Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar yaaaa üfffff hiç param yetişmiyor hergün az harcayacağım diyorum ama olmuyorrrrr

Ah bu isim mevzulari, bizde aileler hic karismadi ama esime isim begendirmek zor oldu, yok bu isim olmazmis, ailede ya da arkadaslarda varmis. Benimkiler de iki isimli, dedim birini begenmezlerse oburunu kullanirlar.
Bizde Kayinvalidem her şeyin içinde,kendine hak görüyor herşeyi,Bir şekilde karışmaya dediğini yaptırmaya çalışıyor.Her nekadar basarız olsada.yinede benim dediğim olsada onunla mücadele etmek veya bıdı bıdi dinlemek çok yoruyor beni.
Görümcemin 3 tane kızı var en küçüğü 1 yaşında hiç birisinde bir kerede şu isim olsa aslında diye dile getirdiğini duymadım.Halbuki kendi kayınvalidesi eşimin ismi konusunda öneride bulunmuş ve kızarak anlatıyor birde bana.Ama kendisi bizzat anlattıktan 10 dakika sonra aynı şeyi bana yapmaya çalışıyor

Kalorifer yanmıyor niye burnum tıkanıyor
Guzel soru, havanin kendi kurulugu olabilir, bir de hamilelikten bile olabilir, hormonlardaki ve damarlardaki degisiklikler cok etkiliyor vucudumuzu, hamilelik nezlesi diye bir sey var, burun tikanikligina yok acabiliyormus. En guzeli sonraki kontrolunuzde doktora tanismak.

Zor bir kayinvalide desenize, benim kayinvalidem hakkini yiyemem klasik kayinvalidelerimizden degil, karismaz etmez, fikrini soyler tabi ama benim de annem biraz karisir, benim icin sorun degil ben idare ediyorum annemi ama esim cok hoslanmaz karismasindan. Bazen ortayi bulmakta zorlaniyorum.

Bence tamamen hamilelik hormonlarından haklısın . Nefes nefese kalıyorum zaten nefesim 2 haftadıe yetersiz

Tövbe yarabbim ya berkeye şaşırdım şuan berke bir gün yaşlanıp dede olacak berke dede garip geliyor biraz

Benimde annem karışmaz.Maddi manevi her türlü destekler ama çocuk sizin,ev sizin,hayat sizin der.
Kayinvalidem de sıfır destek 6 haftadir evdeyim ve yatıyorum doğru düzgün yemek yapamıyorum,evimi temizlemeyi geçtim çamaşır yikamadigim günler oldu agrım vardı,sürekli hastanedeydik doktor kalkmak yok demisti.15 dakikalık mesafede arabayla ve bir kere gelmedi.Taakiii bu hafta sonu kendisi hastalanip postu bizim eve atmaya çalışana kadardurum bu olunca banada herşeyi batıyor haliyle.

Bu akşam eşim şubedekilerle dışarıda yemekte sanki çok gerekmiş gibi öyle bir karar alınmış her ay birisi yemek ısmarlıyor bugün öğleden sonra sil süpür yapıyordum arkadaşım aradı makarna yapıyoruz hemen gel diye ona gittim sağ olsun yedik özlemişim az lafladık kızlarla eve geldim kalan işlerimi hallettim. Az önce markete gittim ekmek elma üzüm aldım 7 TL . Eşim gelsin çay koyacağım birazdan gelir kesin ayrıca Master chef izleyeceğiz anlaştık

Ayip etmis, ne demisler bugun bana yarin sana, yapmak zorunda degil belki ama biraz destek verse iyi olurdu su zor zamanlarinizda. Benim annem birazcik karisir ama ona sorsan karismiyorum ki der, ama inanilmaz fedakardir bizlere karsi, dilimde tuy bitti yeter artik biraz da kendini dusun demekten.

Tövbe yarabbim ya berkeye şaşırdım şuan berke bir gün yaşlanıp dede olacak berke dede garip geliyor biraz
Ben en çok mayıs ismine şaşkınım,ıyiki uranüs,uzay falan demediistanbulda çok güzel isim diyorBizim ki ünlüler aleminde yasiyorBende biz jet sosyeteden miyiz diye dalga geçiyorum.Ama kadında suç yok sabahleyin Acilişi magazin ile yapip gün boyu astorolok moda v.s izleyip,kapınışı yine hint dizileriyle yaptığı için devreleri yanıyor bence

Malesef hep böyle.yapmak zorunda değil ama etrafada iyi reklam yapıyor,Birseye destek vermeyip herşeye karışmayi kendine hak görmesine cook kızıyorum.
Annem de şehir dışından koca bir valiz dolusu sevdiğimiz yiyecekleri almış,yemek sarma yapmis meyve falan almış,ormana gidip böğürtlen toplamış(canım istiyordu konuşurken laf arasında gecmisti)Hepsini tek tek saklama kaplarına yerleştirip,sarıp sarmalayıp otobüse vermiş.Benim gondereceginden haberim bile olmadı eşim çantayı terminalden alıp eve getirene kadar.

Market alışverişi 211 tl tuttu 3 çanta,
içinde 2 kg toz şeker,5 lt sıvıyağ,750 gr kasar, 750 gr küp şeker,2 paket makarna,1paket şehriye,elde bulaşık deterjanı,1 lt yumuşatıcı,1 lt süt,1kg domates,yarim kg kabak,yarim kg dolma biber,yarim kg patlıcan,yarim kg salatalık,1 paket servis peçetesi

,bimde sıvı bulaşık mak.deterjan gordum kendi markası 8 tl aldım deneyecegim 32 yıkama yazıyor.

Tövbe yarabbim seninki sosyetik kv ya bu isim yüzünden başıma ne gelecek acaba merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…