- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.161
Bende gördüm onu canim 37 yikama diyodu sanki eşim para alcak yarin yada cuma benimde sivi yag bulasik tableti tuvalet kagidi çok az kaldı dibi görüyorum almam lazım bimin bulasik sivisini alıp deniycem bide porçöz leke çıkarıcı vardi ondan alcam benim oğlum küçük lekeli şeyler çıkmıyor bazen döküp çıkarıyorumMarket alışverişi 211 tl tuttu 3 çanta,
içinde 2 kg toz şeker,5 lt sıvıyağ,750 gr kasar, 750 gr küp şeker,2 paket makarna,1paket şehriye,elde bulaşık deterjanı,1 lt yumuşatıcı,1 lt süt,1kg domates,yarim kg kabak,yarim kg dolma biber,yarim kg patlıcan,yarim kg salatalık,1 paket servis peçetesi
,bimde sıvı bulaşık mak.deterjan gordum kendi markası 8 tl aldım deneyecegim 32 yıkama yazıyor.
hangısınden aldınız pure biz fısher praceda kararsız kaldık almadıkGunaydin.
A101e mama sandalyesi gelmis aldik
Mama sandalyesinin pek özelliği yokki kronik o kadar para vermeye gerek yok bence . Yani ben vermemhangısınden aldınız pure biz fısher praceda kararsız kaldık almadık
Evet 37 olabilir Benim aklımda öyle kalmış galiba ☺Leke cikariciyi gördüm evde domestos renkli leke çıkaricim var diye almadım.Cok açılmak istemedim açıkçası maaşım rapor dolayısıyla kesiliyor ve parca parca yatıyor ptt ye hesaplar şaştı bizim.Yoksa bikac parca daha kenara alıp stok yapmak istediklerim vardı.Bende gördüm onu canim 37 yikama diyodu sanki eşim para alcak yarin yada cuma benimde sivi yag bulasik tableti tuvalet kagidi çok az kaldı dibi görüyorum almam lazım bimin bulasik sivisini alıp deniycem bide porçöz leke çıkarıcı vardi ondan alcam benim oğlum küçük lekeli şeyler çıkmıyor bazen döküp çıkarıyorum
Ben BİM’den almıştım 60 tl ye gayette iyi kullandım çok para vermeye gerek yok bencedeMama sandalyesinin pek özelliği yokki kronik o kadar para vermeye gerek yok bence . Yani ben vermem
canım ben de basta ıkea tipi olanları dusunuyodum esım olmaz dedi dıger buyuklerden ıstedi ben de cevremde gözlemledıgım kadarıyla cocuk cok vakıt gecırıyor mama sandalyesınde eger buyuk olursa hatta 3yasa kadar kullanılabılıyor o yuzden uzun sure dayanıklı bıse almak ıstıyoruz mesela kılıfının yıkanması ayak sekmesının olması yatar konumu vs arastırdıkca ben de onemsemeye basladım,oglum çok çok hareketli muhtmelen ustunde oldugu zaman hele üç ay sonra ınsAllah daha da kendını dısa dgru yanlara atmak ıster Allah korusun.Mama sandalyesinin pek özelliği yokki kronik o kadar para vermeye gerek yok bence . Yani ben vermem
Canım ben büyük kızımda bir dünya para verip chicco mama sandalyesi almıştım. Çok büyük ve hantaldı. Saklamak falan da problem. Birkaç ay kullandıktan sonra ikea’nınkinü aldık ve hep onu kullandık. Şimdiki miniğim dr 15 aylık oldu, 6 aylıkken iden beri ikea sandalyesini kullanıyorum. Ben ettim sen etme ikea candır demeye geldim:))canım ben de basta ıkea tipi olanları dusunuyodum esım olmaz dedi dıger buyuklerden ıstedi ben de cevremde gözlemledıgım kadarıyla cocuk cok vakıt gecırıyor mama sandalyesınde eger buyuk olursa hatta 3yasa kadar kullanılabılıyor o yuzden uzun sure dayanıklı bıse almak ıstıyoruz mesela kılıfının yıkanması ayak sekmesının olması yatar konumu vs arastırdıkca ben de onemsemeye basladım,oglum çok çok hareketli muhtmelen ustunde oldugu zaman hele üç ay sonra ınsAllah daha da kendını dısa dgru yanlara atmak ıster Allah korusun.
anneme de bı tane yedek alıcam daha az kullanılır onu bu modellerden alabılırım
Temiz yıkıyormu acaba alınca hemen deniycem guzel yikarsa bir tane daha alirim yedege uygun oluyorBende gördüm onu canim 37 yikama diyodu sanki eşim para alcak yarin yada cuma benimde sivi yag bulasik tableti tuvalet kagidi çok az kaldı dibi görüyorum almam lazım bimin bulasik sivisini alıp deniycem bide porçöz leke çıkarıcı vardi ondan alcam benim oğlum küçük lekeli şeyler çıkmıyor bazen döküp çıkarıyorum
cok tsk ederım canım görümcemde bugun 50liralık olandan almıs daha bıze var 3ay, belki ben de sizin dedıgınizden alırım esımı ıkna edersem tabi,Canım ben büyük kızımda bir dünya para verip chicco mama sandalyesi almıştım. Çok büyük ve hantaldı. Saklamak falan da problem. Birkaç ay kullandıktan sonra ikea’nınkinü aldık ve hep onu kullandık. Şimdiki miniğim dr 15 aylık oldu, 6 aylıkken iden beri ikea sandalyesini kullanıyorum. Ben ettim sen etme ikea candır demeye geldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?