Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Ev süpürüp sildim kapılar süpürgelikler de silindi.
Çamaşır katladım. Yarın 2-3 makina çalıştırıp asacağım. Ütü yapacağım. Toz alacağım banyo wc yıkayacağım.
Dışarıda yedik 58tl
Bim market 11tl kuru üzüm ve kakao
Normal market pırasa , ıspanak, ekmek, ayva 9tl
İnternetten yüz yıkama sabunu 74tl
Yarın sıfır harcama. Planlıyorum.

Bende gördüm onu canim 37 yikama diyodu sanki eşim para alcak yarin yada cuma benimde sivi yag bulasik tableti tuvalet kagidi çok az kaldı dibi görüyorum almam lazım bimin bulasik sivisini alıp deniycem bide porçöz leke çıkarıcı vardi ondan alcam benim oğlum küçük lekeli şeyler çıkmıyor bazen döküp çıkarıyorum

Evet 37 olabilir Benim aklımda öyle kalmış galiba ☺Leke cikariciyi gördüm evde domestos renkli leke çıkaricim var diye almadım.Cok açılmak istemedim açıkçası maaşım rapor dolayısıyla kesiliyor ve parca parca yatıyor ptt ye hesaplar şaştı bizim.Yoksa bikac parca daha kenara alıp stok yapmak istediklerim vardı.

Mama sandalyesinin pek özelliği yokki kronik o kadar para vermeye gerek yok bence . Yani ben vermem
canım ben de basta ıkea tipi olanları dusunuyodum esım olmaz dedi dıger buyuklerden ıstedi ben de cevremde gözlemledıgım kadarıyla cocuk cok vakıt gecırıyor mama sandalyesınde eger buyuk olursa hatta 3yasa kadar kullanılabılıyor o yuzden uzun sure dayanıklı bıse almak ıstıyoruz mesela kılıfının yıkanması ayak sekmesının olması yatar konumu vs arastırdıkca ben de onemsemeye basladım,oglum çok çok hareketli muhtmelen ustunde oldugu zaman hele üç ay sonra ınsAllah daha da kendını dısa dgru yanlara atmak ıster Allah korusun.
anneme de bı tane yedek alıcam daha az kullanılır onu bu modellerden alabılırım

Canım ben büyük kızımda bir dünya para verip chicco mama sandalyesi almıştım. Çok büyük ve hantaldı. Saklamak falan da problem. Birkaç ay kullandıktan sonra ikea’nınkinü aldık ve hep onu kullandık. Şimdiki miniğim dr 15 aylık oldu, 6 aylıkken iden beri ikea sandalyesini kullanıyorum. Ben ettim sen etme ikea candır demeye geldim:))

Temiz yıkıyormu acaba alınca hemen deniycem guzel yikarsa bir tane daha alirim yedege uygun oluyor

Kesinlikle ikea mama sandalyesi

cok kullanışlı , hafif, sağlam duruyor yerde. Minder kılıfı sökülüp yıkanıyor,minderin içi şişmeli çocuk büyüdükçe ayarlayabiliyosunuz rahat etmesi için. Kullanmanız bitince söküp ufak parçalar halinde saklayabiliyosunuz.

Benim oğlum 21 aylık ve boyu kilosu gayet yerinde, ona rağmen hala kullanıyoruz. 3 yaş bitene kadar da kullanır küçülmez kolay kolay.

Kesinlikle tavsiye ederim yeni alacak olanlara

cok tsk ederım canım görümcemde bugun 50liralık olandan almıs daha bıze var 3ay, belki ben de sizin dedıgınizden alırım esımı ıkna edersem tabi,
tecrübeleriniz benim için kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…