Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doğru aslında evet ama benim sıkıntım burada öyle avent filan yok ihtiyaç olursa diye . Annemde 2 gün başka ürün kullansın birşey olmaz abartma diyor

Kızlar bu soruyu sadece püreye değil de tüm annelere soruyorum . Annem haklı mı acaba bende eksik birşey olmasın herşeyi çok iyi olsun istiyorum
Tuce ben kizima Aventin bir biberonunu vermistim ama kabul etmedi, meme kismi ekteki gibiydi. Sonra bir arkadasim kullanmadigi playtex marka biberonlari vermisti bana, onu kabul etti. Oglum da Nuk marka biberonu kabul etmisti. Ben calisan bir anne oldugum icin biberon olmazsa olmazimdi. Bence siz de bir biberon alin ama en iyisi olmak zorunda degil, kolik bebek icin uygun ve bir de yavas damlatan secerseniz iyi olur.

25 tl bimde
8 tl halk ekmekte harcadım ve günü tamamladım.

tuce_tuce herseyin en kalitesini almak istiyor insan anliyorum, ama inan gerek yok. Belki de hic biberon kullanmak zorunda kalmayacaksın. Ortalama fiyatlı bir biberon al dursun her ihtimale karşı.

Ben doğumdan 3ay sonra baktım ki biberon kullanacağız , o zaman aldım. Sipariş verip gelene kadar aldiğım ortalama biberon ile içti mamayı.

Kullandığım kaliteli biberon ise philips avent idi. Ama cam değil kaliteli ve zararsız plastikten yapılan yenidoğan antikolik serisini almistim. Tavsiye ederim. Cam biberonlar bence biraz riskli ağırlar ve düşüp kırılabilir sonuçta uyuklar halde bile biberon tutacaksın geceleri.

Bende işte bunun milimi küçük olanı alayım demiştim en iyisi almayayım ya . Bu kadar insan alma diyorsa zorlamanın alemi yok o paraya gidip güzel bir yemek yeriz valla 70 TL çünkü

Ya annemde seninle aynı şeyi söyledi eğer kullanmak gerekirse sürekli o zaman tamam alırız ama şimdi normal birşey al herşeyi abartma kafayı mı yedin sen dedi bana

Öğretmenim, ben yıllık ödevimi tamamladım
Sizden de yıldızlı pekiyi bekliyorum
Daha önce de yazdım ama sanırım gözünüzden kaçtı.
Bereketli olsun canimmm
Tebrikler
Sayimi aralik ayinin son haftasi yapicaz insallah.
Daha hicbirsey icin gec degil. Yani hedefleri tamamlamaya devam

Iyi akşamlar kızlar yoruldum bugün fazlaca eşim dün maaş almış kira ödedi bana verdi faturalar için bankaya para atcakti yoğun bugun atamamış sabah kahvalti edip ortalik topladim banyo cifledim bir makine çamaşır attim beyazları sonra oğlumla markete parka çıktık a101 de çay sucuk ceviz pecete tuvalet kagidi nescafe bi kac bisey daha 92 buraya verdim 11 tl çiğ köfte aldim ayranla eşim gec gelcem ddi akşam yemeği kıymalı karnabahar makarna ugurla yedik oglusla şoka çıktık hemen soda sirke sarelle sürme peynir iki paket süt nisasta eşim sigara istedi 52 tl buraya verdim yarın sivi yag patates bulasik makinesi deterjani nohut peynir alcam şukur baya biseyimi aldim yüksek kalemler biter esime süt aldırsam süper olur yarin mayalardim

cok sukur canım, lactamilin rezene kusburnu vs karısım bıtkı cayı var ben bi paket içtim memnun kaldım tadı da guzel bı arkadasım soyledı tavsıye ederım 15tl migrosta var

tucecim ben biberon dr.browns almıstım nolur nolmaz dıye ındırımdeyken hamıleyken. ama hastaneye götürmedim mamada almadım sütüm gelıcek ınsAllah ben de emzırıcem psıkolojısındeydım hep, cok sükür oyle de oldu,bence yanında hazır mama götürmek bile etkılıyor ınsanı,tabi gerek olursa kullanırım ama düşünce olarak hep sütünün yeterli olacagını dusunmek ıyı gelıyor tavsıyem.
dr brownsta aparat var gazı önlüyormus en ıyısı o demıslerdi. pesıne ıkı bıberon daha aldım üçünü de almadı oglus işe gitcem ya o yuzden sagıp vermek için ama almıyor ugrasıyorum
emzik phılıps avent aldım dogdugu gün verdik onu da hiç almadı bi kere bile
sana tavsıyem marka degılde bpa içermemesine vs zararlı seylerin olmamasına bak içeriğinde. ben onemsıyorum boyle seyleri acıkcası cevremdekılerın aman cocuk bu öylede büyüyo böyle de laflarını duymuyorum.

Bende önemsiyorum açıkçası ondan sürekli bakıp okuyorum ne alsam diye hayırlısı pozitif düşünüyorum inşallah sütüm gelecek ve biberon boşa kalmış olacak

Kızlar bu soruyu sadece püreye değil de tüm annelere soruyorum . Annem haklı mı acaba bende eksik birşey olmasın herşeyi çok iyi olsun istiyorum
Merhaba, eğer süt sağma makinesi alacaksınız zaten içinde biberon oluyor, ihtiyaç olursa diye. Bence de şimdiden almayın ve cam biberonlar çok kullanışlı değil.Dr browns gaz yapmama açısından gerçekten kullanışlı. Bir de süt sağma makinesi almasan da manuel pompalar var çok uygun fiyatlı ondan bir tane bulundurabilirsin ihtiyaç olabiliyor. Bir de internetten meme masajlarına bakabilirsiniz ilk gün sütün gelmesi için gerçekten masaj işe yarıyor.

Bende önemsiyorum açıkçası ondan sürekli bakıp okuyorum ne alsam diye hayırlısı pozitif düşünüyorum inşallah sütüm gelecek ve biberon boşa kalmış olacak
aynen oyle canım benim,güzel düşünelim güzel olsun,normal dogum olursa tentene temasta iste doktorundan, şahane bi duygu Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin, ben daha masadan inmeden doktorum gögsüme yatırtıp emzirtmişti

Süt sağma makinamız var kuzenimin o annemle gönderecek . Uygun fiyatlı bir biberon alacağım bulunsun bakalım hayırlısı

Ya annemde seninle aynı şeyi söyledi eğer kullanmak gerekirse sürekli o zaman tamam alırız ama şimdi normal birşey al herşeyi abartma kafayı mı yedin sen dedi bana

Yok canım kafayı yemek değil , sen şuan istiyorsun ki herşeyi hazır ve güzel olsun miniğin. Ayrıca bulunduğunuz şehirden ve bölgeden de kaynaklı ha diyince bulamam lazım olan ürünü diye düşünüyorsun. Büyük sehirde yaşıyor olsaydın psikolojik olarak daha rahat olurdun aman gider alır eşim iki dk diye düşünürdün. Anlıyorum seni

Ben sadece biberon için söyledim çünkü kaliteli marka biberonlar en az 50 tl den başlıyor şuan. Belki çocuk hiç kullanmayacak şuan o kadar para vermeye gerek yok lazım olursa alınır . Emzİk için de aynı şey geçerli, hamileyken en pahalı avent emziklerden almıştım. Hiç kullanmadı oğlum asla kabul etmedi emzik emmeyi aldığımla kaldım :)

Son düzenleme:
Aynen öyle annem diyor ki kardeşinin ağzına tıktım ne çok çaba gösterdim asla almadı emzik filan diyor bebek alışverişi için 200 km gidip 200 geri döneceğiz düşün durumu

Aynen öyle annem diyor ki kardeşinin ağzına tıktım ne çok çaba gösterdim asla almadı emzik filan diyor bebek alışverişi için 200 km gidip 200 geri döneceğiz düşün durumu

Evet gercekten zor oralarda yaşamak... Ne yaparsan yap her bebeğin kendi karakteri oluyor aynı bizler gibi, istemiyorsa birşeyi asla yedirip içiremiyosun, emzik istemiyosa asla kabul ettiremiyosun. Hatta aldığın beşikte yatakta bile uyumayabilir inat edip :)

Arkadaşım kocaman kızına istikbalden oda takımı aldı öyle güzel ki herkes bayılıyor çocuk 15 dk yatmadı 1 sene oldu alalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…