Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sarilik tehlikesine karsi mama almistik. 1 hafta takviye yaptik. Cok sukur sarilik olmadi. Şuan hic yok.
Sütum de iyi emiyor.mamayi kestik. Aksam bi deneyelim verelim dedik almadi.

Eczaneden kimyonlu rezene cayi aldim kendim icin. Kizima da iyi geldi.
Kulagina ezan okuttuk adini okuttuk.
Bugun bi asmye gidip tarttiralim diyorum.

Günaydın
Araç kredisini yatırdık bugün 2/8 4245tl.
Tatilden döndük, Ankara’da dr a falan gidicez. Yarın evdeyiz inşallah, Veli öğretmen görüşmeleri varmış kaçırmak istemedik. Zaten 1 hafta ara vermiş oldu kızım. Otelden ayrıldık diye ağladı arabada, ben de hiç istemememe rağmen Yunus havuzuna götürdük oradada gösteri saati geç olduğu için sadece havuzda görüp çıktık 20 tl. Ordan tunektepe teleferiğe bindik 70 tl. Yukarıda çay kahve vs içtik. 2 kez gaz aldık 2x100 tl tuttu. Salda gölüne uğradık, değişik geldi, tekrar gidilebilir geniş zamanda...
bugün ikea ya gidersek birşeyler almak istiyorum bakalım..

Merhabalar herkese
2018 Ekim de başlamıştım birikime hedef 200 Gr idi 2019 Ekim itibari ile 165 Gr yapmışım pure hazel
Bu bir senenin 4 ayı hiç birikim olmadı doğum-yaz tatili-askerlik sebebiyle
Ücretsiz izindeyim en az bir sene.
maalesef kısır döngüye şimdiden girdik gelen maaş kk gidiyor elimiz de az nakit kalıyor böyle olunca birikim de yalan oluyor
Önümüzdeki bir sene için hedef koyamıyorum maalesef

Çok teşekkür ederim.ilk gece deneyimi aynı sizin dediğiniz gibi oldu.2 de değiştirdim bezi sabah 7.30 da bayağı şişmişti.paket bitince baby me alayım en iyisi sağolun.

Merhaba herkese☺Dün iğne için devlet hast.gitmistim arkadaşım orada çalışıyor hem ona uğrarım 5 dakika az biraz laflariz diye.1.5 aydır evdeyim doktor ve iğne dışında dişar hayatım yok hep evdeyim.Sagolsun gel burada da ben sana sıra alayım gosterelim bakalım o kese muhabbeti neymiş bir de ikinci doktor görüşü olsun dedi.Devletteki doktorda 2.bir kese var ama bebek yok içinde dedi.Bir sakıncası yok dedi.
Bugün yine evdeyim Yemek yapıyorum tavuk ızgara,pilav tarhana çorbası,tavuğu geç yapicam oğlum ve eşim gelmesine yakın koyarım.
Annem yine çanta vermiş otobüse birşeyler koymuş eşimin iş çıkışına denk geliyor gidip alıcak.Canim annem ❤❤
Evinin çatısı yapılacak ustalar malum sürekli ettiriyorlar yaptırmadan da gelemiyor malum kış geldi biran önce yapılması gerek.Oda gelemedim diye sürekli birşeyler aliyor,sarma,çörek,katmer falan yapıyor yolluyor.Pratik işitip yiyelim diye Allah başımızdan eksik etmesin.

Merhaba bizde de o tehlike var diye mamaya başladık.siz mamayı biberonla mi veriyorsunuz?biberonu alıp göğsü almamazlik yapmıyor dimi? Benimde doğum 38+2 de oldu.ilk evlat ve tecrubesizlikler:)
Ve birde ortalama ne kadar yiyor mamadan,kaç saatte bir kaç cc gibi..mesaj olarak sorucaktim gerçi bunları ama bilen başka arkadaşlarda varsa yararlanmak isterim..

Sor tabiki canim
30 cc verdim ben yani bir olcek. Mamanin icinde olcegi var.
Telefonun alarmini kurdum. Saat başi emzirdim. bazi doktorlar 3 saate bir emzir diyor ama dinleme. 3 saat cok gec.
Mama verirsem 2 saat sonra veriyordum memeyi en gec.

Mamayi biberonla verdim. Oglumda kaşikla vermistim ama.bebelac gold aldim mama olarak. Ama sanci ve gaz yapti. Kaka yaparkrn zorlandi.
2 gundur cok sukur duzene girdi.
Her mama her cocoga ayni etkiyi yapmaz ama

kasımda gün bende çeyrek borcum var 1 tane onu alıp vercem arkadaşıma ev hediyesi yataştan nevresim takımı alcam diğer arkadaşa ev için yine hediye alcaz baya masraf çıkacak

Püre ya annemle konuşuyordum da alışveriş listesi oluşturuyorum. Aventin emziği ve cam biberonunu almak istiyordum . Annem de biberona heveslenme gidip 70 TL vereceksin belki gerek kalmayacak nereden biliyorsun kendini şartlama dedi mama gerekirlerse kaşıkla verilir hemen neden biberon diyorsun dedi . Ben de aventin o biberonunu burada bulamayız internetten alsak 4 günde anca gelir dedim . Git normal küçük cam biberon al diye kızdı bana . Sen ne diyorsun bu duruma haklı mı

Soyle hesaplara bir baktim, sonunda bu ay kredi karti harcamamiz normale donmus gozukuyor, son 4-5 aydir yaklasik 7000 dolar kadar fazla harcanmis ama hep gerekli seylerdi, annemlerin ucak bileti, benim meme biyopsisi (sonuc temiz), esimin dis tedavisi, bebegin esyalari, yatagimizi degistirdik, dogum derken az bile gitmis diyiyorum.

Kızlar bu soruyu sadece püreye değil de tüm annelere soruyorum . Annem haklı mı acaba bende eksik birşey olmasın herşeyi çok iyi olsun istiyorum

Pahali biberona gerek yok bence.
Cunku emzireceksin degil mi.
Mama vermiceksin. Veya verirsende birkac kez.
Biberon olarak basit birsey aldim ben.wee baby 12 liraydi galiba.

Dr brown iyi diyorlar mesela.

Pahali biberona gerek yok bence.
Cunku emzireceksin degil mi.
Mama vermiceksin. Veya verirsende birkac kez.
Biberon olarak basit birsey aldim ben.wee baby 12 liraydi galiba.

Dr brown iyi diyorlar mesela.
Evet tabiki eMzireceğim ama gerek olur mu acaba kalitesiz olmasın diye düşündüğümden . Emzik verdin mi peki

Ben de bu konuda alıp pişman olanlardanım. Biberon emzik aldım aventten. İlk 6 ay ne emzik ne biberon hiç ihtiyacım olmadı. Sonra da deliği küçük geldi. Damağına tam oturmadı. En sonunda şimdi dönüşümlü süt sağıp içine koymaya yarıyor. Böyle şeyleri gerekli olursa almak iyi oluyor.

Sen evdeyken eşine söylersen hemen alır gelir.(Tabi ne alması gerektiği önceden fotoğraflarla destekli şekilde anlatılmalı) :) Bence boşuna masraf ve kalabalık. Başka bişey değil.

Simdi okuldan bir arkadasimla yazistim, pazar esiyle bize gelecek, bebegi gormeye, aslen Vietnamlilar ama uzun suredir Amerika`da yasiyorlar. Sevdigin Turk yemegi var mi, yapayim dedim, falafel ve kebablariniz cok guzel dedi. Ben falafel pek sevmem ama yapabilirim, kebabi cok severim yaparim da, bir iki cesit daha bulmak lazim. Mucveri butun arkadaslarim cok sevmistir, ama bu sefer yapmayacagim esim mucver bizim evin milli yemegi diye dalga geciyor. Cayin yanina pogaca/acma ya da borek yaparim, tatli olarak sutlu bir sey yaparim, serbetliler agir geliyor onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…