- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.201
Çok teşekkür ederim.ilk gece deneyimi aynı sizin dediğiniz gibi oldu.2 de değiştirdim bezi sabah 7.30 da bayağı şişmişti.paket bitince baby me alayım en iyisi sağolun.Merhaba minies ben de denemiştim uygun fiyatlı olduğu için. Gündüz sorun yok ama gece bebek uzun saatler uyursa ( 5-6 saat bile olsa) sızdırma yaptı bizde. O yüzden bıraktım ben,ama umarım siz memnun kalırsınız . şuan ebebek markasının kendi bezini kullanıyorum gayet memnunum. Fiyatı da uygun. Aklınızda bulunsun :)
Merhaba bizde de o tehlike var diye mamaya başladık.siz mamayı biberonla mi veriyorsunuz?biberonu alıp göğsü almamazlik yapmıyor dimi? Benimde doğum 38+2 de oldu.ilk evlat ve tecrubesizlikler:)Sarilik tehlikesine karsi mama almistik. 1 hafta takviye yaptik. Cok sukur sarilik olmadi. Şuan hic yok.
Sütum de iyi emiyor.mamayi kestik. Aksam bi deneyelim verelim dedik almadi.
Eczaneden kimyonlu rezene cayi aldim kendim icin. Kizima da iyi geldi.
Kulagina ezan okuttuk adini okuttuk.
Bugun bi asmye gidip tarttiralim diyorum.
Sor tabiki canimMerhaba bizde de o tehlike var diye mamaya başladık.siz mamayı biberonla mi veriyorsunuz?biberonu alıp göğsü almamazlik yapmıyor dimi? Benimde doğum 38+2 de oldu.ilk evlat ve tecrubesizlikler:)
Ve birde ortalama ne kadar yiyor mamadan,kaç saatte bir kaç cc gibi..mesaj olarak sorucaktim gerçi bunları ama bilen başka arkadaşlarda varsa yararlanmak isterim..
Püre ya annemle konuşuyordum da alışveriş listesi oluşturuyorum. Aventin emziği ve cam biberonunu almak istiyordum . Annem de biberona heveslenme gidip 70 TL vereceksin belki gerek kalmayacak nereden biliyorsun kendini şartlama dedi mama gerekirlerse kaşıkla verilir hemen neden biberon diyorsun dedi . Ben de aventin o biberonunu burada bulamayız internetten alsak 4 günde anca gelir dedim . Git normal küçük cam biberon al diye kızdı bana . Sen ne diyorsun bu duruma haklı mıSor tabiki canim
30 cc verdim ben yani bir olcek. Mamanin icinde olcegi var.
Telefonun alarmini kurdum. Saat başi emzirdim. bazi doktorlar 3 saate bir emzir diyor ama dinleme. 3 saat cok gec.
Mama verirsem 2 saat sonra veriyordum memeyi en gec.
Mamayi biberonla verdim. Oglumda kaşikla vermistim ama.bebelac gold aldim mama olarak. Ama sanci ve gaz yapti. Kaka yaparkrn zorlandi.
2 gundur cok sukur duzene girdi.
Her mama her cocoga ayni etkiyi yapmaz ama
Evet tabiki eMzireceğim ama gerek olur mu acaba kalitesiz olmasın diye düşündüğümden . Emzik verdin mi pekiPahali biberona gerek yok bence.
Cunku emzireceksin degil mi.
Mama vermiceksin. Veya verirsende birkac kez.
Biberon olarak basit birsey aldim ben.wee baby 12 liraydi galiba.
Dr brown iyi diyorlar mesela.
Ben de bu konuda alıp pişman olanlardanım. Biberon emzik aldım aventten. İlk 6 ay ne emzik ne biberon hiç ihtiyacım olmadı. Sonra da deliği küçük geldi. Damağına tam oturmadı. En sonunda şimdi dönüşümlü süt sağıp içine koymaya yarıyor. Böyle şeyleri gerekli olursa almak iyi oluyor.Püre ya annemle konuşuyordum da alışveriş listesi oluşturuyorum. Aventin emziği ve cam biberonunu almak istiyordum . Annem de biberona heveslenme gidip 70 TL vereceksin belki gerek kalmayacak nereden biliyorsun kendini şartlama dedi mama gerekirlerse kaşıkla verilir hemen neden biberon diyorsun dedi . Ben de aventin o biberonunu burada bulamayız internetten alsak 4 günde anca gelir dedim . Git normal küçük cam biberon al diye kızdı bana . Sen ne diyorsun bu duruma haklı mı
Öğretmenim, ben yıllık ödevimi tamamladımKizlar bu ay naptiniz bakalim.
Birikimler ne durumda. Birseyler aldiniz mi. Çeyrek altin ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?