Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hangısınden aldınız pure biz fısher praceda kararsız kaldık almadık
Merhaba canım. Biz de alırken biraz araştırmıştık. Benim için özellikle üst tabla kısmının çıkması çok önemliydi. Bizim kız oturduğu yerde bağdaş kuruyor :) Bizim bütçeye uygun sunny baby diye bir marka vardı. Ondan aldık. Baya güzel çıktı neredeyse 6 aydır kullanıyoruz.

Yanlız arkadaşlarım diyor ki oturmuyor bazı çocuklar haberin olsun

cok tsk ederım o markaya da bakarım alırken
Yanlız arkadaşlarım diyor ki oturmuyor bazı çocuklar haberin olsun
ınsAllah alısırlar ya canım valla bunlar birazda nasip işi mesela ablamın büyük oğlu hiç bebek arabasına binmemiş kıyameti kopartıyomus boşa almışlar zamanında ama önceden bilemezdi tabiki e belki oturmaz dıye de almamak olmaz mecbur almıslar 2.cocuga kalmadı bıle kötü olmus 7 senede kullanmadan

benim kızımınkide 3 kademeli olandan tekerlekli 2 tepsisi var büyük kızım 6 küçüğü 3 yaşında ikiside hep mama sandalyesinde yediler her odaya götürdüm daha sapasağlam bende yakınımızdan biri doğum yaptı ona vercem başka çocuk düşünmediğim için çok sağlam. 2013 yılında 159 tlye almıştım

Ayy bugün bi ağırlık var üstümde gece rüyamda ev taşıma gördüm kita ev bakıyoruz allahım ne sıkıldım rüyamda bile evi nerden bulmaz daha yeni taşındım diye hayrolsun sabah uyumusum kac gundur erken kalkıyorum ev topla çocuğu yikadim bi renkli makine actim astim bulasik actim bitti yerleşti corap fln vardi sökük onlari diktim evde giyerim kiyip atamiyorum cok kotu degilse ütü vardi az onu bitirdim yerlestirdim dün kavurma yapmıştım kurban etinden 1 tabak kaldı bayadir kısır yemiyorum bulgur ısladim yeşillikte var evde esimde yerim dedi onu yapcam kalkip az oturdum kahve içiyorum

oy masAllah canım ıkı cocukta da saglam kalmıs

Markete 313 tl harcadik. Market fiyatlari almis basini gidiyor. Allah fakir fukaraya yardim etsin. 126 tl kendime ve ogluma bot siparisi verdim internetten. Baya indirim vardi cok uyguna geldi. Bugun hic oturmadim. Ev isleri yemek oglumun bakimi alisveris. Agirlastim iyice nefes darligi yasiyorum. Oglum bazen geliyor kucagima ninni istiyor onu bile soyleyemiyorum nefes nefese kaliyorum. Geceleri kaburga agrisindan uyaniyorum surekli. Doguma kadar disimi sıkmam lazim. Allah butun gebelerin yardimcisi olsun.

Aynı hislerdeyim kimseyle uzun sohbet edemez oldum burnum tıkanıyor nefesim yetmiyor

Nevresimler değişti yıkandı asıldı.

Oğlumu dışarı çıkardım dolaştık, birkac eksik vardı markete uğradım bulaşık deterjanı, kendime a101den üçlü iç çamaşırı, oğluma avokado, ekmek.

Tolamda 35 tl tuttu.

Harcamasız gün geçmiyor malesef

Ben bugün migrosa peynir bakmaya gittim sözde.bir kaç çeşit peynir 2 avakado 2 paket makarna,tost ekmeği ve bebeğim için bebek bezi aldım 170 tl tuttu.Herşey ateş pahası.bebek bezi prima kullanıyordum bu sefer minies aldım deneyeyim bakalım güzel çıkarsa bundan devam ederim bayağı uygun sanki fiyatı.

Merhaba minies ben de denemiştim uygun fiyatlı olduğu için. Gündüz sorun yok ama gece bebek uzun saatler uyursa ( 5-6 saat bile olsa) sızdırma yaptı bizde. O yüzden bıraktım ben,ama umarım siz memnun kalırsınız . şuan ebebek markasının kendi bezini kullanıyorum gayet memnunum. Fiyatı da uygun. Aklınızda bulunsun :)

Herkeseee günaydın gene erkenciyim geri uyumaya çalışacağım :) eşim 1 haftalık bir iş için Gebze’ye gitti . Yalnızım bir haftacık

Günaydın dün güne gittim hayatımda ilk kez 200 TL. Önümüzdeki ay gün bende 1200 TL gelecek oğlumun beşiğini alırız öyle değerlenir . Günde bir arkadaşımızı ihtiyaç Sahibi 2 çocuk annesi bir bayandan bahsetti evine gidilmiş durum yok kötü resimlerini gördük kocası olacak rezil üzerine kuma getirmiş defolup gitmiş evden de . Dün A101 den süt makarna puding çorba peynir pirinç filan aldım erzak 30 TL arkadaşıma bıraktık eşimle bugün toplanan yardımlar gidecek keşke daha fazla şeyler alsaydım dedim . Ama bu ay ciddi sıkışacağız gibime geliyor haftaya Diyarbakır’a gidip alışveriş yapacağız bu ay kenara birşey atamam gibime geldi belki bir çeyrek bilemedim onu da doktor kontrolleri sıklaştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…