- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.221
Doğru aslında evet ama benim sıkıntım burada öyle avent filan yok ihtiyaç olursa diye . Annemde 2 gün başka ürün kullansın birşey olmaz abartma diyorBen de bu konuda alıp pişman olanlardanım. Biberon emzik aldım aventten. İlk 6 ay ne emzik ne biberon hiç ihtiyacım olmadı. Sonra da deliği küçük geldi. Damağına tam oturmadı. En sonunda şimdi dönüşümlü süt sağıp içine koymaya yarıyor. Böyle şeyleri gerekli olursa almak iyi oluyor.
Sen evdeyken eşine söylersen hemen alır gelir.(Tabi ne alması gerektiği önceden fotoğraflarla destekli şekilde anlatılmalı) :) Bence boşuna masraf ve kalabalık. Başka bişey değil.
Tuce ben kizima Aventin bir biberonunu vermistim ama kabul etmedi, meme kismi ekteki gibiydi. Sonra bir arkadasim kullanmadigi playtex marka biberonlari vermisti bana, onu kabul etti. Oglum da Nuk marka biberonu kabul etmisti. Ben calisan bir anne oldugum icin biberon olmazsa olmazimdi. Bence siz de bir biberon alin ama en iyisi olmak zorunda degil, kolik bebek icin uygun ve bir de yavas damlatan secerseniz iyi olur.Kızlar bu soruyu sadece püreye değil de tüm annelere soruyorum . Annem haklı mı acaba bende eksik birşey olmasın herşeyi çok iyi olsun istiyorum
Bende işte bunun milimi küçük olanı alayım demiştim en iyisi almayayım ya . Bu kadar insan alma diyorsa zorlamanın alemi yok o paraya gidip güzel bir yemek yeriz valla 70 TL çünküTuce ben kizima Aventin bir biberonunu vermistim ama kabul etmedi, meme kismi ekteki gibiydi. Sonra bir arkadasim kullanmadigi playtex marka biberonlari vermisti bana, onu kabul etti. Oglum da Nuk marka biberonu kabul etmisti. Ben calisan bir anne oldugum icin biberon olmazsa olmazimdi. Bence siz de bir biberon alin ama en iyisi olmak zorunda degil, kolik bebek icin uygun ve bir de yavas damlatan secerseniz iyi olur.
Ya annemde seninle aynı şeyi söyledi eğer kullanmak gerekirse sürekli o zaman tamam alırız ama şimdi normal birşey al herşeyi abartma kafayı mı yedin sen dedi bana25 tl bimde
8 tl halk ekmekte harcadım ve günü tamamladım.
tuce_tuce herseyin en kalitesini almak istiyor insan anliyorum, ama inan gerek yok. Belki de hic biberon kullanmak zorunda kalmayacaksın. Ortalama fiyatlı bir biberon al dursun her ihtimale karşı.
Ben doğumdan 3ay sonra baktım ki biberon kullanacağız , o zaman aldım. Sipariş verip gelene kadar aldiğım ortalama biberon ile içti mamayı.
Kullandığım kaliteli biberon ise philips avent idi. Ama cam değil kaliteli ve zararsız plastikten yapılan yenidoğan antikolik serisini almistim. Tavsiye ederim. Cam biberonlar bence biraz riskli ağırlar ve düşüp kırılabilir sonuçta uyuklar halde bile biberon tutacaksın geceleri.
Bereketli olsun canimmmÖğretmenim, ben yıllık ödevimi tamamladım
Sizden de yıldızlı pekiyi bekliyorum
Daha önce de yazdım ama sanırım gözünüzden kaçtı.
cok sukur canım, lactamilin rezene kusburnu vs karısım bıtkı cayı var ben bi paket içtim memnun kaldım tadı da guzel bı arkadasım soyledı tavsıye ederım 15tl migrosta varSarilik tehlikesine karsi mama almistik. 1 hafta takviye yaptik. Cok sukur sarilik olmadi. Şuan hic yok.
Sütum de iyi emiyor.mamayi kestik. Aksam bi deneyelim verelim dedik almadi.
Eczaneden kimyonlu rezene cayi aldim kendim icin. Kizima da iyi geldi.
Kulagina ezan okuttuk adini okuttuk.
Bugun bi asmye gidip tarttiralim diyorum.
Eveeet, sanırım fiziki altın almalıyımBereketli olsun canimmm
Tebrikler
Sayimi aralik ayinin son haftasi yapicaz insallah.
Daha hicbirsey icin gec degil. Yani hedefleri tamamlamaya devam
tucecim ben biberon dr.browns almıstım nolur nolmaz dıye ındırımdeyken hamıleyken. ama hastaneye götürmedim mamada almadım sütüm gelıcek ınsAllah ben de emzırıcem psıkolojısındeydım hep, cok sükür oyle de oldu,bence yanında hazır mama götürmek bile etkılıyor ınsanı,tabi gerek olursa kullanırım ama düşünce olarak hep sütünün yeterli olacagını dusunmek ıyı gelıyor tavsıyem.Püre ya annemle konuşuyordum da alışveriş listesi oluşturuyorum. Aventin emziği ve cam biberonunu almak istiyordum . Annem de biberona heveslenme gidip 70 TL vereceksin belki gerek kalmayacak nereden biliyorsun kendini şartlama dedi mama gerekirlerse kaşıkla verilir hemen neden biberon diyorsun dedi . Ben de aventin o biberonunu burada bulamayız internetten alsak 4 günde anca gelir dedim . Git normal küçük cam biberon al diye kızdı bana . Sen ne diyorsun bu duruma haklı mı
Bende önemsiyorum açıkçası ondan sürekli bakıp okuyorum ne alsam diye hayırlısı pozitif düşünüyorum inşallah sütüm gelecek ve biberon boşa kalmış olacaktucecim ben biberon dr.browns almıstım nolur nolmaz dıye ındırımdeyken hamıleyken. ama hastaneye götürmedim mamada almadım sütüm gelıcek ınsAllah ben de emzırıcem psıkolojısındeydım hep, cok sükür oyle de oldu,bence yanında hazır mama götürmek bile etkılıyor ınsanı,tabi gerek olursa kullanırım ama düşünce olarak hep sütünün yeterli olacagını dusunmek ıyı gelıyor tavsıyem.
dr brownsta aparat var gazı önlüyormus en ıyısı o demıslerdi. pesıne ıkı bıberon daha aldım üçünü de almadı oglus işe gitcem ya o yuzden sagıp vermek için ama almıyor ugrasıyorum
emzik phılıps avent aldım dogdugu gün verdik onu da hiç almadı bi kere bile
sana tavsıyem marka degılde bpa içermemesine vs zararlı seylerin olmamasına bak içeriğinde. ben onemsıyorum boyle seyleri acıkcası cevremdekılerın aman cocuk bu öylede büyüyo böyle de laflarını duymuyorum.
Merhaba, eğer süt sağma makinesi alacaksınız zaten içinde biberon oluyor, ihtiyaç olursa diye. Bence de şimdiden almayın ve cam biberonlar çok kullanışlı değil.Dr browns gaz yapmama açısından gerçekten kullanışlı. Bir de süt sağma makinesi almasan da manuel pompalar var çok uygun fiyatlı ondan bir tane bulundurabilirsin ihtiyaç olabiliyor. Bir de internetten meme masajlarına bakabilirsiniz ilk gün sütün gelmesi için gerçekten masaj işe yarıyor.Kızlar bu soruyu sadece püreye değil de tüm annelere soruyorum . Annem haklı mı acaba bende eksik birşey olmasın herşeyi çok iyi olsun istiyorum
aynen oyle canım benim,güzel düşünelim güzel olsun,normal dogum olursa tentene temasta iste doktorundan, şahane bi duygu Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin, ben daha masadan inmeden doktorum gögsüme yatırtıp emzirtmiştiBende önemsiyorum açıkçası ondan sürekli bakıp okuyorum ne alsam diye hayırlısı pozitif düşünüyorum inşallah sütüm gelecek ve biberon boşa kalmış olacak
Süt sağma makinamız var kuzenimin o annemle gönderecek . Uygun fiyatlı bir biberon alacağım bulunsun bakalım hayırlısıMerhaba, eğer süt sağma makinesi alacaksınız zaten içinde biberon oluyor, ihtiyaç olursa diye. Bence de şimdiden almayın ve cam biberonlar çok kullanışlı değil.Dr browns gaz yapmama açısından gerçekten kullanışlı. Bir de süt sağma makinesi almasan da manuel pompalar var çok uygun fiyatlı ondan bir tane bulundurabilirsin ihtiyaç olabiliyor. Bir de internetten meme masajlarına bakabilirsiniz ilk gün sütün gelmesi için gerçekten masaj işe yarıyor.
Ya annemde seninle aynı şeyi söyledi eğer kullanmak gerekirse sürekli o zaman tamam alırız ama şimdi normal birşey al herşeyi abartma kafayı mı yedin sen dedi bana
Aynen öyle annem diyor ki kardeşinin ağzına tıktım ne çok çaba gösterdim asla almadı emzik filan diyorYok canım kafayı yemek değil , sen şuan istiyorsun ki herşeyi hazır ve güzel olsun miniğin. Ayrıca bulunduğunuz şehirden ve bölgeden de kaynaklı ha diyince bulamam lazım olan ürünü diye düşünüyorsun. Büyük sehirde yaşıyor olsaydın psikolojik olarak daha rahat olurdun aman gider alır eşim iki dk diye düşünürdün. Anlıyorum seni
Ben sadece biberon için söyledim çünkü kaliteli marka biberonlar en az 50 tl den başlıyor şuan. Belki çocuk hiç kullanmayacak şuan o kadar para vermeye gerek yok lazım olursa alınır . Emzİk için de aynı şey geçerli, hamileyken en pahalı avent emziklerden almıştım. Hiç kullanmadı oğlum asla kabul etmedi emzik emmeyi aldığımla kaldım :)
Aynen öyle annem diyor ki kardeşinin ağzına tıktım ne çok çaba gösterdim asla almadı emzik filan diyorbebek alışverişi için 200 km gidip 200 geri döneceğiz düşün durumu
Arkadaşım kocaman kızına istikbalden oda takımı aldı öyle güzel ki herkes bayılıyor çocuk 15 dk yatmadı 1 sene oldu alalıEvet gercekten zor oralarda yaşamak... Ne yaparsan yap her bebeğin kendi karakteri oluyor aynı bizler gibi, istemiyorsa birşeyi asla yedirip içiremiyosun, emzik istemiyosa asla kabul ettiremiyosun. Hatta aldığın beşikte yatakta bile uyumayabilir inat edip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?