- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.181
Merhaba canım. Biz de alırken biraz araştırmıştık. Benim için özellikle üst tabla kısmının çıkması çok önemliydi. Bizim kız oturduğu yerde bağdaş kuruyor :) Bizim bütçeye uygun sunny baby diye bir marka vardı. Ondan aldık. Baya güzel çıktı neredeyse 6 aydır kullanıyoruz.hangısınden aldınız pure biz fısher praceda kararsız kaldık almadık
Yanlız arkadaşlarım diyor ki oturmuyor bazı çocuklar haberin olsuncanım ben de basta ıkea tipi olanları dusunuyodum esım olmaz dedi dıger buyuklerden ıstedi ben de cevremde gözlemledıgım kadarıyla cocuk cok vakıt gecırıyor mama sandalyesınde eger buyuk olursa hatta 3yasa kadar kullanılabılıyor o yuzden uzun sure dayanıklı bıse almak ıstıyoruz mesela kılıfının yıkanması ayak sekmesının olması yatar konumu vs arastırdıkca ben de onemsemeye basladım,oglum çok çok hareketli muhtmelen ustunde oldugu zaman hele üç ay sonra ınsAllah daha da kendını dısa dgru yanlara atmak ıster Allah korusun.
anneme de bı tane yedek alıcam daha az kullanılır onu bu modellerden alabılırım
cok tsk ederım o markaya da bakarım alırkenMerhaba canım. Biz de alırken biraz araştırmıştık. Benim için özellikle üst tabla kısmının çıkması çok önemliydi. Bizim kız oturduğu yerde bağdaş kuruyor :) Bizim bütçeye uygun sunny baby diye bir marka vardı. Ondan aldık. Baya güzel çıktı neredeyse 6 aydır kullanıyoruz.
ınsAllah alısırlar ya canım valla bunlar birazda nasip işi mesela ablamın büyük oğlu hiç bebek arabasına binmemiş kıyameti kopartıyomus boşa almışlar zamanında ama önceden bilemezdi tabikiYanlız arkadaşlarım diyor ki oturmuyor bazı çocuklar haberin olsun
benim kızımınkide 3 kademeli olandan tekerlekli 2 tepsisi var büyük kızım 6 küçüğü 3 yaşında ikiside hep mama sandalyesinde yediler her odaya götürdüm daha sapasağlam bende yakınımızdan biri doğum yaptı ona vercem başka çocuk düşünmediğim için çok sağlam. 2013 yılında 159 tlye almıştımcanım ben de basta ıkea tipi olanları dusunuyodum esım olmaz dedi dıger buyuklerden ıstedi ben de cevremde gözlemledıgım kadarıyla cocuk cok vakıt gecırıyor mama sandalyesınde eger buyuk olursa hatta 3yasa kadar kullanılabılıyor o yuzden uzun sure dayanıklı bıse almak ıstıyoruz mesela kılıfının yıkanması ayak sekmesının olması yatar konumu vs arastırdıkca ben de onemsemeye basladım,oglum çok çok hareketli muhtmelen ustunde oldugu zaman hele üç ay sonra ınsAllah daha da kendını dısa dgru yanlara atmak ıster Allah korusun.
anneme de bı tane yedek alıcam daha az kullanılır onu bu modellerden alabılırım
oy masAllah canım ıkı cocukta da saglam kalmısbenim kızımınkide 3 kademeli olandan tekerlekli 2 tepsisi var büyük kızım 6 küçüğü 3 yaşında ikiside hep mama sandalyesinde yediler her odaya götürdüm daha sapasağlam bende yakınımızdan biri doğum yaptı ona vercem başka çocuk düşünmediğim için çok sağlam. 2013 yılında 159 tlye almıştım
Aynı hislerdeyim kimseyle uzun sohbet edemez oldum burnum tıkanıyor nefesim yetmiyorMarkete 313 tl harcadik. Market fiyatlari almis basini gidiyor. Allah fakir fukaraya yardim etsin. 126 tl kendime ve ogluma bot siparisi verdim internetten. Baya indirim vardi cok uyguna geldi. Bugun hic oturmadim. Ev isleri yemek oglumun bakimi alisveris. Agirlastim iyice nefes darligi yasiyorum. Oglum bazen geliyor kucagima ninni istiyor onu bile soyleyemiyorum nefes nefese kaliyorum. Geceleri kaburga agrisindan uyaniyorum surekli. Doguma kadar disimi sıkmam lazim. Allah butun gebelerin yardimcisi olsun.
Aynen ya cok evin icinde yururken bile zorlaniyorum nefes almakta. Ogluma hamileyken bu kadar degildi. Allah seninde yardimcin olsun canim.Aynı hislerdeyim kimseyle uzun sohbet edemez oldum burnum tıkanıyor nefesim yetmiyor ☹
Hergün böyle olmuyorum ama niye böyle oluyor diye düşünüyorumAynen ya cok evin icinde yururken bile zorlaniyorum nefes almakta. Ogluma hamileyken bu kadar degildi. Allah seninde yardimcin olsun canim.
Ben bugün migrosa peynir bakmaya gittim sözde.bir kaç çeşit peynir 2 avakado 2 paket makarna,tost ekmeği ve bebeğim için bebek bezi aldım 170 tl tuttu.Herşey ateş pahası.bebek bezi prima kullanıyordum bu sefer minies aldım deneyeyim bakalım güzel çıkarsa bundan devam ederim bayağı uygun sanki fiyatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?