Oglumda berke ya da okyanus koymamizi istemişlerdihiç birinin benzerini bile koymadık.
Bunda kız olursa nisan ya da mayis koysam güzel olurmusMayıs ne dedim ?Mayısta doğacak ya öyle dizide isim vardı bence çok güzel diyor

merhaba herkese
Dün pek giremedim buralara,dünün ve bugünün hesabını bir döküleyim
180 tl utu ve hali taksiti(elden taksitli almistik)
30 tl oğluma 3 tane atlet. 3 tane daha almam lazım çok küçülduler.
10 tl sadaka
50 tl balık yedik.

Bu güne gelecek olursak durum vahim.Cunku evde en basitinden bulaşık deterjanım,ve sekerim bile bitti.Markete gitmemiz lazım ve kaç kez ben marketten geriye çıktım.Midem kötü oluyor.Esim bu konuda hiç bilgili değil en pahalısını en iyisi zannediyor alışverişte.mesela geçen yağlı kağıt al demiştim gitmis kloplast almış 10 tl.Halbuki bimde veya a 101 de 4.5 - 5 tl.Bu tarz çöpe gidecek şeylerde pek marka aramam ben.
Kısacası bu sebepten biteni alamadık ve boşaldı desem yeri var.Makarnasiz, yagsiz, sekersiz ev mi olur acil bugun halletmem lazim.caya yada kahveye komşu gelse şeker yok evde 1.5 aydır stoklarla idare ettik.
Bugün birde temizlik ücreti odecegim fiyat nekadar bilmiyorum komsum olduğu için soramadım bastan.15 günde 1 yarim gün anlaştık.15 günlük dip köşe işlerini kapı,cam,koltuk işlerini halledecek.Gunluk zaten süpürme silme işini eşimle hallediyoruz.

en güzeli liste yapmak bende eksikleri yazıyorum çok acil olmayanları almıyorum yoksa ipin ucu kaçıyor
Yaptım liste bittikçe yazdım 1 aydır ekliyorum listeye☺Normalde günlük veya haftalık bittikçe alırdık eksikleri.Bu sefer benim bebiş durumundan o işlere hiç bakamadık.Zaten neredeyse hergun hastaneye falan gidip geldiğim için kafada pek rahat değildi.Ama 2 gündür elde bulaşık deterjanı yok,şeker yok,makarna bile yok

bitince hepsi birden bitiyor zaten benimde sıvıyagım çok az peynir bitmek üzere zeytin bitti kaşar yok bayadır

bitince hepsi birden bitiyor zaten benimde sıvıyagım çok az peynir bitmek üzere zeytin bitti kaşar yok bayadır
Mesela eşime kasar al demiştim oğlana tost yapıyorum sabahları.Gitmiş tost yapmak için istiyorum diye tost peyniri almış
Malesef bitince hepsi birden bitiyor.Daha sıvı deterjanlarımında dibi geldi sayılır.Beyazli geçen hafta bitti,beyazlari renkliyle yıkadım 2 seferdir.

Ah bu isim mevzulari, bizde aileler hic karismadi ama esime isim begendirmek zor oldu, yok bu isim olmazmis, ailede ya da arkadaslarda varmis. Benimkiler de iki isimli, dedim birini begenmezlerse oburunu kullanirlar.

Ya biz de tam tersi oldu, 1. fenaydi, 2. tam bir melek, emzir, altini temizle, gazini cikar, birak uyusun. Bir iki gece harici aglamadi. Hatta cevremdeki arkadaslarla konustugumda onlar da dedi bizim ikinciler de daha uysaldi.
Yaaaa bende hangi 2. Leri duysam yaramazlar,,, ilk kızım öyleydi yedir altını temizle bırak kendi kendine saatlerce oynardı ama bu cadı uyanık kaldığı süre boyunca saniye yerinde oturmuyor sürekli ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…